/Bucuresti/Spital

HOSPICE Casa Speranței

Strada Tămâioarei 121-123, București 023642, România

HOSPICE Casa Speranței
Spital
4.4
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4CM+F7 București, România
+40 21 326 3771
hospice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Constantin Stoicescu
Constantin Stoicescu2 ani în urmă
Am avut ocazia sa vad o unitate moderna pusa în slujba oamenilor bolnavi de cancer. Am rămas plăcut impresionat de condițiile oferite, dar mai ales de grija și atitudinea personalului fata de pacienți.
Dana badea
Dana badea4 ani în urmă
Pentru serviciile de calitate oferite si, mai ales, pentru personalul care lucrează acolo. Sunt oameni dedicați, profesioniști, foarte atenți cu toti pacienții, preocupați sa le ofere, pe lângă îngrijire si sprijin profesional, o stare buna de dispozitie (ceea ce este foarte important). Este singurul loc în care m-am simțit ACASA, înconjurată de prieteni care nu doar că înțeleg suferința fizică și psihică, ci si fac tot ce pot sa o aline. Multumesc tuturor celor de la HOSPICE Casa Speranței.
Teodora Ion-Rotaru
Teodora Ion-Rotaru5 ani în urmă
Oameni mizerabili care isi asuma sa presteze un serviciu de ingrijire pe care nu il pot presta. Nu au medici sau asistenti competenti si nu informeaza ca ingrijirea paleativa la domiciliu inseamna doar o vizita a unui medic, dupa care te lasa de izbeliste si sa te descurci cum poti. Pentru un pacient terminal care sufera de glioblastom nu inseamna nimic.
Alex S
Alex S6 ani în urmă
Acest loc ar trebui sa fie un etalon pentru standardele unui spital. Tot stafful este de nota 100, efectiv nu poti reprosa nimic nimanui
Gabi Barbu
Gabi Barbu7 ani în urmă
Nu stie ce spune Solonari. Daca esti pe ultima suta de metri, este locul unde ai vrea sa fii. Sunt conditii de spital ideale, asa cum ar trebuii sa fie si cele de stat.
Valentin Kyr
Valentin Kyr2 ani în urmă
Mi-am dus mama la hospice miercuri 25 ianuarie 2022 și 8 zile mai târziu o externam pozitivă la covid. Am screenshot cu asistentele care efectiv purtau mască sub bărbie lângă mama și alți pacienți. E focar de covid și țin ascuns. Am vrut sa devin un donator regulat, acum îmi este doar scârbă. Păcat, proiectul este frumos. Daca vrea cineva dovezi le ofer cu drag.
Delia Vasilescu
Delia Vasilescu2 ani în urmă
Tatal meu a fost internat - nu pot spune clar daca a fost ingrijit - l-am adus pe picioare si l-am luat pe targa. La internare i-au ramas cateva haine pe care urma sa le iau la prima vizita, Timp de doua saptamani nu au fost de gasit, tot imi spuneau ca sunt la spalat si o sa intrebe. Inainte de a-l externa au fost gasite intr-un dulap pline de urina.
Ingrijirea la domiciliu - inexistenta. Au venit doar sa incheie contractul si apoi nu au mai aparut. Oricum imi spusesera ca sunt foarte ocupati (atunci care este motivul pentru care au incheiat contractul?). Era purtator de sonda si se recomandase spalarea zilnica a acesteia pentru a nu se infunda. N-au venit niciodata si sonda am schimbat-o platind in privat.
Am cerut prin e-mail rezilierea contractului - nici nu s-au sinchist sa raspunda.
Viorica georgiana Voicu
Viorica georgiana Voicu2 ani în urmă
Nu pot sa multumesc vreodata acestei echipe minunate pt tot ceea ce a facut pt mama mea
De la dna infirmieră pana dna director
Sunteti oameni exceptionali
Locații recomandate