/Bucuresti/Spital

Spital pentru Toxicodependențe şi Psihiatrie

Strada Inginer Cristian Pascal 25-27, București 070000, România

Spital pentru Toxicodependențe şi Psihiatrie
Spital
4.4
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3X3+PQ București, România
+40 21 315 2451
cetttsfantulstelian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Stelian Stelica
Stelian Stelica2 ani în urmă
In aciest spital sf stelian am facut 3 ani de cind nu mai cosum am fost prin mai multe spitale dar aici mam lasat de droguri
Florentina Neagu
Florentina Neagu2 ani în urmă
Singurul spital cu inters pt pacienți sai de la personal pana la Dr.Este cea m ai curata secție de psihiatrie din toate spitalele renumite cu rezerve mari pt 2 persoane.O singura dilema mâncarea nu este suficienta în general dimineața,recomand masuri în privința acestui aspect de la cei sus puși nefiind o problema majora pt dansi.Cu stima și respect pt.tot personalul.
Daniel Raducu
Daniel Raducu2 ani în urmă
Cu siguranta cei mai profesonisti in acest domeniu..oameni care chiar le pasa de noi..va multumim!!!
Alexa Ada
Alexa Ada5 ani în urmă
Doar cine nu vrea nu gaseste vindecare aici...in rest gasesti doar medici si asistenti extraordinari si un program destul de flexibil.
Cunosc îndeaproape tot programul pt toxicodependente si pot spune ca suntem mulți care am reusit cu ajutorul acestui spital....!!!!!
Constantin Bogdan Radu
Constantin Bogdan Radu2 ani în urmă
Personal de nota 10 , sunt Doctori , Psihologi ,Asistente,Asistenți și restul oamenilor ce lucrează la acest spital de nu am cuvinte , super eroi ce mau ajutat sa scap de viciul drogurilor as dori sa le mulțumesc pentru tot ce-a ce fac zilnic pentru "noi" cei marginalizați , Va mulțumesc pentru tot ce faceți și îmi cer scuze daca am omis pe cineva .
Bogdan Popa
Bogdan Popa2 ani în urmă
Un spital foarte curat și personalul de nota 10 pe secția de toxic, trăiască mama Aneta o imfirmiera deosebita,una peste alta stațiune mai problema cu fumatul dar te înveți și cu electronica după o zi doua. Eu vin o data,doua ori pe an și mă simt ca în concediu scap de griji,de tel de tot stresul cotidian cât stau aici.
50cent 50cent
50cent 50cent2 ani în urmă
Am avut o surpriză neașteptată pe perioada internări mele în acest spital ,și doresc să spun și tot o dată să mulțumesc la tot personalul care lucrează în acest spital începând cu femeia de servici până la medici pentru că au dat dovadă de profesionalism, respect,și vă mulțumesc. Un pacient toxicoman :))
MihaelaRodica Lupu
MihaelaRodica Lupu2 ani în urmă
un spital in care niciodata nu te faci bine daca nu te duci cu ploconu ramai in strada te trimit acasa dupa un drum de 3 ore si dupa programare telefonica sedinte la psiholog 3 min si etc
Locații recomandate