/Bucuresti/Spital

Spitalul Constantin Angelescu

Aleea Căuzași 49-51, București 030167, România

Spitalul Constantin Angelescu
Spital
4.5
50 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4H7+67 București, România
+40 21 323 3040
spitalulangelescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constanta Mandache296 zile în urmă
O părere excelentă, personal dedicat și amabil. Mulțumesc d-lui dr Mihail Păduraru și d-nei asistente Ioana. Mulțumesc tuturor! Recomand!
Lucica Munteanu
Lucica Munteanu2 ani în urmă
Medici dedicati meseriei tot respectul 😍😍!
Corina Stoica
Corina Stoica2 ani în urmă
Total dezamăgită de comportamentul personalului auxiliar.Inca de la intrarea în spital ne-a întâmpinat o doamnă cu țigară în mâna care ne-a spus să așteptăm, apropo parca in spital sau in curtea spitalului nu se fumează. După câteva minute ajungem la receptie, am fost întâmpinati de o domnișoară fără halat,sau ecuson (in momentul in care am rugat-o sa se prezinte,a spus că nu are ecuson deoarece instituția nu i a oferit).Abia iti ofera o informație, sau daca ti o oferă nu este completa.De ce trebuie sa fim umiliți atunci când ajungem într un spital de stat?Oare nu plătim suficienți bani la asigurările de sănătate!
Rugăminte instruiți personalul medical si auxiliar sa se comporte mai uman cu cei care .
Gabriela Firut
Gabriela Firut2 ani în urmă
Recomand!Un spital foarte bun cu personal și medici bine pregătiți. Mulțumesc in fiecare zi dr.Roman Melania,dr Paduraru și asistentelor care m-au operat în ziua de 06.08.2020 de hernie și histerectomie, 3 furtune de drena.
Iulian Craciun
Iulian Craciun2 ani în urmă
Este un spital mic, cladirea este veche cu fatada destul de degradata. Totusi la interior spitalul este bine intretinut si dotat. Camerele sunt de 2-3 paturi cu lenjeria curata si neuzata, au frigider si tv dar toaletele sunt comune pe hol.
In general tot personalul este amabil fara sa.ti lase impresia ca e nevoie sa "fii atent" cu ceva, doar una din doamnele de la receptie si o asistenta de pe sectia chirurgie pare sa fie mai mereu stresate.
Am fost internat in perioada 03-06 aug.2021, operat de hernie inghinala de dr. Firu Mihai Valentin. Este un medic tanar, profesionist, amabil si comunicativ cu mentalitate noua. Ma simt dator sa.i multumesc ca inca este in Romania.
Aduc multumiri doamnei dr. Pop Began Alina Maria care a asigurat partea de anestezie - ATI si care ofera pacientilor un mare suport psiho-emotional inainte de operatie cat si asistentelor ATI care s.au comportat ca adevarati ingeri pazitori, fiind toata ziua si toata noaptea pe langa pacienti si facandu.si treaba cu multa responsabilitate si amabilitate.
Desi nu am interactionat prea mult cu dir.medical domnul dr.Paduraru Mihai, confirm cele spuse despre el in alte recenzii. In fiecare dimineata trecea si vizita toti pacientii de pe sectie chiar si pe cei care nu erau operati de el, are o atitudine simpla, deschisa, populara, inspira incredere si caldura umana.
Recomand acest spital !
Otilia
Otilia2 ani în urmă
Dr. Păduraru Mihai este un adevarat PROFESIONIST, este greu de gasit un asemenea om. Perfectionist si autodidact, te primeste cu zambetul pe buze, este foarte calm si cu mult bun simt, imbarbateaza pacientii si are foarte mare grija de acestia in postoperatoriu. Asa ar trebui sa fie toti medicii din spitalele tarii. Abordeaza cu profesionalism toti pacientii si este dedicat medicinei insufland si echipei de medici, asistente, precum si personalului auxiliar acelasi stil de lucru. Nota 10 este prea mica pentru managerul spitalului cat si pentru echipa sa. Felicitari !!!!! Spor in tot ce intreprindeti, multa sanatate si putere de munca.
Cristian
Cristian4 ani în urmă
Soția mea a fost operată in acest spital de către dl doctor Mihai Paduraru, care este un om si dupa aceea doctor. Un asemenea doctor vezi mai rar in România. La cum vorbea si cum se purta cu mine si sotia, am crezut ca sunt in străinătate nu in Romania. Este primul doctor care nu a vrut nimic in schimb, a spus " de aceea sunt aici, ca sa fac bine oamenilor ". Ai multumesc din suflet pentru tot.👍👍👍😃😃😃😃
Gabriela Firut
Gabriela Firut2 ani în urmă
Dr anestezista Roman Melania, un om de mare finețe împreună cu dra asistenta Cristina, deosebita ,din blocul operator au făcut sa para ușoare cele 2 operații de fibrom și hernie.De asemenea experiența vasta a dr.Paduraru Mihai plus dr ginecologie Astanoaei Mariana Multe asistente medicale drăguțe.
Organizare și manager bun.
Un loc din care pleci mulțumit.
Recomand din toată inima!
Petre Melinco
Petre Melinco2 ani în urmă
Un spital cu dotări la nivel european, condiții excelente pentru pacienți, personal cu nivel superior de calificare, comunicare, mai ales dl. doctor Mihai Păduraru... un om de excepție, îl recomand cu multă plăcere!
Locații recomandate