/Bucuresti/Spital

Gastroenterologie si hepatologie Bucuresti in Clinica Sante

Strada Măgura Vulturului 87, București 021703, România

Gastroenterologie si hepatologie Bucuresti in Clinica Sante
Spital
4.4
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VP+JM București, România
+40 758 751 841
cabinet-gastroenterologie-bucuresti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–19
Marți: 14–19
Mirecuri: 14–19
Joi: 14–19
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
PANAIT MARIAN
PANAIT MARIAN2 ani în urmă
O sugestie pt domnul Doctor- încercați să strângeți mai mult relația cu pacienții. Relația cu pacientul nu se termină când acesta părăsește cabinetul Dvs. Simptomele se pot schimba și este nevoie de un sfat calificat din partea Dvs. Din păcate, puteți să fiți contactat direct numai pe email iar pe messenger intră numai mesaje automate. În multe cazuri, evoluția bolii nu poate aștepta până la următoarea programare și dacă pacientul nu poate să dea de Dvs. decât la o programare peste o lună, se orientează spre un alt medic, așa cum am procedat și eu. Mulțumesc!
Ion Stan
Ion Stan2 ani în urmă
Mi s-a parut greu de crezut ca ajungi sa te vada un medic care este cel mai bun din tara, care a terminat facultatea cu toate notele se zece, ai apoi a luat toate concursurile si a profesat zeci de ani la Institutul clinic Fundeni.
Din fericire dr Ditoiu este usor accesibil pentru ca lucreaza in privat (la spital asteptam cu orele), si desi astept pentru programare cam o luna, sunt foarte multumit de starea mea de sanatate. Il recomand cu toata caldura, si ii doresc sa lucreze cat mai mult timp pentru binele nostru.
Sandu Ionescu
Sandu Ionescu2 ani în urmă
Medic de exceptie,cald uman un om de treaba si profesionist.Am rezolvat o problema de sanatate dupa ce am umblat 3 ani pe la alti medici, si la stat si in privat, pe mine m-a vazut la Fundeni, dar nu spitalul mi-a rezolvat problema ci omul, medicul Ditoiu.
Omul sfinteste locul.
Ce pot reprosa , ca perioade de asteptare pana la consultatie a fost de 17 zile, dar, cand esti bun, esti si solicitat (ca sa fiu total sincer, la cat asteptasem inainte, parca o saptamana in plus nu conteaza, dar asa este omul, carcotas....).
Postez cateva diplome gasite pe net
Ioana Nae
Ioana Nae4 ani în urmă
Un medic exceptional si un om bun. Mi a salvat mama cu ciroza si lichid care nu mai mergea decat scos cu acul. Acum este foarte bine,iar dl doctor sre toata familia ca pacienti..Il recomand cu toata caldura,iar de cand a renuntat la spital prigramarea se fsce f repede la actula clinica
Gigi Ditoiu
Gigi Ditoiu4 ani în urmă
Programarea se poate face chiar in ziua solicitarii,sunt oocuri retinute pt astfel de solicitari neprevazute, pretul fiind cel obisnuit
Paula Pascaru
Paula Pascaru5 ani în urmă
Cand am mers cu tata la Clinica Sante (unde am platit 300 de lei pt cateva minute de consultatie), dl. doctor s-a aratat foarte interesat sa ne ajute. Insa, odata ajunsi la Fundeni, desi aveam in mana trimiterea scrisa de dumnealui, desi respectasem cu sfintenie ora, desi i-am vorbit cu neasemuita politete, dl dr ne-a tratat ca pe niste caini, ne-a alungat fara sa mai apucam sa-i spunem altceva in afara de: "Dvs ne-ati chemat aici, azi, la ora 7". Tata se simtea foarte rau, dar nu i-a pasat. Ne promisese ca ne ajuta sa gasim un diagnostic. Umblam deja de o luna pe la multe clinici si spitale din Bucuresti, cu o sacosa de analize, filme si CT-uri, dar nu i-a pasat... E doar un oportunist, ca multi altii... Sa va fie rusine!
Oti Motoi
Oti Motoi2 ani în urmă
Medic gastroenterolog și hepatolog de exceptie. Termina facultatea ca șef de promotie primul pe tara cu media zece, activitate medicala la cel mai inalt nivel -30 de ani la spitalul Fundeni - lucruri care il caracterizează complet.
Elizabeth L
Elizabeth L2 ani în urmă
Mult profesionalism si dedicare, un doctor care inspira multa incredere si care ne-a ajutat enorm! Recomand cu incredere!
Locații recomandate