/Bucuresti/Restaurant

TASTY Box - Sector 1 Comanda Mancare Online Livrari la domiciliu Bucuresti Oferta Pizza catering meniul zilei Livrare acasa sau la birou mancare la oala de paște

Bulevardul Bucureștii Noi 179, București 012369, România

TASTY Box - Sector 1 Comanda Mancare Online Livrari la domiciliu Bucuresti Oferta Pizza catering meniul zilei Livrare acasa sau la birou mancare la oala de paște
Restaurant
4.3
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2XH+4J București, România
+40 786 955 955
tastybox.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 12–22
Duminică: 12–22
Scrie o recenzie
Cristina Blaga
Cristina Blaga2 ani în urmă
Super profesioniști,am comandat pizza pentru ziua mea și a fost de vis.Colegii mei au fost încântați.Despre Tasty Box nota 10 plus de la cei care au preluat comanda pina la cel care a livrat-o.
Recomand și vă mulțumesc Tasty Box!
Ion IonInRomania T
Ion IonInRomania T2 ani în urmă
Mult peste o ora sa livreze o supa. Explicatia…nu avem livratori. Dar nu lucreaza cu glovo, ca sa nu aiba aceasta problema, vor sa livreze ei. Decat sa comandati aici, mai bine muriti de foame. NU RECOMAND ASA CEVA. Servicii de doi lei. Mai si platesti extra cost de livrare
Aurel Grimpels
Aurel Grimpels2 ani în urmă
Excelent!! Recomand cu incredere! Mereu vei gasi ce sa iti comanzi pentru ca au o un meniu foarte variat. Portii serioase, nu vei ramane infometat orice ai comanda. Recomand produsele asiatice (pentru ca sunt mult mai gustoase decat cele de la brandurile consacrate de mancare chinezeasca) si Adana kebap pentru legumele la gratar care vin alaturi.
Marian Nedelcu
Marian Nedelcu2 ani în urmă
Fratilor (folosesc acelasi apelativ ca la recenzia de mai inainte) mancare facuta pe repede inainte.
Ciorba vacuta - putin sarata, care de vita din vita, celelalte ingrediente cel mai probabil din plic
Tochitura - carne de porc tare. Eu stiu ca tochitura se face la foc domol o perrioada mai lunga de timp. Mamaliga a fost buna
Claudiu Ene
Claudiu Ene2 ani în urmă
Fraților aveți cea mai buna mâncare și accesibila dintre toate restaurantele delivery!
Mâncarea mea favorita este focaccia cu usturoi și Mozzarella și pui cu smântână și ciuperci.. Sa nu mai zic de prăjituri.
Ms mult ca existați.
Alina Birou
Alina Birou2 ani în urmă
Am vrut sa le dau o sansa, dar se pare ca m-am inselat, din nou.
Orez Chinezesc care arata si are un gust groaznic. Acum ceva timp am comandat un burger care a ajuns atat de rece incat s-a descompus pe chifla (de apreciat ca am primit o livrare gratis pentru treaba asta)
In afara de pizza nu recomand nimic altceva.
Lenuta Bizera
Lenuta Bizera2 ani în urmă
Total dezamăgită!!! Am dat comanda de pe aplicația tazz. Mi-am comandat niste papanasi cu vișine si dulceata numai de vișine nu a fost, si un burger cu carne de PUI si mi a ajuns de vita (exact ceea ce urăsc cel mai mult). Papanasii au fost mai mult ciorba decât întregi. Cu siguranta nu voi mai reveni!!!
EVE CHEF CONSULT SRL
EVE CHEF CONSULT SRL2 ani în urmă
Firma noastra comanda zilnic la pranz mancare de la tasty box. Suntem foarte multumiti de servicii lor. Va recomandam cu drag. De retinut comanda trebuie data cu cel putin 60 inainte.
Locații recomandate