/Bucuresti/Restaurant

Noua Restaurant

Strada Popa Nan 7, București 030167, România

Noua Restaurant
Restaurant
4.7
331 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QF+98 București, România
+40 21 794 3294
nouarestaurant.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: 16–21
Vineri: 16–21
Sâmbătă: 13–21
Duminică: 13–21
Scrie o recenzie
Ovidiu Papa
Ovidiu Papa2 ani în urmă
Unic in București din perspectiva a ceea ce oferă. Bucătărie românească reinterpretata. Gusturile se împletesc armonios. In fiecare din cele 10 preparate servire am putut identifica o multitudine de arome și gusturi. La etaj poți vedea în direct asamblarea preparatelor. A fost o experiență care poate fi comparată cu orice restaurant listat in ghidul Michelin. Un pic cam răcoare in interior. Muzica in surdina tradițional românească. Voi reveni cu plăcere în curand.
Dalia Bogdan
Dalia Bogdan2 ani în urmă
Experienta la NOUA a fost ceva de vis, mancarea a fost exceptionala. M-as intoarce cu mare drag.
Ioana Zazloti
Ioana Zazloti2 ani în urmă
Se numește Nonna Garden Restaurant, pe str. Popa Nan nr 5, nu 9!La nr. 9 nu este nici un restaurant! Un restaurant cu bucătărie italiană în principal dar, nu numai! Cu preparate foarte bune, proaspete, savuroase, excelent prezentate! N-am ratat Apperol - ul ca digestiv, antipasti, pastele Carbonara excelente, la fel și snitelul de vită ca și ceafa de vită cu cartofi wedgess! Iar tiramisu, de vis! Și am băut un vin rosu sec, foarte bun. Nu mai spun de ambient și de servire care au fost fără cusur! Bravo! Îl recomand! 👏👏👏
Mircea Stinga
Mircea Stinga2 ani în urmă
O experienta deosebita pe care o recomand. Servirea si preparatele sunt impecabile, iar foisorul amplifica si mai mult senzatia. Preturile sunt mai mici comparativ cu alte restante cu aceleasi standarde. O degustare care te trece prin 4 preparate este aprox 140 RON.
Cu siguranta vom reveni.
Diana Neatu
Diana Neatu2 ani în urmă
Am avut rezervare de la ora 17:00 in salonul de jos. A fost o experienta placuta, am apreciat designul interior in acord cu specificul restaurantului, muzica ambientala, selectia de vinuri si prezentarea preparatelor.
Meniul a fost echilibrat, preferatele mele din meniul de iarna au fost Buchetul Gradinii Corbilor, painea cu unt 💛 si Coltunasii cu aroma de Dunare.
Am fost intrebata daca este nevoie sa fie ajustat meniul in acord cu intolerantele alimentare si am ales sa exclud pestele marinat de la starter. M-ar fi bucurat sa primesc in farfurie ceva care sa compenseze lipsa acestuia. Totodata, as fi apreciat o temperatura mai ridicata a preparatelor calde.
Servirea a fost placuta, predesertul si desertul ne-au fost servite de bucatar, care asemenea ospatarului, a descris in detaliu farfuria.
La urmatoarea vizita, cu siguranta vom alege tot salonul de jos, pentru intimitate. Recomand 🌈
Radu Jugureanu
Radu Jugureanu2 ani în urmă
Puteau fi și 100 de stele, nu doar 5.
Este fascinat câtă creativitate au pus oamenii ăștia în munca lor. Probabil mii de ore de cercetare.
Concept unic minimalist cu mâncare fabuloasă (e mai mult decât mâncare. Este probabil experiență), descris competent de oamenii care servesc.
Mă mir că nu au stele Michelin.
Recomand pentru orice eveniment sau fără eveniment.
Catalina Istrate
Catalina Istrate2 ani în urmă
O experienta culinara unica!
Un restaurant intim, primitor, perfect igienizat si decorat. Unul din putinele localuri unde orice ai comanda, nu ai nimic de reproșat!
Dedicat atat celor care pun pret pe calitate si savoare cat si celor care vor sa-si rasfete papilele gustative cu ceva desavarsit! Fiecare preparat ofera o combinatie perfecta de aroma si gust. Gust care este absolut vibrant.
Atitudinea si ospitalitatea personalului, impecabila.

A unique culinary experience!
An intimate, welcoming restaurant, perfectly sanitized and decorated. One of the few places where whatever you order, you have nothing to complain about!
Dedicated both to those who value quality and aroma, and to those who want to pamper their taste buds with something perfect! Each dish offers a perfect combination of flavor and taste. Absolutely vibrant taste.
The attitude and hospitality of the staff, impeccable.
My new favorite place from the entire world!
Mihai Craciun
Mihai Craciun2 ani în urmă
- recomand ca experienta si gusturi
- oameni primitori, foarte amabili si disponibili, atmosfera placuta, gradina frumoasa si linistita, curat, igienizat
- fost in cuplu si luat 2 degustari + 1 selectie mini cocktails
- preparatele interesante, proaspete, imbinari de gusturi placute
- as fi facut portiile mai mici (cam cu o treime). dupa 1 chestie pregatitoare, 2 antreuri deja la fel principal e dificil (chiar daca sunt destule legume in general) si mai vine si un desert
- in functie de combinatiile alese spre sfarsit pot parea "grele" la stomac. mancarea romaneasca in sine este grea deci si reinterpretarea e putin orientata spre asta. se bazeaza pe deep fried, paste, sosuri, grasime ceea ce se aduna spre sfarsit. aici poate as merge pe recomandari de combinatii din partea personalului
- eu am ales antricotul si mi s-a parut putin sarat (se foloseste soia). aici e probabil vorba de gust eu mancand mai nesarat. ce a fost mai interesant e gatirea inegala. intr-o parte era medium spre well done, intr-o parte rare spre raw. carnea buna, de calitate, placuta la gust, aromata, untoasa dar gatita inegal. atentie ca antricotul vine fara garnitura. deci ar fi bine ca din antreuri sa alegeti ceva legume.
- cocktailurile interesante. mi-a placut cel cu menta
Locații recomandate