/Bucuresti/Spital

SES Centrul de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie

Strada Vatra Luminoasă 108, București 077085, România

SES Centrul de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie
Spital
4.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5Q2+M6 București, România
+40 31 437 7586
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emilia Gherghina
Emilia Gherghina2 ani în urmă
Nu recomand nimanui sa se adreseze acestui centru. Am mers cu trimitere de la medicul de familiei si am platit si 400 de lei in avans pentru consultatie si pachet de tratament. nu am beneficiat decat de consultatie. A fost imposibil sa beneficiez si de sedintele de tratament. De fiecare data secretara bruneta de la receptie a refuzat sa imi permita accesul. atitudine cat se poate de nepoliticoasa cu urlete, jigniri si insulte. Lucrul acesta mi se pare cu atat mai grav cu cat sunt o pensionara batrana si bolnava iar secretara este tanara. ma asteptam putin respect macar pentru diferenta de varsta. nu mai pun la socoteala problemele de sanatate. am hotarat sa fac reclamatie la protectia consumatorului pentru a incerca sa recuperez banii cheltuiti care nu sunt deloc putini pentru un pensionar.
Liliana Badea
Liliana Badea2 ani în urmă
Execrabila atitudinea secretarei care nu știe să se poarte și să vorbească cu pacienții; nepoliticoasă, aroganta și plină de ea. Nu am apucat sa cunosc restul personalului. Am achitat contravaloarea tratamentului in avans ( plus bilet de trimitere) și am ales să renunț la serviciile lor datorita acestei domnișoare. Din 400 lei achitați, vor scădea 220 lei consultația inițială și sper că vor restitui banii. Poate că așa face banii ușor pentru acest centru...punând pe fugă pacienții. Daca Vreți să fiți tratați cu respect pe banii dumneavoastră, alegeți o alta clinica care știe cum să atragă pacienții
Mariana Moraru
Mariana Moraru4 ani în urmă
👍
Baicu Ionut
Baicu Ionut5 ani în urmă
Am fost acum 1 an jumătate la acest centru pt a face fizioterapie, chinetoterapie și masaj și am fost extraordinar de mulțumită de atenția pe care personalul de aici mi-a acordat-o.Am mers 10 zile cu mare drag.
Vă recomand tuturor!!!!
Cronos Uranus
Cronos Uranus5 ani în urmă
La inceput am asteptat cam mult
Curatenie ok
Pesonal Amabil
Dotari ok
Catalina toma
Catalina toma6 ani în urmă
Păcat! Am venit la acest centru cu recomandarea cuiva si bineinteles in prima luna cu trimitere de la medicul meu, urmând apoi restul lunilor sa plătesc bineinteles. Sunt total dezamăgită si dezgustata cand vad ce diferente se fac si cum programul se desfășoară în funcție de cheful fiecaruia..iar daca predau unor studenți in timpul programării tale si nu vrei sa fi "mascota" ca sa zic asa..Te trimit acasa .Sa numai zic ca o zi pierdută în care nu poti ajunge nu se mai recuperează. Surpriză! Mi-au cerut si role de hârtie sa cumpăr...😁 Păcat de meseria pe care voi v-ati ales-o si uitam sa fim si "oameni". Sau poate eu n-am știut că si aici la fel ca în spitalele de stat se da șpagă...Eu nu frecventez decât particular. Si imi voi cauta un alt centru doar particular unde voi fi tratată asa cum trebuie. Este prima oară cand ma duc undeva cu trimitere si probabil ultima. Rusine sistemului nostru! 😏
Daniela Avram
Daniela Avram2 ani în urmă
Aici lucrează niște profesioniști în recuperare medicală, niște oameni minunați. Recomand din tot sufletul acest centru de recuperare medicală!
Vali Prunaru
Vali Prunaru2 ani în urmă
Servicii de foarte bună calitate,personalul foarte bine pregatit.
Recomand din toată inima.
Locații recomandate