/Bucuresti/Restaurant

Restaurant Casa Brandusa

Strada Brânduşelor nr 56, București 031257, România

Restaurant Casa Brandusa
Restaurant
4.1
820 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C48F+FF București, România
+40 21 323 7155
restaurant-casabrandusa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–23
Sâmbătă: 11–23
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Bogdan Horsman Anghel
Bogdan Horsman Anghel2 ani în urmă
Casa Brândușa este o locație foarte cochetă cu un personal profesionist. Casa Brândușa are o sală spațioasă în interiorul căreia se pot desfășura evenimente. O recomand cu încredere.
Tania Jula
Tania Jula2 ani în urmă
A fost binisor,totusi,trebuie sa remarc faptul ca, carnea din care a fost gatita "valdostana" mea a fost foarte tare,nemasticabila,iar sosul era practic un pic de bulion si basta.
Personal amabil,dar mai trebuie bucatarul sa gaseasca solutiile necesare ptr a pleca toata lumea multumita
Bogdan enache
Bogdan enache2 ani în urmă
Incercati snitzel de porc cu piure si salata de varza cu marar! Nu veti regreta!
Mihaela
Mihaela2 ani în urmă
Cunosc acest restaurant de peste 20 ani, dar in ultima perioada calitatea mancarii si preturile foarte crescute m-au facut sa nu mai revin.
Maxim poti manca o portie de mici si bea o bere la Brandusa, restul felurilor de mancare sunt dezamagitoare. De ex, pizza este mai mult decat execrabila (mai bine ar scoate-o din meniu), portia de cartofi prajiti e minuscula, coastele sunt decente, dar exagerat de scumpe.
In plus, majoritatea ospatarilor nu au o atitudine prea prietenoasa.
Vlad di
Vlad di2 ani în urmă
Angajati foarte aroganti.. ( ospatarii si barmanii). Produse scumpe , mai ales dupa felul cum esti tratat.
Constantin Velea
Constantin Velea2 ani în urmă
o stea pentru locatie
o stea pentru calitatea mancarii
o stea pentru preturi (relativ ok)
- minus o stea la calitatea execrabila a servirii (astepti mancarea pina ti se lungesc urechile, tacamuri inadecvate, atidudinea ospatarului, etc)
- minus o stea pentru ca platesti si ceea ce nu consumi :am comandat spre final o bere si o cafea si deoarece nu mi le-au adus dupa o ora (nu exagerez) am renuntat si am solicitat bonul fiscal. nu am verificat bonul, am achitat suma + 20 lei bacis iar acasa am constatat ca am platit si ce nu am consumat . (atasez bonul). pacat de locatie! nu mai calc pe acolo!
velea
Denisa Luca
Denisa Luca2 ani în urmă
Mancare asa si asa, comanda gresita cu o pizza in plus pe care a trebuit sa o platim, iar doamna care ne-a servit a facut-o din nevoie , fara nici macar o urma de placere. Pacat. Terasa este frumoasa dar din punct de vedere al curateniei lasa de dorit. A trebuit sa scutur resturile de pe fata de masa si in jurul mesei erau mucuri de tigara. Am comandat un desert si mi a fost adus altceva si cand i am spus doamnei , aceasta incerca sa ma convinga ca nu mai stiu ce am comandat, desi i am indicat in fotografie ce as dori si chiar am cerut detalii despre acel desert. Este a doua incercare la acest restaurant dar cred ca si ultima.
Sonia Maricica
Sonia Maricica2 ani în urmă
Am fost invitat la un botez .credeți-mă mâncarea veche m-am deranjat la stomac .nu recomand nimănui acest restaurant și prin ce chinuri am trecut am stat numai la toaleta 🟥🟥🟥
Locații recomandate