/Bucuresti/Muzeu

Muzeul Național Cotroceni

Intrarea prin, Bulevardul Geniului, Șoseaua Cotroceni 1, București 060116, România

Muzeul Național Cotroceni
Muzeu
4.7
857 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3M6+JQ București, România
+40 21 317 3107
muzeulcotroceni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Vlad BOSOI
Vlad BOSOI2 ani în urmă
Superb! Wow! Plin de istorie, de povesti...iar ghidul ("ghida") ne-a prezentat o parte din ele foarte frumos. Recomand oricui!
Contantin Tapus
Contantin Tapus2 ani în urmă
In calitatea de fost detinut politic am avut placerea sa mi se ofere acces gratuit cu ghid in aceasta locatie loc important unde si au avut resedinta regii Romaniei , va invit sa ni ocoliti aceasta locatie plina de istorie ;
Daniela Serban
Daniela Serban2 ani în urmă
O experienta neașteptat de plăcută. Am descoperit muzeu foarte frumos și un ghid dedicat. Il recomand cu drag tuturor.
Gligan Miron Marius
Gligan Miron Marius2 ani în urmă
Este un loc deosebit, merita vizitat. Trebuie făcută programare în prealabil. Turul a durat aproximativ o ora, fără trecerea pe la securitate. Pe tot traseul ești însoțit de un ghid care îți explica in detaliu istoria acelor încăperi
Sorina Matei
Sorina Matei2 ani în urmă
Mi-a plăcut ceea ce am vizitat și apreciez contribuția ghidului.
Florentina P
Florentina P2 ani în urmă
Nu știu de ce am evitat atâția ani, a fost o experiență frumoasă.
Ana Dumitru (ImaginariumByAna Dumitru)
Ana Dumitru (ImaginariumByAna Dumitru)2 ani în urmă
Am vizitat Muzeul Cotroceni pe data de 12.02.2022, turul de la ora 13. In momentul rezervarii telefonice mi s-a transmis sa ajung acolo cu 10 minute inainte de inceperea turului pentru a putea face controlul de securitate. Controlul a inceput la ora 13, pana atunci am fost rugati sa asteptam afara. Doamna care ne-a fost ghid are o atitudine total neprofesionala. Am fost cu aparatul foto, am platit taxa aferenta si mi-am dorit sa si fac acele fotografii pentru care am platit. Nu prea s-a putut deoarece doamna cred ca se credea la maraton. Si daca voiai doar sa te uiti si sa citesti toate informatiile afisate in Muzeu, nu aveai timp sa o faci. Muzeul superb, dar problema o reprezinta oamenii de acolo ( mai exact doamna care ne-a fost ghid, dansa a ramas in comunism). In alte orase ale lumii esti lasat sa faci linistit fotografii si sa te bucuri de ceea ce vizitezi. Pentru ca acei oameni inteleg ca asa au parte de poromoare gratis. Pana intelege si poporul roman treaba asta o sa mai dureze foarte mult.
Liliana-Simona Patrichi
Liliana-Simona Patrichi2 ani în urmă
Un palat-muzeu minunat! Fiecare camera unica la design și aranjament. Merita vizitat! Ghid foarte informat și amabil! Indicat e să ajungeți cu 20 min înainte de vizita pentru sa sa fie îndeplinite toate formalitățile.
Locații recomandate