/Bucuresti/Restaurant

Restaurant Pescarul

Bulevardul Nicolae Bălcescu 9, București 030167, România

Restaurant Pescarul
Restaurant
3.7
346 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4P2+WC București, România
+40 21 311 9561
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 10–23
Scrie o recenzie
Bogdan Horsman Anghel
Bogdan Horsman Anghel2 ani în urmă
Un restaurant la care poți minca mâncăruri din pește și bea un vin bun.
Dan nicolae rahau
Dan nicolae rahau2 ani în urmă
Produse modeste calitativ, servire slaba. Păcat de un asemenea restaurant aflat intr-o zona atât de bună.
Cristi T.
Cristi T.2 ani în urmă
Dau 2 stele cu greu, ca sa nu dau doar una. Mancare mediocra, servire mediocra (cu chestii necomandate si aduse la masa "din gresala" pe principiul "hai ca poate clientul il ia daca tot i l-am pus in fata" si "ma scuzati, dar am crezut ca așa ati comandat - rămane?"). Adaugam si un decor/mobilier/atmosfera de pe vremea lui Gheorghiu-Dej plus ca nu era nici foarte curat, nici foarte iluminat. Adica intr-un cuvant - cam sinistru.

Chelnerii ramasi si ei tot cam de pe vremea aia de trista amintire a împușcatului sau poate chiar un pic mai inainte de acele timpuri. N-ai ce sa cauti sa mananci acolo. N-au nicio legatura cu ideea de restaurant actual si modern.

Din ce mai vad si prin alte review-uri de mai jos, se pare ca bucataria lor e forță pe clatite si limonada, caci multi le vorbesc "de bine" si dau numai note de 10 la ambele. Cu minus in fata. :-(
Cine stie...or avea un bucatar specializat de fapt in mancare hindusă sau tibetană si de aceea nu ii ies bine (foarte) complicatele clatite romanesti. :-)

Nu stiu al cui este acest restaurant si cine il managerieaza, dar mai bine l-ar darama si ar face in locul lui o taraba cu porumb fiert (si poate așa toata lumea ar fi mai castigata).

Pacat de locatie ca e fix in centru, aproape de KM 0.
Ciprian Chindris
Ciprian Chindris2 ani în urmă
Nu am avut de foarte mult timp ocazia sa mananc o asa proasta mancare. Pe langa cartofii acri, carnea necomestibila, limonada de la kaufland care m-au costat 52 de lei doresc sa imi adresez aprecierea pentru ospatarul care se vede ca are o experienta indelungata, cel mai probabil i-a servit pe parintii lui Ceausescu. De asemenea, doresc sa imi cer scuze ca am indraznit sa ii rapesc din timp chelnerului foarte grabit si cu o atitudine foarte aroganta. Nu doresc sa uit a mentiona cum este amenajat localul, te duce direct in urma cu 40 de ani. Per total, mancare in ultimul hal, preturi exagerate, servire extrem de proasta!
George popescu
George popescu2 ani în urmă
Vin la Pescaru o dată pe săptămână, atmosfera îi cam prăfuită...🤣 am dat 5 pentru mâncare și personalul foarte înghesuit...🤣🤣🤣 au o singură ospătară.Acum fără glumă.... locul ăla nu sa schimbat de ...40 de ani ? poate și mai mult...pe terasă ziua este umbră .. și are ceva... din vremea cozilor de altă dată....
Cre... că am ruginit... mergeți , dacă nu vă uitați la amănunte,va fi bine...💃🕺
Corina Monica Pavel
Corina Monica Pavel2 ani în urmă
Gustos, ca la mama acasa 😋
Ana Gabriela Malcinschi
Ana Gabriela Malcinschi4 ani în urmă
oribil!!!! oribil este puțin spus. Lasă că locul arata de parca te-ai teleportat 35 de ani un urma, dar e rușinos ce se întâmplă acolo. Preturi mari pentru o mâncare mizerabila. comand cotlet de porc cu sos picant (așa se numea în meniu). îi zic sa fie iute, ca mănânc iute. Și legume la grătar. Vine comanda. O rușine. Carnea străvezie, aproape invizibila, nu cred ca avea 50 gr. Sosul, o mizerie și nepicant, în măsura în care așa se numea preparatul "cotlet în șiș picant". 28 de lei. Dacă avea 50 grame e mult. Era invizibil și sinistru la gust
Legumele la grătar. .. fix o ciuperca, 4 feliuțe subțiri de dovlecel și 2 feliuțe de vânătă. Fix atât. 12 lei cele 6 feliuțe și o ciuperca. mizerie și jaf pe față.
De evitat absolut!
Gabijoux by Gabriela Stoleriu
Gabijoux by Gabriela Stoleriu4 ani în urmă
Am mancat nu una, ci doua portii de bors de peste delicios. Spatiul lasa un pic de dorit, dar are farmecul vremurilor de altadata :). Servirea prompta, personalul amabil. O sa revin !
Locații recomandate