/Bucuresti/Restaurant

Restaurant Belli Siciliani

Strada Mătăsari 47, București 030167, România

Restaurant Belli Siciliani
Restaurant
4.1
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RH+89 București, România
+40 791 271 418
bellisiciliani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Laura ggg
Laura ggg2 ani în urmă
O teapa tipic romaneasca deschisa intr-o favela a Bucurestiului (sunt din Bucuresti, am fost aproape peste tot). Pizza este o paine basic cu niste mozarela aruncata peste sau orice altceva. Pastele al dente nu sunt al dente :)), sunt o lene, crude. Berea are pret in meniu doar pentru varianta mini :). Vinul la fel, basic la supra pret. Locatia interesanta (pentru asta am dat 1 stea) dar mergi sa mananci acolo, nu? O caleasca si o doamna KITSCH prezente 24/24. Evaziune fiscala clar (fara plata cu cardul) dar fata de alte locuri, nu ofera nimic sa compenseze pentru asta, adica ceva normal. Calitate-pret -10 comparand nu cu Italia, ci cu serviciile si mancarea din estul si centrul Europei. Varza, zi buna!
Andra musat
Andra musat2 ani în urmă
Marketing facut degeaba la acest restaurant.
Apare in toate topurile pe google, dar nu inteleg de ce....am intrat in restaurant si am fost intampinata de un miros dezgustator de ranced si mucegai, de mizerie pe jos, de scaune extrem de murdare, iar gazda noastra, proprietara restaurantului, Amalia Bellantoni, a avut un comportament lipsit de ospitalitate si amabilitate.
In momentul in care eu am observat o plosnita pe una dintre hainele persoanelor prezente la masa, aceasta era foarte curioasa de denumirea acestei insecte, desi ma indoiesc ca nu a mai vazut una pana acum.
Mancarea nu a fost pe gustul niciunei persoane de la masa, iar eu mi-am luat ceva simplu, paste cu dovlecei, care nu aratau bine deloc, iar gustul foarte foarte sarat.
Scurta descriere: servire oribila, restaurant mizerabil, mancare deloc buna.
Nu recomand acest loc!
Ale Dragomir
Ale Dragomir2 ani în urmă
Am fost inainte de pandemie cu prietenul meu aici si ne au lasat doua ore sa asteptam o pizza… o ora am asteptat sa comandam si inca o ora sa vina pizza.. nu am mai calcat. Nici pizza nu a meritat. O singura persoana servea si era depasita total de situatie. La o alta masa era o persoana publica si chiar daca ajunsese dupa noi era servit imediat si erau f atenti cu el.
AxelF
AxelF2 ani în urmă
Pro: amenajarea locație
Contra:
- servire și organizare anapoda
- mâncare foarte scumpa pentru ce ofera
- un meniu imens de obicei inseamna ca mâncarea nu va fi gustoasa. S-a confirmat.
-nu m sau nu le funcționa POS-ul
-ulei de măsline, sare, piper lipsa de pe masa.
-salata cu câteva firimituri de somon ai brânza , salata iceberg, capere - 45lei
-bruschetta cu porcini - 2 sferturi mici de ciabatta veche ca gust, cu porcini cu un sos cam grețos - 25lei.
- caponata - 39lei - o tacana rece legume fără gust de legume.
- limonada de casa 200ml - un sirop lungit cu apa și un strop de lămâie - 15lei
-păhărele nespălate cum trebuie
-focacia nefăcut la mijloc

Nu recomand acest restaurant, nu merita ca timp, bani, și energie.
Vero Vis
Vero Vis2 ani în urmă
Pro: mâncarea gustoasă, din ingrediente de bună calitate .
Contra: curățenia lasă de dorit , mai ales când este un porcușor în restaurant și își face nevoile.
Dacă ești sensibil la curățenie și dacă îți dorești spațiu, e de evitat.🙂
Prețurile cam mari pentru ce se oferă.
Per total a fost o experiență interesantă...
Andrei
Andrei2 ani în urmă
peste 200 de lei pentru două pizza, una dintre ele cu un fir de păr lunguieț, două beri siciliene cu sare neimpresionante (mai ales la 30 de lei sticla la 0,5l), două porții de cannolo (35 de lei bucata, la acest preț mă așteptam să fie doldora de cremă);
servire dezinteresată, eschivare la cererea plății cu cardul, lipsa bonului fiscal, lipsa măștilor personalului, au fost așezați 6 oameni la o distanță foarte mică de scaunul meu.
Paharul meu, se vedea de la o poștă că e murdar pe fund.
Acum câțiva ani am avut parte de o experiență mai bună și parcă nici nu costa o mână și un picior. Păcat.
Alexandru Petrescu
Alexandru Petrescu2 ani în urmă
Mancarea absolut fara niciun gust in ciuda preturilor. In restaurant mirosea foarte urat, probabil de la animalele pe care le tin in restaurant. Asta nu este o problema, in afara de miros, daca nu ai vedea un grup de copii ( cred ca ai patronului) care terorizeaza animalele respective pe motiv ca "e al lui". Stafful de treaba dar foarte lent, dupa ce am mancat desertul ( cel mai prost din ultimele luni) farfuriile cu 80% din felul principal tot pe masa erau si din cate am observat la toate mesele ramanea majoritatea mancarii in farfurie probabil tot din cauza gustului. Pacat de locatie, desi foarte dragut amenajata este intr-o stare destul de proasta. Poate ar trebui sa si investiti in locatie si mai ales intr-un bucatar care stie sa gateasca
Andreea CATALINA
Andreea CATALINA2 ani în urmă
Paste foarte bune, la pret maricel totusi (aprox 50 ron),bruschete cantitativ portie ff mica raportat la pret ( 25 ron pt 2 bruschete), bauturi de calitate mediocra, de asemnea care nu isi merita pretul ( cafe late 22 ron intr-o canuta low cost, servita fara zahar, fara lingurita..). Desertul cea mai mare teapa cu putinta .. “Canola” - un tub dintr-un aluat colorat super tare, era sa imi sparg dintii in el, umplut cu “crema de branza” fara nici un gust - imi parea ca un lapte cu gris fad. Deci sa fi mancat o eugenia era lux😅 ce credeti .. 33 ron.. necomestibil, l-am lasat in farfurie. Si ne-au mai si umflat nota de plata cu o portie in plus de paste😅 noroc ca am fost vigilenti🤪
Locații recomandate