/Bucuresti/Spital

Policlinica Hipocrat 2000

Calea Rahovei 259, București 052034, România

Policlinica Hipocrat 2000
Spital
1.9
76 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C37G+PJ București, România
+40 21 9605
hipocrat2000.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Teleaga16 zile în urmă
Bună ziua! Am fost foarte mulțumită de serviciile medicale de la clinică și în special de dna asistentă Crina Cerchez, de la laboratorul de recoltare analize. Foarte amabilă și profesionistă!
Eko
Eko2 ani în urmă
Niste nesimtiti! Am avut programare pentru o radiografie cu bilet de trimitere si am fost sunat cu 2 ore inainte sa-mi spuna ca s-a defectat aparatul si ca nu imi pot spune cand ma reprogrameaza. Daca mergi sa faci cu bani merge si aparatul. Nu mai spun ca cea care ma sunat nici nu ma lasa sa vorbesc.
Andreea Raluca
Andreea Raluca2 ani în urmă
Nu recomanda deloc. Se răspunde la telefon foarte greu, abia după ce suni pentru a 5a oară. Este un spital destul de murdar, pentru un loc în care pe primul plan este pusa sănătatea pacientului, pleci cu mai multe boli decât sa scapi de ele. Nu mai spun de doamnele de la recepție, îți vorbesc pe un ton foarte ridicat și nu îți dau foarte multe informații, comportându-se urat mai ales cu bătrânii. Unii angajați sunt chiar de treaba și chiar pot mai mult.
Antonel Constantinescu
Antonel Constantinescu2 ani în urmă
Suni de 3 4 ori pana raspunde cineva . Nu au contract cu casa de asigurari la cardiologie si daca vrei sa platesi au loc abia peste o luna !! Pacat ca inca au licenta de functionare
Elena Sterie
Elena Sterie2 ani în urmă
Nu recomand.. Internare de 1 zi
. Bătaie de joc.. 3 ore de așteptat sa completeze foaia și în 20 min s au terminat toate investigațiile., (5 min analize, 5 min EKG, 7 min ecografie)
Patrick Popa
Patrick Popa2 ani în urmă
Secția ORL, cel puțin doctorul de care am avut neșansa de a fi consultat, e pe deplin incompetenta. De dat în judecata pentru malpraxis. A făcut o procedura fără a se consulta cu pacientul dacă a avut antecedente medicale apoi da vina pe pacient ca nu a informat doctorul. Rușine ca țineți asa persoana în personal. Cerut bani suplimentari pentru o procedura standard.
Daniel Bazdoaca
Daniel Bazdoaca2 ani în urmă
Astăzi 10.02.2022 am fost la clinica pentru a efectua o ecografie abdominala, am așteptat de la 8 dimineața până la ora 12:45 ca să ajung sus sa vad un mare circ, doamna care făcea ecografia fiind mustrata cu doar 3 minute înainte sa întru, pur și simplu și-a vărsat nervii pe mine, bineînțeles am tăcut mi-am văzut de treaba nu i-am reproșat nimic, păcat de munca și experienta medicilor
Eugen petrila
Eugen petrila2 ani în urmă
Nu sunt de incredere. Iti fac programare apoi te suna: "Dna doctor nu mai vine astazi". Si privatii sunt la fel de lipsiti de bun simt.
Tabita nicoleta
Tabita nicoleta2 ani în urmă
DACA ABEA AM TRECUT PRIN BOALA-COVID DE 2 ZILE DE CE MA OBLIGA SA FAC TEST COVID LA EI CU PLATA CA SA FAC O SPIROMETRIE????
Locații recomandate