/Bucuresti/Restaurant

Saint Roastery Specialty Coffee

Strada Maltopol 26 bis, București 010046, România

Saint Roastery Specialty Coffee
Restaurant
4.8
987 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32H+G8 București, România
+40 737 648 754
saintroastery.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8:00–19:00
Marți: 8:00–19:00
Mirecuri: 8:00–19:00
Joi: 8:00–19:00
Vineri: 8:00–19:00
Sâmbătă: 9:00–19:00
Duminică: 9:00–19:00
Scrie o recenzie
Mihai Radu
Mihai Radu1 an în urmă
Am baut aici una dintre cele mai bune cafele din Bucuresti. Localul este destul de aglomerat, in special in weekend insa cea mai mare problema este lipsa locurilor de parcare. Daca reusiti sa parcati, chiar merita o vizita si incercata cafeaua alaturi de un croissant cu unt. Pentru amatorii de dulciuri au si un croissant extraordinar cu crema de vanilie si zmeura/ fructe de padure.
Anamaria Marinescu
Anamaria Marinescu1 an în urmă
Poate ca este vorba strict de gusturi dar nu am putut sa iau mai mult de doua guri din cafeaua preparata. Cele 2 steluțe se datorează faptului ca este o cafenea cozy, drăguț decorată și are muzica buna. Am fost foarte entuziasmata pana sa gust din preparat.
Razvanescu
Razvanescu1 an în urmă
Croissante congelate de la Mega, cu umplutura de fistic făcută de ei, nu merita 15 RON, probabil un fair price ar fi 8 - 10 RON maxim.
Servirea excelenta, atmosfera super nice, Recomand.
Roxana Ioanid
Roxana Ioanid1 an în urmă
Foarte buna cafeaua. Salata care insotea quicheul era senzationala. Croissantele foarte bune. Recomand.
Elena Roxana
Elena Roxana2 ani în urmă
Cea mai buna cafea din Bucuresti! Pe langa gustul incredibil al cafelei, locatia, echipa si atmosfera de la Saint sunt de vis. Recomand cu tot dragul!
Coffee Bucharest
Coffee Bucharest2 ani în urmă
Saint Roastery este în același timp prăjitorie și coffee shop si este situată foarte aproape de Piața Victoriei.

De la exterior spre interior, în primul rand, observăm că are un design minimalist, industrial (romantic) funcțional, completat de o vegetație abundentă.

Pentru că au și prăjitorie, este interesant și inedit că poți vedea tot procesul de prăjit cafeaua în timp ce servești (chiar) o cafea. 🤭

Trecând peste ambientul încântător, Simona și Ionuț (fondatorii), înainte de Saint Roastery au fost...corporatiști :). Au călătorit mult, iar ideea unui business le-a venit atunci când au vizitat o fermă de cafea din Africa, de unde avea sa fie și prima cafea din portofoliul lor.

Nu în ultimul rand, Saint Roastery impresionează prin perseverenta cu care au trecut peste perioada pandemiei, fiind o afacere deschisa nu cu mult timp înainte și prin dorinta de a aduce knowledge din afară pentru a face lucruri frumoase în România.
Iulian Chirilov
Iulian Chirilov2 ani în urmă
Cel mai bun V60! Am savurat fiecare picătura din acesta licoare, un gust excepțional și o aciditate perfect!
O atmosfera ca acasa, relaxanta și confortabila. Am rămas surprins și cu siguranța voi reveni aici! M-am îndrăgostit Saint Roastery !
Stefan Stefanescu
Stefan Stefanescu2 ani în urmă
Aș vrea să-i pot lua ultimele bucăți de mâncare din farfurie domnișoarei ospătar care mi-a luat din față ceașca de matcha latte înainte să o termin - cea mai urâtă senzație și sunt sigur că foarte mulți empatizează cu ea. Mai aveam suficient în ceașca și nu era ca și cum stătea de mult sau ceva de genul.

Dincolo de proasta calitate umană din breasla horecii românești, cred că este de datoria ownerului/administratorilor/managerilor să asigure o bună pregătire personalului și cel puțin aspectele de bun simț să fie abordate ca atare.

Dincolo de asta, locația este faină, cafeau ok (fiind și roastery, pare să fie fresh prăjită) croasante bune, etc. Nu spun că toți angajații sunt o problemă acolo dar experiența mea a fost marcată suficient de negativ de acea ospătăriță.
Locații recomandate