/Bucuresti/Restaurant

La Mama

Strada Băcani 1, București 030167, România

La Mama
Restaurant
3.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4J3+Q2 București, România
+40 725 526 262
lamama.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–23
Marți: 11–23
Mirecuri: 11–23
Joi: 11–23
Vineri: 11–4
Sâmbătă: 11–4
Duminică: 11–23
Scrie o recenzie
Beatrice Corina Ungureanu
Beatrice Corina Ungureanu4 ani în urmă
Local cu terasă,preparate super gustoase, servire ireproșabilă
Florin Tudor
Florin Tudor4 ani în urmă
Mancare rece,asteptare indelungata si servire proasta......
Am fost intr-o sambata seara,am ramas uimiti cat de liber era.dupa ce am cerut o sticla de vin cu doua pahare ne trezim cu un pahar de vin la masa,dupa ce atentionam angajati mai asteptam 15 minute pana la sticla comandata.asteptare foarte mare pentru orice solicitare bautura in 15 minute(doua pepsi o apa si o cafea,avand in vedere ca erau doar trei mese ocupate),mancarea a sosit dupa 45 de minute rece,dar rece nu gluma.oul prajit era ca si scos din frigider.mancare faga si uscata.servirea a fost dezastruasa.pana si doamnele de la covrigi iti schiteaza un zambet,o vorba buna.total dezamagit si nu voi mai reveni in aceasta locatie din centrul vechi.
Sebastian Rusu
Sebastian Rusu4 ani în urmă
Gustos si rapid. Mâncarea bună de te lingi pe degete.
Ziziy Rusu
Ziziy Rusu4 ani în urmă
04.01.2020 ora 16,in restaurant 6 mese ocupate si multe necurațate am asteptat la usă sa ne preia cineva nevenind nimeni am ocupat o masa.Dupa am asteptat sa vina cineva sa ne aduca meniuri dar toti ospatarii treceau pe langa noi fara macar sa ne salute,am cerut sa ne aduca meniuri...dupa 15 min am renunțat si plecat fara nici o interactiune cu vreun ospatar....Clar nu mai este acel restaurant pe care il stiam si recomandam...
Irina cristescu
Irina cristescu4 ani în urmă
Am fost la La Mama din Centrul Vechi. Desi era intr. O zi din cursul saptamanii la amiaza si era gol (pe terasa doar cateva mese ocupate), nici dupa un sfert de ora nu a venit nimeni sa ne ia comanda, ospataritele fiind mai mult preocupate cu syersul meselor sau schimbatul de impresii. Avand in vedere ca eram doar noi in tot restaurantul si chiar ne. Am uitat de cateva ori insistent poate poate vor veni si la masa noastra... Nu s. A intamplat asa ceva. Asa ca am ales sa mergem in alt local unde promptitudinea a fost la ea acasa desi era 70 la suta plin. Pacat. Caci mancarea este excelenta... Dar na... Poate alta data
Telik666
Telik6665 ani în urmă
micii erau gustosi, ciorba raudateana nu prea.
Linda !
Linda !5 ani în urmă
Pe langa faptul ca in momentul in care am ajuns, jumatate de restaurant fiind gol, ne au asezat langa wc, serviciile au fost undeva sub mediocre. Chelnerii nu au avut insa nicio vina. Bucataria a fost neasteptat de neprofesionista, am asteptat aproape o ora dupa niste clatite si o mamaliga, iar mancarea a fost rece cand ne a fost adusa. De asemenea, raportul pret calitate este indiscutabil o afacere extrem de proasta. Nu cred ca ar fi fost vreo diferenta daca mancam la o ghereta de la metrou sau aici, poate doar financiara. Nu recomand nimanui care si doreste o masa de calitate sau servicii cel putin decente.
Marco Coaccioli
Marco Coaccioli7 ani în urmă
Un buon ristorante centrale, ma senza pretese. Zona pedonale e prezzi abbastanza alti. Cibo rumeno e qualcosa di pseudo-italiano.
Restaurant e ok, dar nimic mai mult. Mancare romaneasca si ceva aprope italianesc. Nu se vine cu masina si preturi sun cam ridicati.
Locații recomandate