/Bucuresti/Muzeu

Casa Ceaușescu

Bulevardul Primăverii 50, București 014192, România

Casa Ceaușescu
Muzeu
4.6
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F39V+M2 București, România
+40 21 318 0989
palatulprimaverii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–17
Duminică: 10–17
Scrie o recenzie
Elena Manea
Elena Manea2 ani în urmă
O vizita la muzeu european. Cu ghizi și panouri informative. O experiență interesantă în sine. Arată ca un palat comunist, ceea ce și este. Nu am văzut opulență, neapărat, ci mobilier de calitate, unicat, lampadare cu sticla de Murano, oglinizi venețiene, vase decorative valoroase, o terasă minunată facuta după model cubanez, o sera, o grădina interioară cochetă. Mai ales în aripa nouă a palatului, am constatat o lipsa de gust în a îmbina materiale și culori (marmura extrem de scumpa cu gresie). Am remarcat dorința tovarășei de a auri tot ce s-a putut și de a participa la "Bravo, ai stil". Bucuria lui de a-si bea ceaiul în baie, mi s-a părut simpatică. Un muzeu care merită vizitat!
Carmen
Carmen2 ani în urmă
Formidabil! Am gost foarte placut surprinsă pentru ca am descoperit o reședință cu mult bun gust și bineinteles elemente de decorațiuni de înaltă calitate. Și da, este si opulență.
Madagascar Travel
Madagascar Travel2 ani în urmă
Este impresionant (pentru orice generatie) sa patrunzi in casa ce odiniora abia se putea patrunde cu privirea din strada, unde sotii si copiii Ceausescu isi traiau viata pe care multi dintre oamenii acelor vremuri nici nu putea sa își imagineze ca exista. Mi-ar fi plăcut sa exite in descrierea casei din partea ghidului ceva "picanterii" sau "povesti" stiute chiar de la administratora vilei despre care spunea el (ghidul) ca a fost prezenta inca din 1986 acolo. Dar ne-am multumit cu ce s-a oferit si am plecat gandindu-ne la vremurile apuse si bucurandu-ne de libertatea de azi ce permite astfel de vizite. Recomandam!
Madalina agachi
Madalina agachi2 ani în urmă
Este o locație care trebuie neapărat vizitata macar o data in viață. Mai ales pentru mine ,adolescenta de 16 ani fiind , ma surprins ceea ce am văzut și informațiile aflate
Magda Magda
Magda Magda2 ani în urmă
Am fost foarte uimita vizitand casa lui Ceausescu .
Foarte interessant, éducative si cu ghid .
Design-ul interior este foarte divers si cu gust facut .
Foarte frumos merita vizitat 🤩
Pret bilet 40 lei pe persoana cu ghid pe limba romana sau engleza.
Ghidul nostru a fost foarte simpatica 😁
Vlad Nistor
Vlad Nistor2 ani în urmă
Absolut superb! De la arhitectura la prezentarea ghidului, totul a fost perfect. Palatul este plin de informatii, are un design uimitor si e facut cu mult bun gust, dar si decenta.
Locatia pune la dispozitia turistilor ghid complet, magazin de suveniruri, cafenea si toaleta.
Singurul minus este dat de inexistenta parcarii; dar poate e mai bine asa, cartierul Primaverii merita luat la pas si admirat.
Cristiana cristiana
Cristiana cristiana2 ani în urmă
Cam pe repede înainte a fost turul . Domnișorica ghid , cam prea preocupata de scrierea unor mesaje pe telefon si ne - a cam alergat un pic , cam superficiala . In rest , casa in sine, este spectaculoasa si pentru acele vremuri , era “woow”. Merita vizitată , macar pentru a vedea si in realitate ceea ce deja știm de pe net .
Ovidiu Rudi
Ovidiu Rudi2 ani în urmă
Casa lui Ceausescu este o imensitate de casa care nu pare a fi departe de casele/palatele regale.
Locații recomandate