/Bucuresti/Restaurant

La Pescăria Dorobanților

Intrarea Tudor Ștefan, București 011656, România

La Pescăria Dorobanților
Restaurant
4.8
347 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F35W+VR București, România
+40 722 271 157
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–22
Marți: 13–22
Mirecuri: 13–22
Joi: 13–22
Vineri: 13–22
Sâmbătă: 13–22
Duminică: 13–22
Scrie o recenzie
Jimmy Gym
Jimmy Gym2 ani în urmă
Mâncare bună de fiecare dată când merg.
Atmosfera plăcută, caldă și primitoare.
Vin cu plăcere aici și plec cu bateriile reîncărcate 🐟🐟🐟
Alin Stefan
Alin Stefan4 ani în urmă
Locatie intima, mult mai placuta decat prima impresie pe care ti-o faci cand vezi exteriorul, mancare buna si gustoasa, peste proaspat, iar doamna care se ocupa de servire este amabila si f draguta. In contextul dat, nu ai cum sa nu vrei sa te intorci. Recomand!
Valentin Săvulescu
Valentin Săvulescu4 ani în urmă
Mâncare foarte bună - o saramură de somn de mare excepție, cum rar am mâncat... Servire bună, doamna (bănuiesc că este proprietara) este foarte amabilă. Din păcate ciorba nu era decât în meniu - am aflat că nu au decât în weekend... și mi-aș fi dorit să o încerc. Prețuri ok, nu foarte ieftin dar nici exagerate.
Sigur vom reveni!
Mihnea Saidel
Mihnea Saidel4 ani în urmă
Mancare buna (peste), atmosfera prietenoasa.
Costion Nicolescu
Costion Nicolescu4 ani în urmă
Localul este mic. și oferă o atmosferă de intimitate. Amenajarea este simplă și sugestivă. Meniul, nu foarte bogat, este bazat pe produse de pescărie. Tot ceea ce am mâncat a fost foarte bun. Doamna care se ocupă de clienți are o prezență plăcută, ireproșabilă, este plină de solicitudine. O să mă întorc cu plăcere la acest restaurant, împreună cu diferiți prieteni.
Marius Marin
Marius Marin4 ani în urmă
Un local pe gustul meu. Foarte frumos, intim si retras, iar mancarea este excelenta. Recomand ciorba de peste, dar si saramura de biban de mare. Voi reveni cu drag.
Silviu Burdusel
Silviu Burdusel4 ani în urmă
Mancare foarte buna! Icrele de știucă sunt cele mai bune pe care le-am mâncat vreodată. Dorada gătită corect, gustoasă. Saramura de somn este excelenta. Atmosfera foarte chill. Merită încercat
Laurent Ionesco
Laurent Ionesco2 ani în urmă
Am mâncat cea mai bună saramura (de biban). Prima senzatie cand am intrat este că localul e cam mic - dar nu conteaza asta, intrati si asezati-va cu incredere. Într-adevăr servirea e foarte buna. Eu voi reveni cu siguranta (după ce trece urgia...). Sanatate
Locații recomandate