/Bucuresti/Spital

Centrul Budimex

Bd. Brâncoveanu Const., 20, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, București, România

Centrul Budimex
Spital
2.3
23 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
94Q5+QP București, România
+40 21 460 0380
paginiaurii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
A.V.Roșiianu127 zile în urmă
Inadmisibil! Ajung cu fetița sub 3 ani cu ambulanța, la urgență, ora 3 dimineața. Așteptăm 15 min doar să intrăm în triaj. Doar 2 medici! Asistenta ia fetei temperatura: 40,7! Îmi întinde un supozitor, să i-l administrez eu fetei! Unde și cum oi putea! Și ne scoate afară în sala de așteptare!!! Cabinetele/saloanele goale!!! La 5,30 abia am intrat la "consult"! Copil mic cu febră 40,7 care nu poate respira nu este urgență!!! Analize și radiografie. Trimis acasă la 8 dimineața cu rețetă de 2 pagini și FĂRĂ vreo îngrijire! Ia și descurcă -te! Repet: copilul nu se oprea din tuse și nu putea respira! Că d'aia ne-a adus "nino-nino"! Execrabil! Ce-a ajuns spitalul ăsta!
A.V.Roșiianu127 zile în urmă
Inadmisibil! Ajung cu ambulanța cu fetița sub 3 ani, ne țin 15 minute doar să intrăm în triaj, la 3 dimineața! Acolo, o asistentă îi ia temperatura: 40.7! Îmi dă mie un supozitor! Să i-l pun unde și cum m-oi descurca! Și ne scoate în sala de așteptare!!! Nu cred că trebuie să relatez și restul. Execrabil
Mitran Gina1 an în urmă
Bună ziua, am fost cu fetita la urgenta acum 2 zile cu febra și spunea ca o doare gatul îmi pune diagnostic de laringita i se prescrie antibiotic și a doua zi descopăr ca de fapt copilul avea varicela. Nu este normal sa te duci la un spital de urgenta și sa nu fie un medic care sa supravegheze rezidenții care consulta și pun diagnostice de capul lor fără ca nimeni sa ii verifice. De aceea se întâmplă atâtea erori pentru ca se pun diagnostice de către medicii rezidenți care ar trebui supravegheați pana învață și ei sa pună un diagnostic și sa prescrie un tratament corect.
MARINA ANIRAM
MARINA ANIRAM2 ani în urmă
Sun sa fac o programare ptr fetita mi se răspunde la telefon mi se spune sa aștept ca îmi face legătura către secția de pediatrie și dânsele dea colo imi spun ca nu doamnă nu fac nu mai facem programări și îmi inchide telefonul în nas,sun si a doua oara,și a treia oara la fel nu fac și îmi închide telefonul în nas dacă asa se procedează dupa chef daca vem chef facem programări dacă nu inchidem telefonul în nas la oameni nesimțire și pe un ton nu asa plăcut🤬😤😡Și era ora 11.00 când am sunat programul îl au de la 8.30 la 11.30
Mihaela Balas
Mihaela Balas2 ani în urmă
Am fost in sectia de orl,doctori foarte ok in comparatie cu comportamentul doamnelor care ii insotesc in cabinet,acele doamne nu au ce sa caute acolo,au un comportament de cartier si ce este cel mai frustrant este ca stau cu fundul pe scaun si vorbesc urat oamenilor si culmea sunt platiti din salariile noastre.😡😡😡 A doua oara cand plec din acest spital cu un gust amar.
Ana Maria Calin
Ana Maria Calin2 ani în urmă
Am ajuns cu fetița mea la spital cu dureri foarte mari de burtă, amigdalitele umflate,și febră , după ecografie abdominală, și analize de sânge ,mi sa spus că fetița mea are o infecție în corp dar nu reușesc să o localizeze ,drept urmare ne-a prescris Urinari (pt infecție urinară) dar copilul meu nu avea stările necesare acestei infecții urinare ,și augumetin.4 doctori nu au reușit să găsească un diagnostic copilului meu , Azi m-am întors iar cu fetița aproape leșinată și ajungând la trjaj copilul s-a întins pe jos la care Dna Doctor mi-a spus să o iau de pe jos că oricum nu îi face nimic că mai sunt și alți copii .,
Buzoianu angelica
Buzoianu angelica4 ani în urmă
O-RI-BIL!!!
Elena Elena
Elena Elena5 ani în urmă
Am așteptat foarte mult 4 ore la camera de garda. Nu știu cum triaza ei urgentele dar alții care au venit după mine au întrat înaintea mea. Asistente neimplicare, te tratează cu superficialitate, nici nu s-au uitat cu atenție în fisa mea sa vadă exact ce am de facut. Am pierdut vremea 24 de ore pana m-a băgat cineva în seama sa îmi facă o simpla hemograma pentru ca au crezut ca deja am făcut-o. De fapt erau analize făcute de mine cu doua zile în urma. Vizita de la 8 a venit la ora 11 și aici au fost medici rezidenți pentru ca medicii erau întro comisie de examen.
Camere cu pereți scrijeliti și prize pansate cu leucoplast. O impresie foarte proasta.
Costi Cosa
Costi Cosa5 ani în urmă
3 ore de asteptare... in conditiile in care era liber... chiar ma bucuram ca am doar o persoana in fata la urgente... iar apoi, 2 ore jumatate din 3, am asteptat pur si simplu in fata cabinetului sa vina medicul ( nu am inteles de unde trebuia sa vina... )
Anamaria Valentina Terpezan (Valy)
Anamaria Valentina Terpezan (Valy)5 ani în urmă
Timpul de așteptare este extrem de mare, inclusiv la urgente. Doctorii sunt ignoranți, asistentele de asemenea.
Gheorghe S
Gheorghe S6 ani în urmă
Spitalul clinic de urgență pentru copii Maria Sklodowska Curie!
Locații recomandate