/Bucuresti/Muzeu

Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu

Bulevardul Ion C. Brătianu 2, București 030167, România

Muzeul Municipiului București - Palatul Suțu
Muzeu
4.6
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4M2+WW București, România
+40 21 315 6858
muzeulbucurestiului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Adrian M
Adrian M2 ani în urmă
Ar putea fi foarte interesant daca: luminatia si descrierea exponatelor ar fi adecvata (actualmente borderline catastrofica) si directiile de vizitare adecvate (actualmente multe personne care supravegheaza sa nu cumva sa pozezi fara sa fi platit). Directia de vizitat nu e clara / la etajul 2 ar trebui sa fie in ordine cronologica si nu e.
Razvan PVR
Razvan PVR2 ani în urmă
Foarte frumoasa experienta la acest muzeu! L am mai vizitat in trecut, dar a fost modernizat intre timp. Contine niste expozitii foooarte interesante si captivante. Cea referitoare la perioada de dinainte de '89 e foarte captivanta. Am fost cu copiii, de 14 si 12 ani, au fost captivati minim 1 h. Turul dureaza peste 1,5 h. Persoanele responsabile din cadrul muzeului, foarte amabile si ok.
Recomand cu caldura!!!
Gabriela Flori
Gabriela Flori2 ani în urmă
Un palat de vis! Muzeul excepțional! Are o colecție minunată, cu exponate din neolitic, perioada comunistă, moda sec XVIII și XIX, etc. Dacă doriți să fotografiați va trebui să plătiți o taxă de 15 lei.
Liviu Can
Liviu Can2 ani în urmă
Un muzeu foarte interesant despre istoria Bucureștiului. Merita vizitat cu atenție.
Octavian Branzei
Octavian Branzei2 ani în urmă
Un loc minunat! Merită să mergi măcar lunar...
Dan Truia
Dan Truia2 ani în urmă
Nu m-am asteptat: preturi de intrare foarte mici (5 lei/ pensionar); bogatie de exponate, ca numar si varietate, acopera cam tot ce e necesar, epoca si tipuri. Nu e prea inspirat traseul, poate si din cauza arhitecturii cladirii. Conditii bune de expunere, curatenie si intretinere. Intrare pe baza de certificat covid-corecta decizie.
Vlad Nistor
Vlad Nistor2 ani în urmă
Muzeul e foarte frumos, cu multe exponate, fotografii si informatij care te ajuta sa intelegi cum a evoluat Bucurestiul de-a lungul timpului. De asemenea, aflandu-se in zona centrala, alaturi de alte muzee, precum cel al BNR, merita trecut si acesta (Muzeul Munc. Bucuresti - Casa Suțu) pe lista obiectivelor de vizitat.
Mara Arte Arte
Mara Arte Arte2 ani în urmă
Clădirea superbă, păcat de așa zisa colecție permanentă sărăcăcioasa, panouri de carton cu poze alb negru irelevante, mai bine ar deveni sediul Pinacotecii
Pentru 5 euro intrare + dreptul de a fotografía, e jenant
Locații recomandate