/Bucuresti/Muzeu

"Dimitrie Gusti" National Village Museum

Şoseaua Pavel D. Kiseleff 28-30, București 011347, România

"Dimitrie Gusti" National Village Museum
Muzeu
4.6
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3CG+WJ București, România
+40 21 317 9103
muzeul-satului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Dracea Stelian
Dracea Stelian2 ani în urmă
O oaza de liniste , combinată cu lecția de istorie a satului romanesc. Sunt prezentate case cu o vechime de peste o sută de ani , din toate regiunile țării noastre. Constructii autentice si altele in replica fidelă.materialul de consteuctie, predominant lemn.
Cristina Velicea
Cristina Velicea2 ani în urmă
Un loc potrivit pentru orice zi insorita. Muzeul.Satului ofera o imagine realistica despre viata bunicilor si strabunicilor nostri care erau mestesugari desavarsiti si care au trait cu natura si cu ce le.oferea aceasta. Modele de care din toate zonele tarii si la intrare si nu numai, se gasesc tarabe cu diverse obiecte sau produse de mancare. Am fost in luna decembrie intr-o zi de weekend si a avut loc un concert se colinde.
Catalin Pavel
Catalin Pavel2 ani în urmă
Am vizitat, vizitez si voi vizita mereu acest muzeu cu mare placere. Astazi insa am facut greseala de a ma duce cu bicileta, insotit de copii mei. Nu am pretentia de a putea intra in incita muzeului cu bicicletele -asa cum insa se intampla la Muzeul Astra din Sibiu- dar m-a lasat cu un gust amar faptul ca nu exista posibilitatea de a lasa in mod civilizat, undeva, bicicleta cand vizitezi muzeul. Exista parcare in fata, cu locuri rezervate pentru angajati. Evident pentru auto....... Dupa ceva cautare descoperi un rastel mizerabil, in afara Muzeului in niste boscheti. L-am "umplut" cu cele 4 bicilete ale familiei si....cam atat. Unul dintre noi s-a sacrificat sa le pazeasca in timp ce ceilalti au intrat in muzeu. Tinand cont ca Muzeul se afla pe singura pista amenajata decent in Capitala si tinand cont ca bicileta a devenit un mijloc de transport iubit in weekend de multi bucuresteni, poate administratorii acestui muzeu gasesc posibilitatea de a amenaja un loc decent unde sa lasi biciletele. Momentan....atat s-a putut.
Bogdan Catanescu
Bogdan Catanescu2 ani în urmă
Muzeul este o “comoara” in aer liber. Merita vizitat. Pare o “fotografie” a vechilor sate romanesti. Se poate servi masa la hanul din incinta muzeului. In opinia personala, ar putea fi unul dintre cele mai valoroase muzee din tara.
Vio Alx
Vio Alx2 ani în urmă
Intr-un oras aglomerat, acest loc se qrata ca un sanctuar linistit al traditiilor si culturii romanilor, plin de culoare si amintiri ale copilariei petrecute la tara, la bunici, indiferent de zona din care venim.
As recomanda vizitarea lui pentru persoanele aflate in vizita in Romania, dar care nu au timp sa viziteze mai mult decat capitala, avand in vedere ca aici poti gasi detalii cu privire la locuintele oamenilor din diferite zone ale tarii si diferentele de la una la alta.
Totusi, este un loc extrem de vast pentru care chiar si o zi pare insuficienta pentru a simti ca l-ai vizitat complet, astfel ca as recomanda vizitarea lui pe bucati, mai ales ca pretul nu este unul ridicat, 20 de lei pe bilet.
Lili Resmerita
Lili Resmerita2 ani în urmă
Un loc relaxant, plin de istorie si traditii. Casutele sunt superbe, pacat ca nu sunt deschise si iarna.
Corina Radulescu
Corina Radulescu2 ani în urmă
M-a surprins plăcut vizita, nu știu dacă se poate achiziționa la intrare o harta care sa te ajute sa te orientezi, însă ar fi fost de mare ajutor pentru că sunt foarte multe alei și multe case de văzut, noi am ajuns cu o ora înainte de închidere și nu am apucat sa vizitam tot.
Cristina Ciortan
Cristina Ciortan2 ani în urmă
Experiență unică! Atmosfera de aici m-a făcut să mă simt din nou copil!
Locații recomandate