/Bucuresti/Restaurant

The Garden

Calea 13 Septembrie 90, București 050726, România

The Garden
Restaurant
4.5
284 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GG+7P București, România
+40 21 403 1919
championsbucharest.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–21
Marți: 12–21
Mirecuri: 12–21
Joi: 12–21
Vineri: 12–21
Sâmbătă: 12–21
Duminică: 12–21
Scrie o recenzie
Robert Rhh
Robert Rhh2 ani în urmă
Mâncare buna dar foarte putina pentru prețul pe care l-am dat, și când zic putina pai chiar putina a fost, așa ceva mai rar, pai de 30 de lei mănânc de la Micutu de ma satur și la prânz și seara ! Dar buna mâncarea dar putina! O zi seara buna !
Mihaela Cozarescu
Mihaela Cozarescu2 ani în urmă
Plăcut, câte puțin din restaurantele care făceau gloria Mariott de altă dată, servire amabilă, prietenoasă, meniu selectiv, pentru toate gusturile, deserturi excelente
Doru Ilisie
Doru Ilisie2 ani în urmă
Excelent de la mâncare la servire la ambianță plăcută și o atmosferă de nedescris superb totul .Recomand cu mare încredere..
Cornel Sendroiu
Cornel Sendroiu2 ani în urmă
Nu mai e ce a fost, e cam trist sa mergi acolo. Doar preturile au ramas mari.
Edy rizan
Edy rizan2 ani în urmă
Felurile servit au fost bine gătite și gustoase. Serviciile au fost ok. Preturile cam mari. Dezamăgire : ultima comanda, nota de plata, și stingerea luminii ca să plecăm deși mai era destul timp pana la ora maxima de închidere.
Bogdan M
Bogdan M4 ani în urmă
Pentru cei care au fost verile trecute, asa cum o faceam si eu, la The Garden anul acesta trebuie sa fie o dezamagire. Meniu nou din care lipsesc multe din preparatele care faceau deliciul, alte preparate modificate din pacate in rau - aripioarele au devenit extrem de putine, mici si nepicante, preturile in schimb au avut un salt semnificativ. Rezultatul este ca sambata seara la ora 20:00 terasa este mai mult de jumatate goala iar pentru mine este ultima vizita. Pacat!
Monica Boz
Monica Boz2 ani în urmă
Nu stiu sa faca oua posate, așteptat 20 min sa aduca un scaun pt copil, masa nu e debarasata la timp. Dezamăgitor!
Victor Mihalache
Victor Mihalache2 ani în urmă
Restaurant cu pretenții care arată mai ieftin decât anumite locuri din Vama Veche. Umbrele cu Carlsberg și mese + scaune de rattan fals(plastic maro)?? Mâncare ok, în rest bătaie de joc pentru parveniți.
Locații recomandate