/Bucuresti/Restaurant

Restaurant în Bucuresti

Dacă te-ai hotărât să mănânci la un restaurant, trebuie să știi că te vei bucura de o mulțime de avantaje. În primul rând, te vei delecta cu cele mai delicioase preparate pe care nu știi sau nu vrei să le gătești și vei descoperi deci și noi savori. Dar, vei fi în același timp sedus și de cele mai frumoase farfurii și de cele mai rafinate preparate.

Un restaurant te va delecta din punct de vedere gustativ, dar și din punct de vedere vizual. Restaurantul este deci locul ideal pentru a-ți delecta papilele gustative, dar și ochii. Dar, este și o excelentă ocazie de a petrece cele mai frumoase momente cu familia sau cu prietenii. Și este și un moment ideal de a te relaxa și de a uita de grijile cotidiene.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.