/Bucuresti/Restaurant

Naser2 Restaurant Libanez

Strada Maica Domnului 5B, București 022203, România

Naser2 Restaurant Libanez
Restaurant
4.4
949 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F44C+H6 București, România
+40 799 997 111
restaurantnaser2.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–23
Marți: 9–23
Mirecuri: 9–23
Joi: 9–23
Vineri: 9–23
Sâmbătă: 9–23
Duminică: 9–23
Scrie o recenzie
Victoraș Luţescu
Victoraș Luţescu2 ani în urmă
Naser2, nesimțiților! Ca să-și umple unii burta cu gunoi de-al vostru trebuie să vă suportăm noi putoarea. Miroase mai rău ca la groapa de gunoi. Umpleți cartierul de fum și mirosuri pestilențiale. Sper ca anul ăsta Poliția și Garda de Mediu să-și facă datoria și să vă închidă definitiv. Vom face sute de reclamați și orice este necesar pentru a vă închide. Trebuie să eliminăm acest cancer din cartier.
Neagoe Bogdan
Neagoe Bogdan2 ani în urmă
Cel mai bun humus si cea mai buna salata de tabouleh pe care le-am gasit in Bucuresti. Ah, sa nu uit si de pulpa de pui la grata. Si in plus la fiecare comanda gasesti in plus si ceva desert super bun, din partea casei.
Vasile Jipa
Vasile Jipa2 ani în urmă
Mîncare libaneza de cea mai bună calitate, iar la terminarea mesei din partea casei desert de cea mai bună calitate.
George Cosma
George Cosma2 ani în urmă
I-am gasit pe net. Fast-food. A ajuns toata comanda la gunoi, nu pot manca asa ceva. N-are nici o legatura cu mancarea autentica libaneza, dar nici una. Cea mai proasta mancare libaneza pe care am testat-o in viata mea. Produsele arata ca si cum ar fi cumparate din supermarket. RUSINE!!!!! Am comandat la pachet, au fost politicosi , cumva cumva au livrat desi era foarte departe locatia mea, mi-au pus si un desert bonus. Dar tot deageaba. Nimic nu poate schimba mancarea proasta livrata. ( hai sa spun ce a fost rau : humusul parea din supermaket, falafelul la fel, supa de linte era 'indoiata'' cu apa, muraturile de cea mai joasa speta, lipia din carrefour clar, dar nici nu mai vreau sa descriu ca mi se face rau doar cand rememorez .... Am comandat friptura de oaie si am primit in loc de friptura de oaie pui la gratar. Ars, bineinteles,dar deja ne-am invatat si la restaurante cu pretetnii ca gratarul sa fie ars. Daca cel care face gratar nu a mancat in viata lui gratar facut cu pasiune fara sa fie ars, el nici nu are standard de comparatie si nici nu va stii vreodata ca a gresit ceva. '' Mamasa '' i-a dat tot timpul carne scrum in loc de gratar , cu bucati care erau comestibile. I s-a intiparit in minte ca asa trebuie sa fie, si nici nu constientizeaza ce inseamna gratar. Iar clientul s-a invatat si nici nu mai comenteaza , cand i se livreaza carnea arsa la domiciliu sau la restaurant. I se pare normal. Mai bine mananc acasa ... facut in casa ... Sa va duceti... cu cocinele voastre pe care le numiti bucatarii si restaurante si cu ce serviti / livrati pe care o numiti mancare. Habarnistilor .... (Trimiterea nu e legata doar de ultima comanda, sau de acest restuarant - nu e prima data cand o patesc , dar se pare ca acum m-am lecuit pentru totdeauna...
Cristina Silea
Cristina Silea2 ani în urmă
Foarte buna mancareaaa, dar din pacate pe partea de delivery stau foarte prost.
Este a doua oara cand comanda e incompleta.
Comanda plasata la ora 17 a ajuns la 20, desi restaurantul este la 15 minute distanta, mai bine mergi si o ridici de la restaurant :)
Florin Bratu
Florin Bratu2 ani în urmă
Un restaurant de excepție. Recomand cu drag!
Andreea Diaconu
Andreea Diaconu2 ani în urmă
Mâncare foarte bună și delicioasa specifica tematicii localului și personalul mai mult decât ospitalier ! Recomandăm cu drag! 💯
Madalina Dumitru
Madalina Dumitru2 ani în urmă
Foarte buna mâncarea, servirea a fost rapida. La final am primit si desert. Recomand!
Locații recomandate