/Bucuresti/Restaurant

Salon Golescu

Strada Nicolae Golescu 17, București 010285, România

Salon Golescu
Restaurant
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3VW+4V București, România
+40 31 436 0338
salongolescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Vineri: 12–2
Sâmbătă: 12–2
Scrie o recenzie
Teodora Stanciu
Teodora Stanciu2 ani în urmă
Cele mai bune cocktailuri. De fiecare data cand vin aici, calitatea e aceeasi, bravos!
Mihnea Costea
Mihnea Costea2 ani în urmă
Un loc deosebit, cochet, cu atmosfera deosebita si angajati de exceptie. Au reintrodus micul dejun, meniul este bogat si diversificat, cafeaua este aromata. Succes pe mai departe
Cora C
Cora C2 ani în urmă
Super placut vibe-ul locului (daca esti o persoana care prefera localurile pe model parizian, cu masute mici si scaune pe trotuar). In interior, este mai mereu plin. Atat pentru interior, cat si pentru exterior, recomand rezervare!
Bune toate felurile de mancare incercate (acum si nu numai) si super prietenoasa si atenta servirea (ca de fiecare data)!
Revin mereu cu drag!
Miruna Cizmas
Miruna Cizmas2 ani în urmă
Salon Golescu, un pub cu rezonanta. Un loc care nu mi-a dezamagit niciodata asteptarile. Mancarea este f gustoasa, lumea f ok si relaxata, iar muzica perfecta. De fiecare data când am fost cu greu am găsit o masa la care sa ma strecor. Recomand rezervare de dinainte!!!
Alina Ujeniuc
Alina Ujeniuc2 ani în urmă
EN: Nice, cozy place with good, tasty food. The staff was friendly and polite.
The only minus for me was that the 'terrace' is kinda small and in the street but besides that I'll definitely go here again.

RO: Un local primitor și drăguț. Am avut într-adevăr o experiență plăcută, mâncarea a fost foarte gustoasa, chelnerii prietenoși și politicoși.
"Terasa" este pe trotuar și e destul de îngustă, pur și simplu au scos niste măsuțe cu scaune in fața restaurantului pe timp de vară, dar în afară de asta, voi mai merge cu siguranță aici
Bianca Floarea
Bianca Floarea3 ani în urmă
Personalul este foarte,foarte amabil, locația este specială, însă, in aceeași măsura, faptul ca mesele ocupa aproape întreg trotuarul si de multe ori trec oameni pe lângă tine când mănânci, poate fi neplăcut, însă este și asta o experiența specială in felul ei. Noaptea cred ca atmosfera devine și mai plăcută. Mesele sunt foarte micuțe, de aceea am fost nevoiți sa punem o parte din lucruri, inclusiv băuturile, pe scaune. Toate aceste aspecte nu constituie pentru mine, cel puțin, un minus, însă, am dat doar 4 stele pentru ca mâncarea nu mi s- a părut deosebita. Intr- adevăr, aspectul este demențial , dar gustul mai puțin, in sensul ca ma așteptam sa fie mult mai aromat, mai condimentat, iar meniul este destul de sărăcăcios, bazându-se 70-80% pe băuturi. Noi am încercat quesadilla și cartofi wedges cu brânza de capra. In afara de brânza de capra, care chiar mirosea extrem de bine, sosurile nu aveau sare sau erau pur și simplu smântâna goală . De asemenea, latte- ul mi s-a părut 90% lapte, iar gustul de caramel nu s- a simțit absolut deloc. Nu am primit zahăr, sare și piper, ceea ce in mod normal ar trebui sa existe pe masa, însă, din nou, poate din lipsa de spațiu. Este un loc ce mi- a lăsat, însă, o impresie buna și mi-aș dori sa revin, in speranța ca voi comanda ceva mult mai pe gustul meu.
Criss duke
Criss duke2 ani în urmă
Mancarea buna, insa dureaza 45 min orice fel de mancare
Servirea decenta, insa mai incurca comenzile si nu comunica intre ospatari
Ne-au cerut bani pt taierea tortului, 7 lei / persoana.
De banii aia mai luam un tort.
Sephira
Sephira2 ani în urmă
Mesele foarte înghesuite pt acesta perioada. Funcționează clar la capacitate maxima. Surpriza neplăcută a fost la final când unul dintre angajați a venit după noi afara sa ne ia la întrebări despre bacșiș. Eu las cât vreau, ci vreau. Acesta abordare nu mi se pare ok. Cu siguranță nu mai revin.
Locații recomandate