/Bucuresti/Muzeu

Muzeu în Bucuresti

Foarte multe lucruri se pot învăța la un muzeu. Și cei curioși sunt cei mai încântați. Vor afla ce obiecte sunt expuse, de ce sunt reunite toate în același loc, sau ce facem exact într-un muzeu?

Odată ajuns la interior, îți vei da seama că un muzeu este un instrument incredibil de învățare. Dar și pentru a descoperi subiecte noi de interes. De exemplu- știi cum trăiau oamenii preistorici?

Și grație expozițiilor temporare, vei avea mereu ceva de descoperit!

Un muzeu este și un loc unde se adună diferite persoane și în fața unor opere, vizitatorii pot împărtăși mai multe puncte de vedere. Unele muzee sunt chiar adevărate orășele unde se poate descoperi totul într-o zi.

Într-un muzeu ești în contact direct cu operele și obiectele, dar este și un loc unde îți poți găsi inspirația.

București este capitala României. Este cel mai important centru industrial și comercial al României.

București este situat în partea de sud-est a țării, între Ploiești la nord și Giurgiu în partea de sud. Este situat în Câmpia Vlăsiei, câmpie care face parte din Câmpia Română. București are o suprafață totală de 228 de kilometri pătrați. Cu alte cuvinte, ocupă aproximativ 0,08 din întreg teritoriul țării.

București este situat pe malurile râului Dâmbovița, care se varsă în Argeș, un afluent al Dunării.

Clima este una temperat continentală. Iernile în București sunt blânde, cu zăpezi puține și temperaturi relativ ridicate.