/Bucuresti/Restaurant

Stadio - Unirii

Bulevardul Unirii 1, București 030167, România

Stadio - Unirii
Restaurant
4.4
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3HV+38 București, România
+40 733 222 200
stadio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cezar-Augustin Dinu
Cezar-Augustin Dinu2 ani în urmă
Cochet,curat,ambianță relaxată, muzică la un nivel rezonabil al decibelilor -nota 10. Mâncarea - nota 9 (Am luat un hamburger. aspect fițos și tehnic corect, dar ceva lipsea. papilele gustative nu au fost Pe Deplin satisfăcute, deși nu a fost rău la gust...Am apreciat mai mult, data trecută, tarta cu mere - nota 11.).Servirea - nota 8 (amabilitatea excesivă îmi bruia toate gândurile. "Dați-ne , vă rugăm o recenzie" de trei ori în timpul mesei...cam oprește mancarea-n gât)....
Dan Vlad Filip
Dan Vlad Filip2 ani în urmă
O terasa drăguță, cu personal foarte amabil. Nu toate articolele din meniu erau disponibile.
Cristina Stoica
Cristina Stoica2 ani în urmă
Locație foarte drăguță. Meniu foarte variat, inclusiv la băuturi. De neratat: minune cu gin și para, cel mai bun gin ever. Preturi acceptabile. Servirea de nota 20, ospătari foarte amabili și mereu disponibili. Mâncarea a venit foarte repede, în 20 minute și foarte gustoasa. O sa revin cât de curând. Recomand cu drag!
Madalina Mincan
Madalina Mincan2 ani în urmă
Am mers in locatie pe baza de rezervare si totul a fost foarte placut. Mancarea foarte delicioasa, am luat o salata si o portie de paste, portiile au fost suficiente. Papanasii lor celebri nu au dezamagit. Servirea mi-a placut, ospatarii sunt tot timpul atenti iar locul este minunat. Recomand!
Choca
Choca2 ani în urmă
Micul dejun foarte bun.

Omleta cu somon si rucola.
+
Fritattone.
Bautura: citronadă
Alexandru Paiu
Alexandru Paiu2 ani în urmă
Foarte bun restaurantul si angajati de nota 10, amabili si cu multa rabdare. Am incercat aripioare picante si am plans de la prima aripioara, chiar picante dar si gustoase in acelas timp. Ospatarul, i a adus fiului meu o foaie si creioane sa deseneze, iar la final cand am ajuns acasa, in punga de pachet ne am trezit cu marshemellows in punga. Frumoasa experienta de la intrarea in restaurant pana la sosirea acasa 🤣🤣
Elena Alexandra
Elena Alexandra2 ani în urmă
Mancare ok, local amenajat frumos, o atmosfera placuta.
Singurul dezavantaj este pretul, este o discrepanta intre ce se ofera si preturile de acolo, si o pun pe seama faptului ca este o locatie centrala.
Este un local pentru care te-ai intoarce mai mult pentru amenajare si atmosfera, nu ca te-a impresionat mancarea si cat se gustoasa este.
Denisa Gabriela
Denisa Gabriela2 ani în urmă
Super! Ne-au fost depășite asteptarile. Mâncare delicioasa, personal foarte amabil și respectuos, iar atmosfera plăcută!
Recomandam cu drag!!!
Locații recomandate