/Bucuresti/Restaurant

El Pato

Strada Dionisie Lupu 48, București 020022, România

El Pato
Restaurant
4.5
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V2+2R București, România
+40 730 344 810
elpato.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–23
Marți: 10–23
Mirecuri: 10–23
Joi: 10–23
Vineri: 10–23
Sâmbătă: 10–23
Duminică: 12–23
Scrie o recenzie
Oana oana
Oana oana2 ani în urmă
O locație deosebita, cu preparate foarte gustoase, iar personalul de nota 10! Recomand!!
Oana Boeru
Oana Boeru2 ani în urmă
O locatie foarte frumoasa in centru cu preparate foarte bune si gustoase. Comand des si la pachet si pot spune ca gustul si calitatea isi mentin acelasi standard ca in restaurant. Recomand sa le faceti o vizita.
Nicolae Dascalu
Nicolae Dascalu2 ani în urmă
Atmosfera placuta, mancare foarte gustoasa, muzica italiana buna pusa in surdina la un volum potrivit. Interior modern, design reusit. Personal amabil. Mergem des, de fiecare data cu drag.

Recomand in mod deosebit prajitura cu mere :) E printre preferatele mele.

Bonus din partea sotiei: ceaiul se serveste in ceainic cum e si firesc. Bravo!
Cristi T.
Cristi T.2 ani în urmă
Am fost si am mancat foie gras (atat varianta calda cat si terina rece). Au fost frumos prezentate pe farfurie si corecte ca si gust.
Nu am facut "WOW" la niciuna din cele doua, cu toate ca imi place foie gras-ul...doua feluri cinstite, ca sa zic asa, dar parca le mai trebuia ceva pentru un plus de savoare.
Servirea a fost rapida, nu am asteptat foarte mult. Locatia cam inghesuita.
O sa mai trec ca sa incerc si rata sau poate ceva fructe de mare ori desert.
Cristina Nuta
Cristina Nuta2 ani în urmă
Cu siguranta, unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti. In meniul lor predomina preparate mediteraneene si frantuzesti (au o bogata varietate de preparate cu rata). De aceea, am fost sceptici sa comandam ceva “banal” si “de pub” Club Sandwich. Mentionez ca a fost genial! Practic, fiecare preparat din meniu este deosebit de bun! Recomand experienta El Pato!
Verzulia Kri
Verzulia Kri2 ani în urmă
Mancare foarte buna! Recomand pastele cu fructe de mare si supa cu fructe de mare, sunt minunate! Baia curata, bucataria la fel. "Din greseala" am nimerit bucataria, ca sa stiu daca beau doar o cafea la ei, dar m-a susprins placut curatenia de acolo. Ospatarii nu par plictisiti de viata, chiar au si umorul la ei, stiu sa recomande fara a fi intruzivi. Minus: cam aglomerat, neaparat trebuie sa faceti rezervare.
Tamara Andreica
Tamara Andreica2 ani în urmă
Mancare foarte buna, personal foarte amabil.
Mentionez ca mancarea este la fel de buna si gustoasa chiar daca comanzi la pachet direct de la ei, daca comanzi prin aplicatii sau daca o servesti in restaurantul lor.
Am incercat de la ei majoritatea preparatelor cu rata. Dintre care recomand neaparat: peking duck si wok cu noodles si rata ( rata crocanta, perfect gatita) dar si confitul de rata cu varza, burgerul de rata.
Stefan B.
Stefan B.2 ani în urmă
Atmosfera e super faina, personalul e foarte amabil, mancarea e foarte buna(cheesecake-ul e fabulos), insa a fost si ceva care nu mi-a placut - am asteptat 40min dupa doua portii de paste.
Locații recomandate