/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni

Șoseaua Berceni 12, București 041915, România

Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni
Spital
3
278 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
94PH+55 București, România
+40 21 334 3025
bagdasar-arseni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristescu Horia64 zile în urmă
Mulțumesc domnului Doctor Nacev Tudor. Un om dedicat și profesionist. Operație hernie inghinala. Mulțumesc pentru tot ceea ce a-ți făcut pentru mine. 2001 și 2024. The Best
Eduard Edy
Eduard Edy2 ani în urmă
"Doamna" Neurochirurg Vapor Elisabeta Iulia are un comportament foarte urat fata de toată lumea.
Este foarte frustrată in general...mai bine o evitați.
Nu e vina pacienților daca vă lipsește ceva în viața 🤫 😉
Un pic de respect nu ar strica.
Veronica Nefiru
Veronica Nefiru2 ani în urmă
Un spital cu personal la fel de infect ca și celelalte. După ce pacientul ajunge cu salvarea,în urma unei căderii accidentale,
avand istoric AVC si cardiopatie ischemica,este băgat la izolator si se asteapta rezultatul testului Covid 24 ore, timp în care nu i se administrează nici un tratament pe motiv că asa este protocolul. În acest timp apartinatorii asteapta timp de 7 ore pe holul spitalului sa vina cineva sa ofere informații despre starea pacientului.
După mai multe intervenții se oferă informații prin intermediul bodiguardului, mergeți acasa ca până nu îi iese rezultatul nu i se face nimic. La ora 2 noaptea suntem sunați sa ni se spuna ca testul este pozitiv si are nevoie de oxigen si va fi transferat la spitalul Sf.Ioan, spital covid.
La ora 7.30 dimineata suntem sunați si anuntati ca a decedat.

O adunătură de criminali infecti!!
Mari B
Mari B2 ani în urmă
Personalul indiferent cu pacientii, prioritari doar cei care "apeleaza la un prieten", stai cel putin 3-4 h sa te vada cineva, ti se comunica un posibil diagnostic, pana pleci se mai razgandesc de cateva ori, toti cei care soseau in upu se tavaleau in acelasi pat, pe aceeasi lenjerie care era neagra de mizerie, nici pomeneala de dezinfectare a aparatelor. DE EVITAT!
Cristina Aldea
Cristina Aldea2 ani în urmă
Mulțumesc personalului de la salvare și de la spital UPU pentru promptitudine de care a dat dovadă în noaptea de 29 octombrie. Soacra mea a cazut in casa, s a lovit la cap . Salvarea a sosit în 10 minute , la spital s au ocupat de dânsa . Eram disperata că nu aveam cum sa o duc acasă , eu fiind in carantină. Au dus o acasă până la ușa . 🙏
Ana Petrescu
Ana Petrescu2 ani în urmă
În noaptea de 23 august am decis sa merg la spital in vederea primirii unui tratament pentru raceala, un eventual antibiotic, întrucât asta e procedura de luat un considerare atunci când mă cuprinde o răceală. La intrarea exterioară a spitalului o doamnă doctor mi-a facut fisa referitoare la simptomele unei posibile infectari cu covid si, ulterior, am fost trimisă urgent sa mi se faca un test rapid de covid. Curios a fost faptul că eram cu un baiat in masina si pe el nu l-au luat in considerare ca posibil infectat, având în vedere că eu eram suspecta. Mi s-a făcut primul test rapid si rezultatul a fost: "putin pozitiv":)) Am explicat că e o răceală, ca am fost plecata la mare si am dormit in cort, iar aceasta explicație a avut finalitatea cu repetarea testului rapid, care a avut ca rezultat "slab pozitiv". Mi s-au spus de 3 spitale la care trebuia sa ma duc, alegând unul, bineînțeles, dar am ales sa nu ma duc la niciunul dintre ele întrucât, vorbind cu niste cunoștințe care lucrează în același domeniu, mi s-a spus că dacă m-as duce as intra sănătoasă și as iesi bolnavă, si cum ca, de altfel , testul era clar negativ si ca nu exista asa ceva"usor pozitiv".Am fost următoarea zi, azi, 24 august, de dimineață, la Institutul Cantacuzino pentru a-mi face un test RT-PCR. A iesit, evident, negativ. Finalitatea este ca am pierdut doar timp si bani. Dacă ma duceam la unul dintre spitalele enuntate de acea doamna doctor, probabil ar fi fost mai rau. Si ce am rezolvat? Inca nimic. În continuare eu nu am fost văzută de un doctor pentru a-mi oferi antibiotic sau un tratament adecvat pentru ca nu am avut voie să părăsesc incinta casei pana in momentul in care nu am demonstrat am un raspuns negativ la acest virus. Asa mor oamenii.Ii categorisiti infectati eronat si nu primesc tratamentul de care au nevoie. Sunt cu o tuse teribilă si stau cu frica de a nu ma sufoca la noapte in somn. De asemenea mi-a fost dat doar un singur test rapid, deși mi s-au făcut două.Va urez bafta!
Dinu daria
Dinu daria2 ani în urmă
Am fost cu soția pt ca o durea capul, de 3 zile, după 6 ore de așteptare pe la ora 1"30 noaptea i s-a făcut o perfuzie și i s-a spus de tre dna dr ca data viitoare sa nu mai vina decât dacă se lovește la cap sau are ceva f grav. După perfuzie, asistenta i-a zis sa elibereze mai repede patul.
Asistentele sunt foarte nesimțite, nu se uita la tine, te tratează cu dispreț. Degeaba plătești asigurări, taxe, etc.
Nu înțeleg dc fac ceva, ce nu le place. Dacă nu îți place să îngrijești bolnavi, dc nu faci ceea ce îți place.
Este crunt.
Ra Lu
Ra Lu2 ani în urmă
Sunt in acest spital infect de la ora 22:00 (04.02.2022) respir foarte greu si am facut o radiografie, astept rezultatul la o amarata de radiografie de 8 ore aproape… este imposibil asa ceva!!! Medicii nu isi dau interesul deloc! Nu spune nimeni nimic, concret nimanui!!! As fi dat 0 stele daca exista posibilitatea!!!
Ștefan Nedelcu
Ștefan Nedelcu2 ani în urmă
Am fost la acest spital cu un vecin care avea hernie de disc,practic de la un accident de munca nu-si mai simtea picioarele ,in urma RMN-ului sa constat ca era nevoie de operatie urgenta altfel riscand paralizia,am ajuns la acest spital si personalul de aici ne.a spus ca ne trebuie o programare care avea sa aiba locuri libere peste o luna si jumatate,in conditiile in care el a fost trimis la urgente ,asadar nu stiu nimic despre acest spital pentru ca nu ne.a lasat sa intram in el, au loc doar ,,pilosii,si oameni cu bani,cat despre personalul de aici ,,gunoaie,,in adevaratul sens al cuvantului.
Locații recomandate