/Bucuresti/Spital

Grecu Ovidiu Chirurgie plastică

Strada Ghiță Pădureanu 5, București 020311, România

Grecu Ovidiu Chirurgie plastică
Spital
5
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F483+GC București, România
+40 731 330 362
drgrecu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea M
Andreea M2 ani în urmă
Am apelat la domnul dr. Ovidiu Grecu pentru operatia de augumentare mamara, pe care mi-o doream de ceva timp. Desi am mers cu teama la prima consultatie, intrucat nu am mai avut anterior nicio operatie estetica, dl.doctor mi-a inlaturat orice grija, mi-a explicat detaliat, pas cu pas toate etapele interventiei, si mi-a dat increderea necesara pentru a alege sa fac aceasta procedura alaturi de dumnealui. Este un adevarat profesionist, si o persoana deosebita. Am mers pe recomandarile sale privind dimensiunea si forma implanturilor pentru a ajunge la un rezultat bun, natural si fara riscuri pe termen lung. Rezultatul a fost superb, astfel cum m-am asteptat.
Recuperarea a fost una extrem de usoara si de scurta,disconfortul resimtit in urma operatiei fiind minim.
Îl recomand cu încredere, pentru cele mai frumoase rezultate cu aspect firesc si natural.
Maria Roxana Rusu
Maria Roxana Rusu2 ani în urmă
Un chirurg cu simtul raspunderii, care are curajul sa puna opinia sa medicala in fata asteptarilor (uneori nerealiste) ale pacientelor si care atunci cand face o interventie se gandeste la efectul acesteia pe termen lung astfel incat sa nu revii peste jumatate de an diforma si cu dureri. Îl recomand cu încredere, pentru rezultate cu aspect firesc si natural, cu o perioada de recuperare incredibil de scurta si usoara.
Catalina R
Catalina R2 ani în urmă
Dl Dr. Grecu lucreaza exceptional. M-am dus la dumnealui in cautare de lifting+implant, insa m-a sfatuit ca cel mai indicat ar fi doar lifting. Pe langa lifting, a realizat si reductie partiala pentru a reduce asimetria. Am mers pe mana dansului si sunt foarte fericita cu rezultatul. Dna Eliza este o draguta, impreuna formeaza o echipa de oameni frumosi ce te fac sa te simti in largul tau. Multumesc pt ca m-ati facut sa ma simt din nou frumoasa!
Bianca Pătru
Bianca Pătru4 ani în urmă
Am avut parte de o experienta frumoasa si ma bucur ca i-am ales pe domnul doctor Ovidiu Grecu si echipa dumnealui. Interventia a necesitat o reconstructie de pol inferior in partea stanga cat si o alegerea a implantului de o marime mai mare decat in partea dreapta din cauza asimetriei sanilor. Ar fi indicat ca medicul sa decida marimea/forma implantului pt un rezultat optim. Eu am optat pentru a-l lasa pe domnul doctor sa aleaga si a fost cea mai buna decizie tinand cont ca am avut si asimetrie.
Am apreciat in mod special ca domul doctor mi-a explicat, la consultatie, aproximativ 2 ore ceea ce presupune o operatie de implant mamar, a avut rabdare sa explice si sa raspunda intrebarilor mele, precum si faptul ca am avut parte de o ingrijire deosebita post operator.
Multumesc domnului doctor si echipei dumnealui pentru experienta avuta!
Georgiana Radulescu
Georgiana Radulescu4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea si caldura. Povestea mea este un pic mai mare cu ceva probleme. In anul 2009 mi-am efectuat o operatie de implant mamar submuscular. De la inceput am facut o infectie la sanul drept, infectie ce a trecut dupa cateva interventii locale. Pana in anul 2018 nu am sesizat nici o problema in afara unor mici dureri. In anul 2018 mi s-a descoperit un cumul de silicomer in axila dar la recomandarea unui alt medic mi s-a zis ca nu este nici o problema si ca nu trebuie interventie, astfel am stat linistita. La sfarsitul lunii mai 2019 am inceput sa am dureri si sa se inflameze, astfel am ajuns la Dl. Dr. Grecu Ovidiu. Dl. Doctor mi-a confirmat ca este spart si a fost de anul trecut si trebuie scos + lifting. In perioada dintre 2009 si 2018 am avut si un limfom chimiotratat si radiotratat cu remisie totala din 2017. Acest lucru l-am mentionat tocmai pentru a puncta profesionalismul si omenia de care am avut parte in aceasta clinica de la Dl. Doctor si intreaga echipa in conditiile in care am avut contact cu foarte multe institutii medicale private sau de stat unde experientele nu au fost cele mai placute.
S-a efectuat interventia in data de 11.06.2019 cu un rezultat mult, foarte mult peste asteptari si din punct de vedere estetic mai ales ca a fost un implant si acum automat nu mai este.
Tinand cont de antecedentele medicale Dl. Doctor m-a ajutat si extra servicii estetice cu un sprijin enorm pe parte de verificare amanuntita a ce s-a scos de acolo.
Recomand cu tot repectul Dl. Doctor Grecu Ovidiu pentru profesionalism, experienta, caldura, explicare in detaliu a intregii interventii, rezultat final estetic, mod de abordare a situatiei si tratament post operator . 😊
Cristina C.P
Cristina C.P2 ani în urmă
Recomand cu încredere , este un doctor foarte bun ce oferă informațiile corecte, realiste și necesare fiecărei paciente conform propriului corp. Toate serviciile oferite de dânsul au fost de nota 10, iar rezultatul a fost peste asteptarile mele.
Daniela Georgiana Ion
Daniela Georgiana Ion2 ani în urmă
Am avut implant cu lifting. Nu am cuvinte. Mi-a redat increderea in mine! Nu regret ca am apelat la domnul doctor. Taieturile sunt fine, arata altfel de cum ma asteptam, imi cunosteam pielea foarte dificila, dar recuperarea pare sa fie din ce in ce mai bine. E un medic, un PROFESOR in chirurgia plastica!! Un om, intai de toate, care comunica cu pacientul si care ii transmite tot ce este necesar sa stie, astfel incat ai deja raspunsuri la intrebarile pe care le voiai sa ii le pui. Va multumesc, din suflet pentru tot, iar doamna Eliza, este minunata!! Va mutumesc!!
L. S.
L. S.2 ani în urmă
Numai cuvinte de lauda, atat pentru domnul dr. Grecu, cat si pentru asistentele clinicii. Desi am intampinat niste complicatii pe perioada refacerii de dupa operatie, nici o secunda nu m-am simtit neglijata sau ignorata atunci cand a fost nevoie de a reveni la clinica pentru ingrijire suplimentara. Niste adevarati experti carora le pasa de oameni.
Locații recomandate