/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic de Nefrologie Doctor Carol Davila

Calea Griviței 4, București 010731, România

Spitalul Clinic de Nefrologie Doctor Carol Davila
Spital
4.7
117 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3VQ+VW București, România
+40 21 318 9184
spcaroldavila.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Bizbac Rodica231 zile în urmă
" Fericirea se naște din suferinta"( Dostoievski). Eu am fost fericita sa fi fost operata de histerectomie totala , la Spitalul de Nefrologie Carol Davila, București, de către doctorul chirurg, Radu Petru Adrian, și echipa sa, remarcând profesionalismul , dedicarea și omenia, rar întâlnite.. Nu voi uita zâmbetul domnului doctor și al colaboratorilor sai, cu efect terapeutic!! Mii de mulțumiri, urări de succese și viata lunga! Multumiri întregului personal pentru ordinea și curățenia care domnește în spital ! Felicitări conducerii acestui spital-model! Toți merita ,, diploma de excelenta"!
Fe Metal
Fe Metal2 ani în urmă
Vreau sa le mulțumesc (tuturor și fiecăruia în parte) din suflet întregii echipe de la terapie intensiva care au tratat și tratează bolnavii de Covid cu atâta profesionalism și dăruire as putea spune. Au avut grija de sora mea 14 zile într-un mod exemplar, și nu am cuvinte sa le mulțumesc! Sa va dea Dumnezeu sănătate și binele inmiit înapoi! 🙏
Cuvintele nu pot exprima ceea ce faceți! Felicitări!
Bon Bon
Bon Bon2 ani în urmă
Un spital modern, curat, dotat, cu personal foarte dedicat, amabil si profesionist. Eu am fost operata de histerectomie la dl dr. Stefan Ionut, iar dansul, alaturi de toti colegii dumnealui au fost de nota maxima, 10 cu plus. Multumesc tuturor. Carla Nicodin.
Magdalena Acsenia
Magdalena Acsenia2 ani în urmă
Buna ziua! Recomand cu caldura acest spital! In special vreau sa trimit recunostiinta vesnica, sanatate maxima, si putere de munca d nului doctor Stoian , d nei anestezist, intregi echipe de la chirurgie, medici rezidenti, asistente...pentru profesionalismul de care au dat dovada,cinstea si omenia ...nu am cuvinte...Stima si respect!
Marius turcescu
Marius turcescu2 ani în urmă
Am fost internat la.sectia de alergologie pentru investigatii.Am întâlnit o echipa de profesioniști și o atitudine foarte foarte bună fata de pacienți.Felicitari doamnei doctor Bumbacea și personalului.Multumesc pentru tot sunteți.minunati ....și cel mai important după foarte mult timp problema mea medicală a fost rezolvată. Respect
Anda
Anda2 ani în urmă
Nota maxima pentru Dna Dr. Ana Maria Mehedinti; un medic cu deosebite calitati!!!; desi iesise din garda, duminica dimineata, a avut rabdare si interes vis-a-vis de problema mea si m-a tratat cu maxima responsabilitate.
Va multumesc, Dna Doctor!
Rita Nicolau
Rita Nicolau3 ani în urmă
Un spital de nota zece, cu medici sufletisti si implicati , din toate punctele de vedere! Dr Chirurg -Stefan Ionut, Dr. rez Angheluta Cristian,Dr. ATI Crasnaru Diana, As .Univ. Dr. Alergolog .Selda Ali, Dr Conf. Univ
Bumbacea Roxana ,Dr rez .Cernat Catalina si toata echipa dumnealor! Am simtit nevoia sa i nominalizez ! Va stimez si va apreciez !❤
Corina Barbu
Corina Barbu2 ani în urmă
Impreuna cu familia mea multumesc cu recunostinta doamnei doctor Stancu Simona si colaboratorilor dumneaei pentru profesionalismul, dedicarea si compasiunea cu care o trateaza pe mama mea, dna Isacov. Apreciez foarte mult munca dumneavoastra si va doresc sa fiti binecuvantati, sa va bucurati de o viata frumoasa alaturi de cei dragi si de armonie cu cei din jur. Dumnezeu sa va ocroteasca!
Carmen Andreea
Carmen Andreea2 ani în urmă
Dl. doctor Pasnicu este un doctor si un om extraordinar. Il recomand cu drag! Îi multumesc foarte mult pentru ca a operat-o pe mama de histerecromie. Apreciez foarte mult munca depusä.
La doar o luna de la operatie mama s-a simtit foarte bine.
Locații recomandate