/Bucuresti/Spital

Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota

Strada Vasile Vasilievici Stroescu 31, București 030167, România

Spitalul de Urgență Profesor Doctor Dimitrie Gerota
Spital
3.6
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RF+7G București, România
+40 21 252 3334
spitalgerota.mai.gov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Simion oficial
Simion oficial2 ani în urmă
De evitat
Alexandru Busuioc
Alexandru Busuioc2 ani în urmă
Recent am fost acolo,programat consult neurologic pe data de 4 octombrie și constat că după ore de așteptare doamna dr. în ziua respectivă nu avea program de consult decât internări. La insistențele mele într-un târziu a venit ,m-a consultat pe hol,având bilet de trimitere, documentația necesara (RMN,EMG) spunând că nu face consult în acea zi (luni),s

-a debarasat de mine trimițăndu-mă la policlinica la reumatologie..O rușine de medici!
Marius
Marius6 ani în urmă
Buna ziua,
In anul 2017, am fost de doua ori la Spitalul Prof. Dr. Dimitrie Gerota, la Dr Casabalian si s-a intamplat astfel:
PRIMA INTALNIRE: am intrat in cabinetul dansului, statea la birou, fuma o tigara, i-am explicat ce mi se intampla, i-am dat onorariul si nici macar nu s-a ridicat sa-mi vada genunchiul, nu mai spun sa puna mana pe el.
A DOUA INTALNIRE: am mers si cu mama (dureri de genunchi), am dublat onorariul (m-am gandit ca prima oara nu a fost suficient), am vrut sa-l sensibilizez, plus ca de data aceasta eram doi, a fost un esec total, aceeasi atitudine ca prima oara (doar ca de data aceasta nu mai fuma), am venit cu radiografii, cu trimitere de la medicul de familie, cu tot ce mi-a spus sa vin. Mi-a luat trimiterea, banii si la revedere, fara nici macar sa puna mana pe cineva...
Mentionez ca in sala de asteptare majoritatea pacientilor aveau proteze, probabil nu se baga la nimicuri...
Ovidiu Mazilu
Ovidiu Mazilu6 ani în urmă
Din cauza doamnei de la camera de gardă care se recomandă cadru medical, ofer cu multă larghețe acestei unități spitalicești, o stea. Nici n-am deschis gura să spun „ce mă doare” (și de fapt nu pe mine mă durea, ci pe cineva pe care adusesem cu mașina și pentru care nu voiam altceva decât să fie văzut de un ochi avizat ca să știu dacă chiar e ceva grav) si doamna de care vă vorbesc n-a știut cum să se spele pe mâini mai repede și să mă trimită la plimbare, deși nu aveau niciun pacient, bătea vântul ca să zic așa. Poate că or fi și cadre medicale mai normale în acel spital, dar știți cum e...prima impresie contează. Dacă aș fi șeful acestei unități (DE STAT, atenție) aș ruga un vecin să simuleze o mică problemă și după ce ar fi fost „rezolvat” așa cum am fost eu, a doua zi i-aș aplica un 50% la salariu doamnei aceleia vreo 3 luni de zile, să mă țină minte. Și altădată să facă diferența între o cameră de gardă în ditamai spitalul de urgență (MAI ?) și un ghișeu oarecare de relații cu publicul, deși nici acolo nu te porți în halul ăsta. Ceea ce v-am povestit foarte pe scurt, s-a întâmplat azi sâmbătă 28.10.2017, în jurul orei 18.00.
Jerome G
Jerome G6 ani în urmă
nici nu stiam ca exista
Serban Stoica
Serban Stoica2 ani în urmă
Nu prea am avut tangente cu spitalele de stat, decât ca vizitator in vre-o doua. Am fost internat timp de 5 zile în cadrul acestei unități spitalicești - secția neurologie, în luna ianuarie 2021. Am plecat către spital cu un mare scepticism față de condițiile pe care le-ar fi putut oferi (din cauza vizitelor anterioare în alte spitale) însă odată ajuns, am fost total surprins, în mod pozitiv. Condițiile de cazare se apropie de cele ale unor spitale private, hrana primita a fost destul de buna chiar dacă mai putina, ceea ce din punctul meu de vedere este de preferat (mai bine puțin și bun decât mult și la gunoi), curățenie și igienizare zilnică, iar personalul și actul medical? ... nu știu cum as putea sa descriu... implicare, dăruire, profesionalism, etc, asa cum ar trebui regăsit în orice spital. Mulțumesc mult tuturor, îndeosebi doamnei dr. Popovici.
Felicitări tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea acestui spital.
George Mamaua
George Mamaua2 ani în urmă
Organizat foarte bine, curat. Profesioniști!
Nelu Ciortea
Nelu Ciortea2 ani în urmă
Grija de pacienti, profesionisti!
Locații recomandate