/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon

Șoseaua Pantelimon 340-342, București, România

Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon
Spital
2.6
264 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C5RF+G6 București, România
+40 21 255 4099
urgentapantelimon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Diana274 zile în urmă
Să fugiți de Spitalu pantelimon, muriți cu zile, ajungi la Up îți fac fișa și aștepți și 5 _6 ore să te bage cineva în seamă. Se merge doar pe șpagă și cunoștințe atât.
Jackass Rabbit
Jackass Rabbit2 ani în urmă
Super echipă la chirurgie! Și da, Domnul Doctor Florescu este profesionist și empatic și prin asta îți ridică moralul și te face să ai încredere. Având în vedere presiunea din sistemul medical în ultima perioadă și așteptările pe care le aveam, am fost foarte plăcut surprinsă. Cuvintele de mulțumire sunt prea mici ca să cuprindă recunoștința...
Cristian Gabriel
Cristian Gabriel2 ani în urmă
O stea petru spital 0 echipamente in dotare, call center de piterie.... Iti face ekg si cade ventuza (sonda) aparatului de pe tine.
5 stele pentru personalul medical ( exista si oameni care nu stiu ce au de facut in spital)
Cristina Lupu
Cristina Lupu2 ani în urmă
Daca ai pe cineva drag internat aici, nu va asteptati sa fiti sunati de catre doctor ca sa va tina la curent cu starea pacientului, iti dau informatii eronate si fac proceduri medicale fara acordul sau macar informarea familiei. Evitati pe cat de mult posibil acest spital, este o gluma proasta si o sa regretati.
Camelia Petre
Camelia Petre2 ani în urmă
Vin de ani de zile aici. Acum 3 ani, în seara de Crăciun, am ajuns în urgenta la acest spital. Au urmat 3 săptămâni de spitalizare și 3 operații cu rahianestezie. Mulțumesc medicilor și asistentelor în special d-lui doctor Vladimir-medic rezident la acea vreme. Am fost salvata. Am mai fost internata acum câțiva ani și la secția ginecologie. A fost ok. Nu știu de ce atâtea comentarii negative. În orice spital de stat sunt și părți bune și rele. Dacă ne țin buzunarele nu avem decât sa mergem la privat. Medicii de la spitalul Pantelimon sunt profesioniști!
Teodora
Teodora2 ani în urmă
Curatenia lipsesete cu desavarsire (dragi doamne de serviciu, nu se da cu matura la 2 zile, se dezinfecteaza ZILNIC cu mop si wc cu clor si baie- ca e SPITAL), eu spal si dezinfectez de 1000 de ori mai bine la mine acasa...

In fine, este renovat si asta face sederea posibila, si da, fiind RO, ma bucur caci putea fi si mai rau... Singurul plus real cadrele medicale - doamna doctor a fost ft competenta, atat asistentele cat si internii.
Adrian Munteanu
Adrian Munteanu2 ani în urmă
Fugiti. Evitați cât puteți acest spital plin de personal spăgar si piețar. De 3 saptamani nu vor sa ne facă vaccin la copil, ne tot amână.altfel era treaba daca aruncam in ei cu vreo mie de euro.
Dana Panait
Dana Panait2 ani în urmă
Feriți-vă să ajungeți aici. Este un pseudo-spital, unde serviciile medicale sunt acaparte de interese și incompetență. Medicii sunt la adăpostul procedurilor și regulilor, iar pacienții pleacă de aici netratați...Groaznice experiențe!
George Soare
George Soare2 ani în urmă
Daca as putea sa dau 0stele, atat dadeam. A stat mama pe targa pe holul de acolo in timp ce asistentele dormeau in paturi fara sa ii intereseze de nimeni.
Locații recomandate