/Bucuresti/Spital

Centrul Provita Oftalmologie

Strada Alexandrina 20, București 011442, România

Centrul Provita Oftalmologie
Spital
3.3
86 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F37M+V9 București, România
+40 21 9432
centrul-provita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
stoianovici cristian dan344 zile în urmă
Servicii excelente. Profesionalism, disponibilitate, accesibilitate. Nominalizez Pe dna. Elefeterescu S. prin care contractual dereluez servicii de medicina muncii in 10 locatii din tara unde societatea are agentii. Urmare a sericiilor prestate am reactualizat luna trecuta contractul pe perioada nedeterminata! Va voi recomanda sin altor prieteni. Cred ca aveti COTA DE PIATA ASIGURATA. SUCCES MANAGEMENTULUI DE VARF!
Gabriela Badea
Gabriela Badea2 ani în urmă
Mama a beneficiat de consultatie si tratament oftalmologic postoperator- Prof. Dr. Horia Stanca. Abordare profesionala, informare si explicatii in detaliu, nimic nu te ia prin surprindere, esti pregatit pentru fiecare etapa.Personal in receptie disponibil pentru a prezenta documente preliminare consultatiei. Recomand. Punctualitatea pacientului este absolut necesara. Serviciile medicale sunt organizate conform planificarii efectuate
Roxana Axini
Roxana Axini2 ani în urmă
Am avut recent o interventie chirugicala la Clinica Provita si am fost multumita atat de profesionalimul si promptitudinea medicilor care s-au ocupat de mine, cat si de blandetea si amabilitatea asistentelor medicale.
Bianca Batcu
Bianca Batcu2 ani în urmă
Preturi exagerate si nu recomand pt ORL pe dr Livia Onu. Am platit 250 lei ca sa imi spuna ca nu se vede nimic si sa mai astept cateva zile in conditiile in care mie imi zvacneste urechea de 2 sapt. 250lei pt 5 min cat a durat consulatia in care nu am rezolvat nimic.
Mihaela Luca
Mihaela Luca2 ani în urmă
O bătaie de joc la adresa pacientului,pe banii lui și răbdarea lui,Din luna iulie nu am primit C. D.la endoscopie digestivă la domnul Dr Andrei Haidar , Cei din Provita spun că C D este la Dr ,iar Dr spune că să vorbesc cu cei din Provita ,este inadmisibil.Am platit toate analizele nu am venit cu bilet de trimitere.
Carmen-Ana Ban
Carmen-Ana Ban2 ani în urmă
Mi am facut niste analize contra cost aici. Cu programare. Lasand la o parte ca am așteptat la recoltare desi aveam programare ca asistentele dadeau una in alta care trebuie sa imi recolteze o anumita analiza ca nu era din sange, după sa aștept degeaba la o analiza importanta la care mi s a zis 20 zile si dupa 20 zile am început sa sun la ei. Dupa 3 sau 4 apeluri in zile diferite la ei in call centre in final m a sunat cineva din clinica sa zica ca defapt erau 20 zile lucrătoare ceea ce nu s a menționat la recoltare si ca au fost ocupați la laborator. Acum nici nu sunt sigura ca sunt bune analizele pt ca si aceasta întârziata si altele au fost facute la alte clinici nu la ei cum trebuia normal ca eu la ei m am dus. Daca subcontractau era normal sa imi zica la recoltare daca vreau sau nu. O groaza de bani dati si nu au fost in stare macar un apel sa zica ca mai întârzie. Si am dat si mail ca mi au zis sa trimita pe mail ca probabil le era greu sa ia mailul meu din sistem trebuia sa le dau eu mail sa stie unde sa trimita. In final azi dupa 25 zile de la recoltare am putut descarca si ultimul rezultat de pe site-ul lor. Clar prima si ultima data cand apelez la aceasta clinica sau oricare Provita
Iuliana ionescu
Iuliana ionescu3 ani în urmă
Dl doctor FEODOR TONI este un doctor si un om EXTRAORDINAR, empatic, foarte bun, răbdător, recomand din toata inima, o echipă minunată!
Mamei mele (71 ani) la începutul lunii martie 2021 i s a spart/rupt o vena la picior, mama avand de mulți ani varice destul de proeminente, pozitionate in spatele genunchiului, am ajuns de urgență cu ea la spital. A fost stabilizată (i s a oprit sangerarea) dar cu riscul sa se întâmple din nou, nefiind prima dată, i se mai întâmplase in urmă 2 ani jumatate acelasi lucru.
La recomandarea unui prieten foarte mulțumit de dl Doctor Feodor Toni, el a avut o intervenție in urmă cu un an, am sunat, am povestit ce s a întâmplat cu mama, a primit o imediat, in urgență si a rezolvat foarte repede o problemă de sănătate care dura de foarte mult timp, dureroasă, cu foarte mari emoții ca se pot sparge oricând și ce a fost mai dificil pt noi ca după prima rupere de vena de acum 2 ani ni s a spus de catre doi medici că se poate opera doar prin metoda clasica...
Dl doctor Feodor Toni a rezolvat foarte repede, mama a fost bine imediat dupa interventie, a plecat acasă fara restricții doar sa poarte ciorapul medicinal. Am avut încredere din prima clipa ca o sa fie foarte bine si ca Dl doctor va rezolva, cu blândețe, răbdare, siguranța, profesionalism.
Acum suntem foarte liniștiți si fericiți că mama este bine, ea e extrem de recunoscătoare, suntem onorati ca l am cunoscut pe acest om minunat!
O super echipă!!
Multă sănătate și mulțumim din suflet pentru tot!
Sima Dana
Sima Dana2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte buna! Asistentele amabile si pregatite profesional, dl dr. Maftei- oftalmologie - un medic profesionist, exceptional, indreptat catre nevoile pacientului. Multumiri dnei de la Medicina Muncii - devotament si profesionalism.
Laurentiu alexandru
Laurentiu alexandru2 ani în urmă
Personal primitor care te ajuta si te îndruma mereu cu zâmbetul pe buze ,servicii de calitate!
Recomand 5 Stele+
Locații recomandate