/Bucuresti/Restaurant

SARA Restaurant

Strada Popa Petre 5, București 030167, România

SARA Restaurant
Restaurant
4.6
921 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R7+P7 București, România
+40 726 220 220
sara-restaurant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Teodora Stanciu
Teodora Stanciu2 ani în urmă
Unul dintre restaurantele preferate de ani de zile.
Anton Tudor
Anton Tudor2 ani în urmă
Astazi am avut parte de o noua experienta in aceasta locatie! Am cerut o prajitură si am fost avertizat ca mă va costa 23 de ron.Nu am discutat prețul si m-am așezat la o masa moment in care am fost avertizat din nou “e 23ron la pachet la masa e 28ron” E prima dată când aud așa ceva in Europa . Probabil ca tin morțis să fie unici.
Mona calinescu
Mona calinescu2 ani în urmă
Este un loc excelent! Întâmplarea face că eram în restaurant când a avut loc conversația telefonică din reclamația de mai jos. Și adevărul este la mijloc, de fapt. În timpul conversației, în restaurant erau mai mulți clienți care așteptau să comande în sistem take away, două mese erau ocupate și un singur om gestiona relația cu clienții. În plus, este firesc ca oamenii să fie indeciși când comandă ceva. Doamna de la telefon voia brânză și legume. De fapt, voia mozarella și legume la grătar și legume vrac. Și, pe de altă parte, este firesc să încerci să rezolvi fiecare cerere, tocmai de aceea, doamna de la Sara a rugat-o pe doamna de la telefon să vină în magazin să își aleagă exact ce dorește. Mie personal tonul nu mi s-a părut agresiv. Și dacă am avea puțină empatie unii cu ceilalți, lucrurile ar fi mult mai normale. Pentru că în spatele statutului de client și angajat sunt oameni cu zile grele și probleme și emoții în egală măsură.
Ana Hampu
Ana Hampu2 ani în urmă
Pizza este foarte buna dar mai au de lucrat la serviciul cu clientii. Am sunat sa intreb niste lucruri simple, de exemplu ce fel de branza pot gasi la ei si daca este vrac si am fost luata peste picior. 'Nu avem ''branza'' aici este magazin de produse italiene, avem numai mozzarella si alte produse din Italia'. Pardon, nu stiam ca branza e numai romaneasca... I-am explicat doamnei ca ma intereseaza produsele vrac deoarece doresc sa vin cu propria mea caserola (in ideea de a reduce plasticul de unica folosinta). Mi s-a raspuns din nou cam aiurea 'dar de ce nu ati intrebat asa din prima ce tot ocolim? nu stiu asta veniti in magazin si va zicem'. Nu stiu, scuz faptul ca doamna nu a stiut sa-mi dea un raspuns clar dar nu si atitudinea. Inteleg ca nu iti mai pasa asa de tare de relatia cu clientii cand deja esti un restaurant bine stabilit dar chiar nu ma asteptam la atitudinea asta din partea lor.
Adelina D
Adelina D4 ani în urmă
Vinul foarte bun, pizza delicioasa, cannoli la fel. Imi place atmosfera si calitatea serviciilor.
Cristina Boga
Cristina Boga5 ani în urmă
Restaurant micut stil vagon,dar elegant. Am fost duminica la pranz, nu aveau chiar toate felurile de mancare din meniu. Pizza buna,salamurile italienesti bune, de calitate. Am comandat caracatita la gratar dar era tare cu gust de cauciuc,chelnerita draguta mi-a adus alt fel de mancare ,paste AOP, dar nici astea nu au fost bune, erau prea uleioase ,ardeiul nu era iute...
Ingredientele sunt de calitate, dar bucatarul ar trebui sa fie scolit.
Totusi le dau 5* pentru ingrediente,prezentarea mancarurilor in farfurie,servire si promptitudinea cu care au rezolvat nemultumirea clientului.
Petrike petrike
Petrike petrike5 ani în urmă
Este un restaurant cu specific italienesc,paste, pizza, coșulețe de legume la abur,cu vinuri italienești de excepție.Super tare!
Nicky _
Nicky _2 ani în urmă
Foarte bune produsele, calitative.
Locații recomandate