/Bucuresti/Muzeu

Muzeul Național al Țăranului Român

Şoseaua Pavel D. Kiseleff 3, București, România

Muzeul Național al Țăranului Român
Muzeu
4.5
279 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33M+QC București, România
+40 21 317 9661
muzeultaranuluiroman.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Florina FERENȚ
Florina FERENȚ2 ani în urmă
Astăzi 28.01.2021 muzeul este închis pentru reamenajare.
Nu scrie când va fi redeschis.
Programul afișat aici este pentru sălile de expoziție aflate în spatele clădirii.
Eu, cu câțiva ani în urmă, am reușit să văd exponatele.
SUPERB !
Clădirea este fantastic de frumoasă și de câte ori trec pe lângă ea îmi face o deosebită plăcere să o admir și să o fotografiez 😊.
Abea aștept să-l redeschidă 🤩
Daniela Balan
Daniela Balan2 ani în urmă
Pe sit nu scrie nimic ca muzeul este inchis pentru renovare! Ca doar expozitiile temporare si targurile sunt deschise, aaaa si restaurantul ma scuzati.....am dat de un paznic care nu stia ce vroiam dupa ce i-am zis ca am venit sa vizitez muzeul si m-a indrumat catre o doamna care vindea la un magazin de suveniruri unde dumneaiei mi-a zis ca muzeul e inchis de ani de zile. Foarte proasta organizare a muzeului.
Doina Badea
Doina Badea2 ani în urmă
Din păcate, Muzeul Țăranului Român este închis, nu am găsit o explicație a acestui fapt. Așa că am vizitat Târgul organizat cu prilejul zilei de 8 noiembrie, Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Adică tarabe in curtea muzeului, unde meșterii artizani își expun lucrările. Acest gen de activități se petrec în zile cu rezonanță religioasă, in restul timpului funcționează din plin un restaurant in curtea muzeului, de parcă scopul acestui muzeu ar fi găzduirea acelui restaurant.
Care este scopul Muzeului Țăranului Român?
Constantin Vasile
Constantin Vasile2 ani în urmă
Din pacate, aceasta locatie nu stie sa si atraga vizitatorii. Mai mult de atat, este "gestionata" de o șleahta de incapabili. Poti vedea asta, de la poarta. Cand portarul iti zice ca te baga el, daca-i dai si lui ceva. Doamnele de la ghiseu, n au nici cea mai mica treaba cu vanzarea biletelor. Dupa figurile lor, zici ca lucreaza in weekend si la autovit. Apoi, organizarea acelor "targuri traditionale" este mereu la fel de proasta. Mereu aceiasi expozanti, care impreuna cu personalul muzeului, probabil sunt in cardasie. Asta pt ca toti sunt niste samsari, care incearca sa vanda la preturi exagerate, produsele. Pe astia chiar nu i verifica nimeni? Daca-i asculti ce vorbesc intre ei, afli ca de fapt, ei se plimba pe la toate aceste targuri din tara. Pt ca sunt numai ei peste tot. De aia stabilesc si preturile, asa cum am mai spus, exagerate! Si culmea, inainte de intrare, pe trotuar, sunt intinse niste produse care chiar sunt traditionale, facute de niste bunicute, imbracate in costume populare! Acolo sunt targurile! Nu in curtea institutiei. Nu recomand, decat daca vreti sa vedeti japca!
Lili Preda
Lili Preda2 ani în urmă
Am fost la târgul organizat de Mihail și Gavril. Este cu plată intarea, dar este o plăcere să te plimbi printre tarabele cu de toate. Și dacă te ține buzunarul ai ce cumpăra!!!
Elena Catană
Elena Catană2 ani în urmă
Un muzeu al istoriei noastre naționale.Nu știu alții cum sunt dar eu,aici mă simt ca acasă.
Dacă veniți în București nu ocoliți Muzeul țăranului român.
Mihaela Helmis
Mihaela Helmis3 ani în urmă
Icoane pe oua de struț.Exceptuonala expo
Ionut Mihalcea
Ionut Mihalcea2 ani în urmă
Am intrat in magazinul lor cu suveniruri autentice romanesti. Au foarte multe lucruri deosebite, toate lucrate manual. Am luat 3 bluze tip ie si am promkt si certificat de autenticitate pentru fiecare in parte
Locații recomandate