/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială

Calea Plevnei 19, București 010221, România

Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială
Spital
3.4
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3PP+66 București, România
+40 21 315 8855
spitalomf.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Simona Apostol
Simona Apostol2 ani în urmă
Nu recomand, au refuzat o consultatie in camera de garda pe motiv ca nu e urgenta sa vin in Ambulator
Ala Bala
Ala Bala2 ani în urmă
Bătaie de joc, numai studenți nepregătiți atât ziua cât și în gardă... Noaptea dacă mergi sunt recalcitranți dacă ii trezești din somn și îți spun sa revii dimineața ca ei nu au ce sa facă... Pentru probleme mai complexe sau pentru imagistica, ecografie, ți se servesc tot felul de variante: Nu se face la noi asa ceva, nu avem ecograf, dar dacă insiști și insiști, printre dinți ți se spune ca ecograful se afla în birou la "Domnu Profesor" unde nu are acces oricine pentru ca "Domnu Profesor" nu consulta pe oricine...aici în spital, dar o face cu mare drag la cabinetul privat din imediata apropiere.
În rest, haos, bătaie de joc, pacienți umiliți și netratati, instrumentar vechi și folosit din gura-n gură fără a fi sterilizat cum trebuie, studenții fumează, se scobesc și mai uita sa și mai pună mănușile...
Personal, nu înțeleg de ce unii dau recenzii bune, probabil sunt oamenii "de casă" ai acestui așa zis "spital", care funcționează doar în beneficiul celor care sunt ținuți în vreun fel sau altul în diferite funcții de conducere... Si ca să nu par răutăcioasa, sunt convinsa ca sunt și unii medici buni acolo, dar pe principiul "peștele de la cap se impute" nu își pot exercita profesia pentru ca trebuie sa stea cu mâinile la spate și cu capul în pamamant până I se da unda verde la munca după ce termina de înfruptat superiorii...
Defapt, ce ma mira...?! E aceeasi "mizerie" pe care o întâlnim în tot sistemul de sănătate românesc...
Pacat
Rușine
În formula și condițiile actuale, cu siguranță n ar mai trebui sa existați
Valentin Costache
Valentin Costache2 ani în urmă
Am fost programat repede și personalul foarte amabil.
Feier Sergiu
Feier Sergiu2 ani în urmă
M am dus dimineata la 4.00 cu o durere teribila de masea. Nu mi au facut nimic pe motiv ca n am radiografie si ei nu mi fac nicio interventie fara sa am radiografie. Am completat un vraf de formulare pt triaj si la toata treaba asta am primit o reteta de antibiotice si sa tin pana dimineata o compresa cu apa rece . Mi s a spus scurt: vino la ora 9.00! N am mai revenit... ma lipsesc ! De fapt doctorita n avea chef sa faca ceva! Nu recomand!
Ela Rosu
Ela Rosu2 ani în urmă
Păcat de toate eforturile depuse de colectivul de medici, când în mijlocul lor se insinuează oameni, ca nu-i pot numi profesioniști, a căror prezență într-un astfel de spital nu se justifică.
Aici ma refer punctual la dr rezident Puiu, care prin comportament si atitudine anulează toate eforturile facute de celelalte cadre.
Liliana carstea
Liliana carstea2 ani în urmă
Este prima oara cand merg acolo. Am ajuns la ora 16. Nu era aglomerat. Medicul foarte tanar. Nu mi a facut mare lucru.A zis ca ei nu fac tratamente acolo, ca poate cel mult sa ma ajute sa nu ma mai doara maseaua plombata, indeparyand plomba. Am acceptat dar apoi am regretat vazand instrumentele. M a cuprins teama de boli luate fara nicio vina. Nu recomand.Am ajuns tot la privat. Diferența e ca regret ca am calcat pe acolo.
Andreea B
Andreea B4 ani în urmă
O experienta traumatizanta, iar daca mergi noaptea, ai impresia ca esti intr-un film de groaza. Am fost pentru o urgenta si o femeie, ca nu o pot numi medic stomatolog, a vrut sa imi bage mana fara manusi in gura si sa imi faca gaura in dinte, fara radiografie!! De asemenea, acea doamna a vrut sa imi umble la dinte fara ustensile sterilizate. Pe de-asupra, a tipat la mine si la sotul meu, a vorbit foarte urat, fara motiv - tipic sector public.

Este locul unde se fac experimente pe oameni! Evitati acest spital si chiar daca aveti o urgenta noaptea, cum am avut eu, asteptati sa mergeti la privat dimineata si luati un nurofen forte, daca nu vreti sa va alegeti cu hepatita sau alte boli.
Natalia Dabija
Natalia Dabija2 ani în urmă
Profesionisti.Foarte buni: Prof.Dr.Bucur Alexandru, Conf.Dr.Dinca Octavian, Dr.Simon,medic anestezist. Le multumesc! Le doresc sanatate multa si realizari in tot ce isi propun! Spital de stat - raspunde statul pt conditii modeste care a oferit. Nu e vina cadrelor medicale ca mobila e veche etc.Curat,bine organizate circuitele, nu s-a cerut sa cumpar medicamente sau materiale sanitare. Asistentele medicale,medicii rezidenti, registratura,brancardierii,personal de paza,toti au dat dovada de corectitudine,buna instruire. Ca urmare, rezultatul actului medical a fost foarte bun. Celor cu probleme medicale din aceasta specialitate, le recomand sa mearga la acest spital cu toata increderea
Locații recomandate