/Bucuresti/Spital

Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon

Bulevardul Aviatorilor 34-36, București, România

Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon
Spital
3.9
143 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F36P+4X București, România
+40 21 317 2041
parhon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
ValCo1 an în urmă
Este locul unde ti se demonstreaza ca timpul tau nu valoreaza nimic. Stau inca si astept de mai bine de o ora si 45 min sa iau o amarata de reteta cu o singura pozitie. Doctorita rezidenta este extrem de ingamfata...ma intreb dupa rezidentiat cum o sa se poarte cu pacientii? Cred ca primele lucruri invatate in facultate sunt lipsa empatiei si ingamfarea....RUSINE!!!
Roxana Visan
Roxana Visan2 ani în urmă
Am fost operată la Parhon! Toată stima,mai ales că lucrez în alt spital bucureștean și cunosc realitatea.Oameni cu majuscule,începând de la liftier și până la șeful secției, sunt lângă tine și te încurajează pe bune.
Vă felicit din suflet și va mulțumesc pentru tot!
Mariem asslan
Mariem asslan2 ani în urmă
Buna ziua.Spitalul Parhon,cea mai frumoasa surpriza.In aceste vremuri,cand ti e frica sa mergi in aglomeratie,am fost nevoita sa merg la spitalul Parhon,pentru o tiroidectomie totala.Cu sufletul mic,copilul si sotul ramasi acasa,am ajuns in acest loc,unde am gasit o alta familie.Nu exagerez!De vineri pana joi,toate schimburile de tura care au avut loc,parca veneau aceeasi oameni:senini,inimosi,muncitori.Curatenia,aerisirea,nebulizarea,mancarea,servirea,ajutorul de care aveam nevoie la pat,totul facut cu sufletul.M am simtit in siguranta,ca acasa,ca in familie.Domnul doctor Brasoveanu Daniel,sunteti perfect!Domnul anestezist Moldoveanu,sunteti perfect!Doamnele asistente,doamnele infirmiere,doamnele de la bucatarie,domnii de la poarta,sunteti OAMENI.Va multumesc ca m ati trimis acasa sanatoasa,OAMENI MINUNATI!
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Pro : în mod plăcut surprinzător mai exista în România medici extraordinari precum conf.dr. GRIGORIE DANIEL și medic rezident BADITA ADELINA
Minus : cu mâncarea e loc de mai bine.Ar trebui dozatoare de apa pe holuri, altfel trebuie sa te rogi de cineva sa meargă în afara spitalului sa cumpere. Dozatoare de sapun în baie montate necorespunzător.Programarea investigațiilor poate fi îmbunătățită pentru evitarea timpilor pierduți în pijama la ușa unor cabinete.
Elena Schin
Elena Schin2 ani în urmă
Am fost operata în ziua de 30 septembrie 2021 de o echipa de excepție și anume chirurg Romeo Smarandache, anestezist Corneci Cristina cărora le mulțumesc. De asemenea mulțumesc doamnei Profesor Doctor Cătălina Poiana și dr. Rezident Ștefan Andreea precum și tuturor cadrelor sanitare, cărora ma înclin cu tot respectul! Cinste tuturor pentru eforturile depuse! Doamne ajuta!
ADRIANA Pavel
ADRIANA Pavel2 ani în urmă
D-na dr. Procopiuc mi-a lasat un gust amar, după ultima vizită la dânsa. Fiica mea a fost internată în 2018 și 2019, iar pe biletul de externare se recomanda control după 6 luni. După doi ani, i-am trimis d-nei doctor un e-mail în care i-am cerut părerea în legătură cu tratamentul primit de la alt medic, iar dânsa mi-a spus că trebuie să o vadă și ca urmare ne-a și programat. Ne-am pus pe drum de la 350 de km și nu mi-a venit să cred cât de urât ne-a tratat. Nu a vrut să se uite peste analize și se întreba dacă să ne mai înregistreze sau nu, să ne mai ia biletul de trimitere sau nu. Probabil că nu ne-a înregistrat. Oricum, după ce ne-a făcut cu ou și oțet, că ne-a programat doar la presiunea mail-urilor pe care le primește de la mame, că sunt infiltrată cu idei, că de ce ne-am dus, ne-a vorbit ca și cum am fi mers la cerșit, folosind un limbaj deloc adecvat (de genul "cât lichid bea fiica mea și cât pișă), ne-a trimis acasă fără niciun răspuns. Am plecat complet dezorientată și extrem de tristă, aveam o altă părere despre d-na doctor .... păcat... Încă se mai procedează așa la noi în țară, iar noi pacienții trebuie să înghițim toate mizeriile, pentru că nu știm încotro s-o apucăm. Suntem la mâna lor, ne-ar putea spune orice, noi, proștii care cotizăm la fondul de sănătate, nu avem decât să acceptăm umilințele lor sau să scoatem alți bani din buzunar la privat. Deși nici acolo nu e sigur că vom fi tratați mai bine.
Viorel Ciuna
Viorel Ciuna4 ani în urmă
Institutul de endocrinologie C. I. Parhon, are un renume mondial. Aici activeaza si au activat titani ai mredicinei romanesti. Personalitati ca fondatorul C. I. Parhon, doctorul interdisciplinar Mihai Coculescu, chirurgii Ghe. Stanescu si Ghemingean, specialistul in terapie nucleara dr. Goldstein, terapeuta dr. Poiana si multi altii pe care nu i-am putut enumera acum, au ridicat stacheta calitatii. In actualele conditii vitrege ale reducerii procentului din buget acordat pentru sanatate, toate aceste eforturi si realizari, sunt momentan eclipsate de programarile exagerat de lungi, care uneori ajung la peste 10 luni, timp in care bolile se pot dezvolta iar sansele se supravietuire a pacientilor se reduc sau de cele mai multe ori dispar.
Daniela Guliman
Daniela Guliman2 ani în urmă
Am fost operată de o echipă profesionistă și anume dr Romeo Smarandache,medic anestezist Cristina Corneci carora le mulțumesc pt efortul depus.
Mult respect!
Lenuta Ivan
Lenuta Ivan2 ani în urmă
Toti doctorii, merita toate aplauzele !
Respect !
Niste profesionisti !👏👏👏
Locații recomandate