/Bucuresti/Restaurant

Maroon Restaurant Café

Bulevardul Unirii 47C, București 030825, România

Maroon Restaurant Café
Restaurant
4.4
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4G8+M7 București, România
+40 742 420 000
maroonbistrocafe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Gabi Stoiciu
Gabi Stoiciu2 ani în urmă
Restaurant elegant cu mâncare și servire foarte bună. Dulciurile au fost grozave ,personalul foarte amabil
Mihai Matei
Mihai Matei2 ani în urmă
Locația și mâncarea la superlativ, personalul lasa de dorit altceva. In timp ce asteptam sa fim serviți personalul povestea ce a patit un prieten cu masina in trafic.
Simona istrati
Simona istrati2 ani în urmă
Am ales restaurantul dumneavoastră din diferite motive dar pacat de locația excelenta,meniul atrăgător,mâncare bună etc deoarece servirea ar fi trebuit sa fie pe măsură .Nu poți sta în spatele barului sa lustruiești tacâmuri, farfurii sau orice altceva fără sa te uiți în sala la mesele clienților.Nu poti sa stai de vorba cu colegul ca și cum ai sta la o cafea (când ești în timpul programului) fără sa ti arunci ochii în sala la mesele clienților.Erau 5 mese ocupate înăuntru și 1 afara care servea ceva de băut toate pentru 3 ospătari : 3 mese de 2 persoane,1 de 4 persoane și 1 de 3 persoane cu noi....totul ar fi trebuit sa fie super smooth pentru ospătari si nimic complicat. Nu poți lasa clienții sa stea cu mana pe sus și sa și sucească gatul după ospătar tot timpul! Dacă se cere cafea și înghețată în același timp specificand ÎN ACELASINTIMP ,nu poți aduce cafeaua și la fix 8 min dupa ,sa aduci inghetata spunând "eu nu am știu...poate colegul stia" și asta după ce a trebuit sa mi sucesc capul din nou și stau cu mana pe sus ca toti ospatarii nu erau preocupați de clienți. Este inacceptabil căci la final vine nota care nu e mica! Am lucrat în domeniu 18 ani iar în locații care se respecta și așteptările sunt pe masura iar unele lucruri sunt bazice. Oricum experienta mea și a asociaților străini nu a fost bună.Va doresc succes în continuare și va sfătuiesc sa instruiți personalul mai bine.
Alina Maftei
Alina Maftei2 ani în urmă
Servicii ireproșabile, în special cele oferite de Răzvan care ne-a făcut să ne simțim ca acasă. Recomand cu mare drag, atât pentru calitatea serviciilor, cât și pentru gustul autentic al mâncării. Keep up the good work!
Radu Lupu
Radu Lupu2 ani în urmă
O bucătărie care merita gustată și are toată aprecierea mea.
O locație în care poți savura în liniște din bucătăria românească și italiană, unde serviciile sunt de cel mai ridicat nivel.
Palatul olfactiv îmi spune că trebuie să revin.🤗
Maria-Iuliana Rizea
Maria-Iuliana Rizea2 ani în urmă
Am fost atrasă de locație și decor, însă experiența a fost tare neplăcută. Servirea a fost deplorabilă, ospătarii extrem de aroganți și total neprofesioniști, fețele de mese murdare, muzica nepotrivită, iar preparatele nejustificat de scumpe.
Nu recomand absolut deloc.
Munteanu Catalin
Munteanu Catalin2 ani în urmă
Mancare de buna calitate, mai ales pe partea traditionala. Serviciile lasa un pic de dorit, dar calitatea mancarii compenseaza.
Claudia Irimia
Claudia Irimia2 ani în urmă
Mancarea este buna si serviciile sunt de calitate dar tinand cont ca este un restaurant de lux, e putin ciudat sa asculti taraf ca la Hanu’ Drumetului si sa mananci tartar. In rest, felicitari!
Locații recomandate