/Bucuresti/Restaurant

Restaurant Vatra

Strada Ion Brezoianu 19, București 010131, România

Restaurant Vatra
Restaurant
3.2
3 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3PV+5R București, România
+40 721 200 800
vatra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–23
Marți: 12–23
Mirecuri: 12–23
Joi: 12–23
Vineri: 12–23
Sâmbătă: 12–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Sandra. Margoles363 zile în urmă
17/05/23 am fost pentru a servi cina împreuna cu familia mea, decor frumos insa servirea este diferită de la cetățeni străini la noi romani….dezavantajul meu este ca am vorbit romaneste eu fiind cetățean israelian. Mâncarea lasă de dorit începând de la painea servita, ciorba de burta și terminând cu varză calita cu ciolan
Silviu Dorobantu
Silviu Dorobantu2 ani în urmă
O experienta gastronomica foarte reusita.
Curatenie, staff prietenos, mancare foarte buna.
Recomand
Sabrina Botnaru
Sabrina Botnaru2 ani în urmă
Nici o stea nu ar merita. Am plasat o comanda pe glovo...."platoul vatra"....asteptam ceva wow....teapa😂😂😂un mic,un piept de pui,un carnat,o ceafa.....Nici macar nu aveti bunul simt sa specificati ca este un amarat de platou de o persoana. In schimb am avut o galeata de muraturi...(pentru bautura)🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Un gust foarte amar....
Nicolae Dascalu
Nicolae Dascalu2 ani în urmă
Pozitie centrala. Local amenajat cu mult bun gust. Terasa micuta dar foarte draguta. Mancare romaneasca foarte gustoasa.

Uneori se pot cumpara mici suveniruri foarte simpatice.

Personal amabil, atmosfera deosebita. De referinta in Bucuresti. Recomand cu drag.
Jean-Noël Soissons
Jean-Noël Soissons2 ani în urmă
Un loc drăguț cu o bună alegere de bucate și de vinuri la un preț corect. Muzica ca la țara.
I recommend that place to foreign tourists who have a great desire of typical Romanian food. Come and taste.
Carla Busuioc
Carla Busuioc2 ani în urmă
Atmosferă tradițională, personal amabil și eficient, mâncare gustoasă și muzică ambientală perfect dozată, astfel încât să poți purta o discuție fără să fie nevoie să ridici vocea. Felicitări!
Recomand clătitele, care au un gust deosebit - și mă refer la compoziția și modul de "coacere" a aluatului de clătite - aș reveni oricând pentru o porție.
Și ciorba de burtă mi-a plăcut, a fost și motivul pentru care am ales acest restaurant: gust reușit, dar... un gramaj mai consistent de burtă ar fi făcut să fie EXCELENTĂ!
Alexandru Trompac
Alexandru Trompac2 ani în urmă
Localul arată, într-adevăr, tradițional, stilul locației si muzica fiind specifice conceptului. Problemele încep acolo unde se termina norocul clientului.
Am avut ‘ocazia’ de a fi serviți de un domn ce nu cunoaște etica meseriei sale (vine, exclamând si gesticuland, nervos, faptul ca nu avem voie sa fumam iqos, in condițiile in care, colega sa, ne-a comunicat, politicos, ca putem termina tigara aprinsa fiind in necunoștință de cauza).
Din punct de vedere culinar, puiul la ceaun a fost crud, la scurt timp după ce am adus la cunoștința personalului, a venit, aceeași porție, extra-prăjită.
Revenind, cred ca este importantă starea personalului pentru a avea parte de o ieșire in oras plăcută.
Referitor la prețuri, dacă mancarea ar fi gătită optim, sunt justificate.
Georgiana Puianu
Georgiana Puianu2 ani în urmă
Am ajuns efectiv întâmplător la acest restaurant, vizitând Bucureștiul și am rămas plăcut surprinși de cât de frumos este totul! Căldura cu care te întâmpină angajații, mâncarea minunat de bună, atmosfera dinăuntrul restaurantului, muzica de fundal și nu în ultimul rand curățenia impecabila din băi, ne-au făcut sa scriem aceste rânduri.
O să ne întoarcem ori de câte ori o sa venim în România. Am recomandat țara noastră tuturor prietenilor noștri de aici, din Barcelona și le-am spus ca e un "must" să mănânce la Restaurantul "Vatra".
Razvan Neagu
Razvan Neagu2 ani în urmă
Restaurant este poziționat într-o zona foarte frumoasa a Bucureștiului și impresionează prin bun gust, preparate excelente și personal amabil. Restaurantul este un "must try" dacă veniți în București!
Locații recomandate