/Bucuresti/Spital

Monza Metropolitan Hospital

Calea Șerban Vodă 95-101, București 040204, România

Monza Metropolitan Hospital
Spital
4.3
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C492+MV București, România
+40 21 9983
monzametropolitan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe Andrei
Gheorghe Andrei2 ani în urmă
Adevărați profesioniști pentru oameni, servicii de calitate,daruire pentru pacienți, rezultate de excepție!
Mulțumesc întregului colectiv condus de domnul doctor Sergiu Stoica ,de felul in care a fost rezolvat cazul meu !
Elena Claudia
Elena Claudia2 ani în urmă
Il recomand pe domnul Dr. Alexandru Calu, este cel mai bun chirurg plastician. Mi-a explicat in intregime in ce consta operatia, cu rabdare si intelegere. Spitalul este excelent, cu aparatura de ultima generatie, nu exista fir de praf, toti angajatii sunt foarte foarte amabili. Pe perioada internarii m-am simtit confortabil datorita angajatilor care au avut grija de mine si pentru ca am avut o camera frumoasa. Nu am avut emotii in momentul operatiei, stiam ca dr. Alexandru Calu are o echipa de nota 10. Felicitari si va multumesc pentru tot!
Galiceanu alina
Galiceanu alina2 ani în urmă
Multumesc Intregii Echipe de la Metropolitan Spital pentru profesionalism, tratament de calitate si daruire!
Doresc tuturor sanatate familiei, activitati prospere si o viata lunga si fericita!
O multumire speciala pt dna Dr Eftimie Florina al carei pacient am fost.
Griti zaharia
Griti zaharia4 ani în urmă
Am avut de efectuat o colonografie. Înainte să mă programez telefonic pun operatoarei întrebarea dacă trimiterea de la medicul de familie care lucrează cu casa de asigurări de sănătate OPSNAJ este valabilă la dânșii. După ce sunt asigurată că da, mi se face programarea. Mă deplasez la spital și aflu că nu lucrează cu compensarea cheltuielilor pentru aceasta casa.
Îmi asum plata solicitata și efectuez analiza.
După intervenție Dna doctor mă asigură verbal că totul este in regula, că există 2 polipi, dar nu sunt o problema și nu a fost necesara îndepărtarea lor.
Cu mulțumiri maxime pentru echipa de asistente inclusiv pentru modul de realizare a analizei de către Dna Doctor , totul a mers perfect, plec acasă.
Seara citesc scrisoarea medicala și constat că recomanda o noua intervenție pentru excizarea celor 2 polipi.
Mă întreb ce a retinut-o sa să facă operatiunea?
De ce in timpul procedurii de colonoscopie nu mi-a comunicat că poate să-i îndepărteze dânsa?
I-a fost teama ca nu plătesc? De ce trebuie sa mai fac și să mai plătesc o colonoscopie cu intervenție de îndepărtare a polipilor?
Daca păream nedemnă de încredere dânsei putea sa sa vorbeasca cu soțul care mă astepta la recepție. Doar nu era o operație pe creier.
Una mi-a comunicat verbal și alta a scris in actul medical.
În toată literatura de specialitate scrie că în timpul unei astfel de analize se îndepărtează polipii, pentru a rezolva imediat problema.
Aveți grijă când faceți acest tip de analiză informati-va și cereți dvs. medicului să realizeze intervenția conform procedurii/ protocolului.
Veți evita o noua acțiune pregătitoare și o noua intervenție.
Sau mergeți unitățile medicale de stat, atât de mult blamate.
Le doresc sănătate, succes și o comunicare mai buna cu pacienții.
G. Zaharia
Mia Amariei
Mia Amariei2 ani în urmă
Recomand pe dl dr Alin Bortolini,este un medic exceptional,ma bucur nespus de mult sa vad in Romania ca exista asa doctori si spitale,igiena este impecabila,toti lucratorii sunt bine organizati si super amabili;desi ma sinteam foarte emotionata inainte de operatie (septorinoplastie),cu ajutorul dlui doctor si a echipei aceste emotii au disparut si m.am simtit foarte confortabila,m.am simtit ca si cum as fi intr.un hotel ,nu spital,am aceasta senzatie de fiecare data cand merg acolo (pt consultatii);sa nu mai spun despre faptul ca operatia a decurs super bine,iar rezultatul este mult mai mult decat mi.as fi imaginat ,sunt foarte incantata si multumita!!!!
Dona Sasarman
Dona Sasarman2 ani în urmă
Am facut un RMN cerebral 3 Tesla in urma cu o luna si, dupa ce am platit 2.000 lei, nici in ziua de astazi nu am primit rezultatul! am sunat de cateva ori si de fiecare data am primit raspunsuri expeditive: nu a avut timp dl dr sa va scrie rezultatul. nu am cuvinte cat de strigator la cer e sa fii bolnav, sa platesti o suma considerabila pentru un test si sa fii batjocorit mai ceva decat la un spital de stat. Va rog sa va feriti de departamentul de imagistica al acestui spital!
Sorin Barbu
Sorin Barbu2 ani în urmă
Parintii mei a fost internati timp de 16 zile in acest spital suport COVID - 19 .Au inceput să se simta mai bine , condițiile din camera par că sunt ca la un hotel de cinci stele ,mâncarea a fost excelenta și doctori asistentele și femeile de serviciu si-au facut treaba. Se ocupa în permanență de tine îți dă tratamentul la timp , te întreabă mereu cum te simți sau dacă mai ai nevoie de ceva, un spital excelent din punctul lor de vedere!!
Dumitru Paul
Dumitru Paul2 ani în urmă
Am fost azi programarea era la orele 12:40 am stat pana la 13:40 doctorul a întârziat intr-o operatie, o ok de inteles asta nici o problema, dupa care am revenit in aceeasi zi in jurul orelor 15. Am intrat in cabinet in jurul orelor 16bla domnul doctor Ionut Gobej, care a facut un consult cu lipsa de interes a durat 6 minute un consult de neurochirurgie, m-am prezentat in urma unui accident auto cu dureri lombare si de cervicala. dupa ce m-a intrebat ce ma doare, eu i-am raspuns dar sunt sigur ca eu vorbeam cu el cum vorbeste sotia cu mine adica dau din cap dar nu aud nimic, a fost sa iau pastilele de pe foaia scrisa de el si toate problemele se termina. Chiar daca durerile lombare pe care le am nici macar nu au fost investigate de dansul. Dupa carea surpriza la caserie la telefon mi-a fost comunicat costul consultatiei si cand am ajuns la receptie surpriza trebuie sa platesc si echipamentul de protectie exagerat adica, manusi, botosi, halat, viziera.
Dezamagit total chiar daca nu ma asteptam
Locații recomandate