/Bucuresti/Spital

Policlinica Vitan Dudești

Calea Dudești 104-122, București 031087, România

Policlinica Vitan Dudești
Spital
2.9
103 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4FG+5F București, România
+40 727 451 211
policlinica-vitan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 4–23
Marți: 4–23
Mirecuri: 4–23
Joi: 4–23
Vineri: 4–23
Sâmbătă: 4–23
Duminică: 4–23
Scrie o recenzie
Cătălina Petre1 an în urmă
Am sa las și eu o recenzie negativă in legătura cu Florea Tania, medic ORL.Este un medic foarte slab. Nu recomand sub nici o forma, tratarea de către acest medic. In vara mi s-a inflamat un ganglion in zona gâtului, am fost trimisa la doamna doctor, la Policlinica Vitan și mi-a zis ca mai mult ca sigur am ciroza. Pe lângă faptul ca, i-am explicat simptomele mele, mi-a stabilit diagnosticul căutând pe internet de fata cu mine. M-am dus la Victor Babeș pentru ecografie abdominala, iar acolo mi s-a spus ca toate organele mele sunt perfect sănătoase, și nu exista vreo șansa ca eu sa am ciroza . De vreo doua luni, mama mea s-a dus la dansa pentru ca a făcut sinuzita. S-a dus timp de doua luni iar infecția tot nu i-a trecut. Doamna doctor nu a băgat-o in seama și a continuat sa ii dea același tratament deși vedea ca nu este vreo îmbunătățire. In final, mama mea s-a dus la o doctora de la Sanador și i-a schimbat tratamentul. Azi s-a dus iar la doamna Tania, sa vadă dacă dupe ce a intrerupt taratamentul cu antibiotic pe care i l-a prescris timp de doua luni doamna doctor, și începând sa ia tratamentul dat de către doamna doctor de la Sanador , ii va spune ca e vreo îmbunătățire. Fix asta s-a întâmplat, o parte din infecție a dispărut datorită tratamentului dat de doctora de la Sanador, Florea Tania crezând ca lucrurile s-au îmbunătățit de la tratamentul ei. Au venit rezultatele de la CT și infecția i-a spart craniul mamei mele ajungând intr-o stare foarte gravă, fiind suspecta de tumoare pe creier. De aici trageți și voi concluziile dacă este o doctora foarte buna sau te baga in pământ. Regret amarnic ca nu s-a dus din timp la alt doctor și a continuat sa se ducă la Florea Tania, poate nu se ajungea in situația asta gravă.
Tiberiu Vlad Patancius
Tiberiu Vlad Patancius2 ani în urmă
Servicii medicale decontate CASMB. Timp de așteptare rezonabil, Aproape de pta. Alba Iulia/Bd. Unirii.
Madalina Rugina
Madalina Rugina2 ani în urmă
M-am prezentat in data de 11.12.2021 pentru a benecifia de a 3 a doza de vaccin anti-covid, cu 15 minute inainte de incheierea programului, fara sa am programare. Am ramas foarte placut surprinsa de amabilitatea, siguranta si supravegherea pe care mi-au acordat-o cadrele medicale, raportata la sistemul medical public din Romania.
Iulia Lascu
Iulia Lascu2 ani în urmă
Am avut 2 experiente cu doctori din cadrul acestei policlinici si nu recomand.
Acum 6-7 ani nici nu se uitau la copii care aveau nevoie de bandaje pentru rani deschide pana nu li se punea o suma de bani pe masa.
In 2021 am avut o doctorita de familie, Ghita Augusta (care e si pediatru), pe care sincer nu o recomand deoarece are o atitudine sfidatoare fara motiv.
Policlinica are nevoie de renovari urgente (cred ca este in acelasi stadiu de peste 50 ani), nu prea existe consumabile in cabinetele doctorilor si uneori lipsesc vaccine (posibil intarzieri ale DSPului) pentru care nu se ofera explicatii -> pacientii trebuie lasati in ceata.
Pentru a rezuma: comunicarea deficitara, atitudinea necorespunzatoare, lipsa consumabilelor si starea de degradare a acestei policlinici m-au facut sa o evit pe viitor si sa nu o recomand.
Este trist deoarece locatia ar oferi multe avantaje, dar este nevoie de o investitie substantiala din partea statului pentru a o aduce pe linia de plutire, plus o schimbare de atitudine din partea personalului.
Da, este normal sa fim tratati bine si la stat.
Ioan cocicodar
Ioan cocicodar2 ani în urmă
Policlinica cu diferite cabinete medicale si analize.Nu s-au facut imbunatatiri sau renovari in ultimii ani dar personalul medical de acolo merita toata stima.Recomand pe aceasta cale pe dr Florea Tania,specialitatea ORL,unde gasiti aparatura foarte perfomanta,pe dr Dunca-Moisin Maria si pe dr Minodora Tapurica specialitatea diabet,nutritie si boli metabolice.
Mihaela Iulia Frone
Mihaela Iulia Frone2 ani în urmă
Doamna asistent de la neurologie este genul de (ne)om care te face sa emigrezi. Nu fac reviews de regula, dar ea parca a depasit toate limitele. Cu siguranță si-a gresit meseria, nu are ce cauta in sistemul medical. Nu stiu cum se numeste, cand am intrebat-o a spus ca este "doamna asistenta". Inteleg ca o avea si ea probleme, dar totuși...
Evin Petekkaya
Evin Petekkaya4 ani în urmă
copii merg pentru aviz medical si dr. au rabdare si sa stie ministerul de sanatatea conditii sunt la pomant va rog avetii grija de spitalele
Stefan Tian
Stefan Tian2 ani în urmă
Servicii bune ce sa zic, de o saptamana tot sun sa fac o programare si nu raspunde nimeni. Aruncati drq telefoanele daca nu le folositi ca vad ca sunteti scumpi la vorba.
Pruteanu Flaviu
Pruteanu Flaviu2 ani în urmă
1. Am ramas blocat in lift
2. Personalul jalnic

Recomand !
Locații recomandate