/Bucuresti/Spital

Centrul de Ingrijiri Paliative Sfantul Nectarie

Strada General Dimitrie Salmen 14, București 021372, România

Centrul de Ingrijiri Paliative Sfantul Nectarie
Spital
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VC+2X București, România
+40 21 250 0918
bucuria-ajutorului.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru Bratu
Alexandru Bratu2 ani în urmă
Centrul Sfantul Nectarie are de la intrare o icoana frumoasa a Maicii Domnului pictata la Muntele Athos la care m-am rugat cu multa credinta in toata perioada in care tatal meu Mihai a fost internat. Slujbele din capela centrului de la parter iti alina sufletul. Au o gradina frumoasa cu trandafiri si copaci unde poti sa stai in liniste. In aceasta perioada am simtit din plin ajutorul Maicii Domnului si al Sfantului Nectarie incat sa pot face fata suferintei. Camera unde tatal meu a fost internat avea toata dotarea necesara: televizor, frigider, iar lenjeria de pat era frumoasa. Venind la tatal meu am vazut munca grea pe care angajatii o au pentru a ingrijiri bolnavi care vin cu rani, escare, tumori mari si m-am intrebat cum pot face fata la atata suferinta. Eu nu as rezista o zi. Multumesc!
Gigi Marinescu
Gigi Marinescu2 ani în urmă
Sunt D.C. , l-am avut pe tatăl meu internat in centrul Sfântul Nectarie de curând.
Eram într-o situație limită pentru că doctorii din spitalul unde fusese operat mi-au pus în vedere că îi vor face externarea în câteva zile. Nu ne-a spus nimeni ce putem face în continuare. Era slăbit, cu dureri, și noi familia nu îl puteam ajuta. Pot să spun că am avut mare noroc că am aflat despre acest centru, formalitățile de internare au durat foarte puțin și am găsit aici toată înțelegerea de care aveam nevoie. M-am dus în aceeași zi și am primit de la biroul de internări un formular detaliat cu actele necesare și modalitățile de plată. Oamenii aceia au avut răbdare cu mine și m-au sfătuit pas cu pas ce am de făcut. Le mulțumesc pe această cale pentru ajutorul acordat și pentru iîngrijirile de care a beneficiat tatăl meu.
Cristina iordan
Cristina iordan2 ani în urmă
Am avut pe tatal meu Gheorghe bolnav de cancer. O perioada l-am ingrijit acasa insa imi spunea ca nu ii dau sa manance si ca nu ma port frumos cu el...nu stiam ce sa mai fac.
Cand l-am adus la Centrul Sfantul Nectarie mi-a spus ca a fost hranit prima data. M-a ajutat enorm sa aflu de la personalul medical ca aceste cuvinte de nemultumire erau in contextul bolii care afecteaza sanatatea unui pacient oncologic. Am reusit sa ma linistesc. Sa imi recapat linistea sufleteasca. Va multumesc!
DANA DRAGOMIRESCU
DANA DRAGOMIRESCU2 ani în urmă
Am avut-o pe mama internata aici. Ingrijire de exceptie. Pacat ca nu sant mai multe centre de acest fel in Bucuresti si in tara. Multumesc intregului personal si in mod special dl doctor Crustian Babeanu pentru ingrijirea acordata mamei.
Mihai F
Mihai F2 ani în urmă
Chiar îmi pare rău că trebuie să scad ratingul destul de mare al acestui centru dar, în urma recenziilor citite de către mama mea, aceasta a decis sa fie internată în acest centru sperând ca starea ei de sănătate va fi menținută pe o cale de plutire nu neapărat de însănătoșire.
Sa incepem
- la internare nu ți se da hârtia prin care ești înștiințat ca ziua de internare costa 75 lei, cu toate ca D-ul care te ajuta cu hârtiile pentru internare întrebat fiind ce costuri presupune internarea, acesta a răspuns ca nimic, sa facem și noi o donație cât consideram de cuviință,
- am donat 1000 lei, crezând tot ce se scrie în recenzii, dar ce sa vezi..... ȚEAPĂ,
- Doamna Doctor și-a făcut datoria de medic, dar unele din asistente/infirmiere îți lasă un gust amar...citez "îi este frica schiloadei ca i se infundă furtunul",
- datorita bolii, nehranita corespunzător, și ajunsă imobilizata la pat, am luat-o acasă unde am aflat că nu i se schimba pampersul, așternutul, nu era hrănită, curățenia lasă de dorit, așternuturi vechi, se mizează pe faptul ca fiind imobilizați la pat pacienții nu au cum sa vadă toate aceste lucruri, etc.
- la externare ni s-a atras atenția ca avem de plata 1200 lei pentru zilele petrecute în centru, ne-am întors sa plătim, ca de, noi românii suntem oameni cu frica lui Dumnezeu, dar slujitorii lui nu prea au frica și la plata ni s-a spus ca nu funcționează casa de marcat și ne-au dat o chitanță pe care scria DONAȚIE,
AȘADAR AVEȚI GRIJA CÂND VREȚI SA CREDEȚI CEEA CE SE SCRIE ÎN RECENZII.
În cazul în care doriți totuși sa va lăsați păcăliți de vorba mieroasa și compasiunea de care se da dovadă la internare " va urez succesuri"
Iar ca peste tot nu exista pădure fără uscaturi!
Sa nu se înțeleagă ca este vorba de bani aici, este vorba de Omenie, dar la noi a fost înlocuită de NEPĂSARE.
Sper sa nu mai pățească și alții ceea ce am pătimit noi, dar dacă ar fi sa dăm crezare zicalei "ca orice fapta buna nu rămâne nepedepsita" așteptăm să vedem feedbackul acestei recenzii.
BEBELINDA ARIZONA
BEBELINDA ARIZONA6 ani în urmă
E UN ASEZAMINT CU NUME DE SF OK
Dumitrascu florentina
Dumitrascu florentina2 ani în urmă
Este un asezamant care inca de la intrare iti ofera un sentiment de siguranta si liniste.
Curtea interioara este spatioasa si bine ingrijita unde pacientii pot iesi sa se plimbe sau sa desfasoare diverse activitati.
La mica distanta de acest asezamant se afla o biserica superba unde pacientii pot merge sa se roage.
La intrarea in institutie esti intampinat de catre un portar care iti spune unde gasesti persoana pe care o cauti in interiorul centrului.
Odata intrat, in interior gasesti oameni blanzi cu suflet cald(medici,asistenti si infirmieri)care fac tot posibilul sa aline suferintele pacientilor pe care ai au in grija.
Toate aceste activitati se intampla sub atenta supraveghere a doamnei asistent sef si a doamnei manager.
Sa fiti binecuvantati si sa va continuati activitatea cu devotamentul si profesionalismul ce va caracterizeaza.
Dumnezeu sa va aiba in paza Lui.
Diana Ionica
Diana Ionica2 ani în urmă
Numele meu este Ionică Ion și sunt fiul unui fost beneficiar al îngrijirilor paliative de înalt nivel medical și uman de la Centrul "Sf. Nectarie ". Operat de trei ori de cancer la colon în urmă cu mai mulți ani, cu o speranță de viață de ordinul lunilor, tatăl meu a fost primit la Centru cu căldură și optimism. Om apropiat bisericii, cu o credință neștirbită în Dumnezeu, tatăl meu a beneficiat la "Sf. Nectarie " de o imbinare fericită intre terapia medicală cu cea prin credință. Ceea ce l-a ajutat să reziste mult mai mult decât am crezut inițial cu toții: familie, rude, apropiați și poate, chiar și cadrele medicale. Mulțumesc mult pe această cale întregului personal al Centrului- management, cadre medicale, personal auxiliar și de pază-, pentru profesionalismul și dăruirea de care au dat (și cred că dau în continuare) dovadă, în îngrijirea bolnavilor cu neoplasm, de cele mai multe ori în fază terminală. Cu atât mai greu, în perioada dificilă pe care o traversăm cu toții ! Tuturor, multă sănătate și putere de muncă! Cu recunoștință, Ionică Ion.
Locații recomandate