/Bucuresti/Spital

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Doctor Nicolae Kretzulescu

Strada Mihai Vodă 17, București 050042, România

Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Doctor Nicolae Kretzulescu
Spital
2.2
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3MV+2R București, România
+40 21 303 7080
cmdta.mai.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Delia Rosu
Delia Rosu2 ani în urmă
Medicii vin la munca dupa bunul plac. Din doua ture care ar trebuii sa asigure 12 ore de asistenta medicala continua(la unele cabinete), sa zici mersi daca gasesti pe cineva dupa ora 13-14.
Camelia Trascu
Camelia Trascu2 ani în urmă
Dr Neagu Mirela medic de fam al mamei mele, un om minunat. Mulțumesc d- na. Cele mai bune analize se fac in aceasta policlinica.
Nicusor Radu
Nicusor Radu2 ani în urmă
O bătaie de joc.
Medicii vin și pleacă cand vor.
Tin lumea la usa si nu se tine cont de regulile pandemiei.
Clarice brown
Clarice brown2 ani în urmă
cine este aceasta doamna Director al liceuloui care decide de la ea putere ca scoala sa functioneze in online desi are peste 70% cadre didactice vaccinate???De ce va bateti joc de elevi??Cer anchetarea si pedepsire conform legii a acestei dudui!!!La puscarie cu ea!!
Alexandru Goga
Alexandru Goga2 ani în urmă
Să nu mergeți la recoltare aici, asistenta nu e capabilă să nimerească o vena, am mai vorbit cu 2 persoane și au pățit la fel, se juca cu acul prin pielea mea să dea de vena, iar dupa ce o gasise curgea sânge peste tot, dar ea zicea ca am eu circulație proastă și d-aia nu găsește ea vena.
Cu 2 săptămâni înainte am fost să donez sânge și mi-a nimerit vena din prima, aici a trebuit sa ma înțepe de 10 ori in ambele mâini pentru același lucru.
Lipsă totală de profesionalism.
Adriana Gherghe
Adriana Gherghe2 ani în urmă
Farmacia este sub orice critică. Atitudinea angajaților este din alte vremuri. Lasă impresia ca sunt deranjați și medicamentele le dau din ograda proprie.
Rușine pentru niște funcționari publici!
Bob Sponge
Bob Sponge2 ani în urmă
Medicul și asistenta au ieșit în curte pentru a ne explica starea bolnavului( nu se putea intra din cauza restricțiilor covid ).
Clau Claudia
Clau Claudia2 ani în urmă
Recenzie 2022.
Nici dupa un an de pandemie nu ati fost in stare sa rezolvati problema de la receptie si sa completati informatiile de pe site cu programul medicilor de familie?! Sunt oameni care au nevoie sa ia legatura cu acestia, dar nu pot si/sau nu au voie sa paraseasca locuintele din motive legale (vezi carantina si izolarea).
Bravo! Asa da organizare in sistem MAI. Sunteti o rusine pur si simplu.

La receptie (informatii si programari ) nu raspunde nimeni.
Va rog sa raspundeti la telefon, suntem pacienti cu urgente medicale si nu putem lua legatura cu medicii de familie pentru ca acestia nu lasa numere pentru contact direct si nici informstiile privind programul de lucru al acestora nu sunt valabile pe site.
In conditiile pandemiei medicii de familie au obligati legale si va rog sa luati masuri astfel incat acestea sa se respecte!
Locații recomandate