/Bucuresti/Spital

Spitalul Parhon București

nr. 34, Bulevardul Aviatorilor 38, București, România

Spitalul Parhon București
Spital
3.8
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36P+4X București, România
+40 21 317 0241
parhon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Trinley O
Trinley O2 ani în urmă
Un model de organizare și profesionalism, rarisim in sistemul de sănătate românesc
Liviu Chiorean
Liviu Chiorean2 ani în urmă
Un spital cu multi doctori buni si dedicati in ceea ce fac!
Mihaela Magureanu
Mihaela Magureanu4 ani în urmă
5 stele ptr.profesionalismul Prof.Dr.Badiu, dr. Cristina Stancu si asistentelor medicale.
Mancarea e f buna si spitalul relativ ingrijit dupa renovare.

Organizarea lasa mult de dorit: Am fost chemati la 7,00 si pana la 11,00 am asteptat degeaba. Macar sa ni se fi spus sa.venim la 10,00, ca n-au timp de noi mai devreme...
Fromer J
Fromer J5 ani în urmă
Nu exista bon de ordine si nu exista o coada pr-zisa. Intra fiecare cum vrea in functie de tupeu. Nu se tine cont de faptul ca am ajuns inaintea altora pt ca sunt condusi in cabinete de catre asistente sau doctori care nu se feresc sa faca abuz de faptul ca sunt angajati in acest sistem sanitar.
Spitalul este unul tipic romanesc: vechi, prost organizat si plin de nesimtire. Aici functioneaza principiul tupeului al spagii sau al relatiilor.
Pt. dr. care m-a consultat voi oferi 4 stele, insa pt. spital numarul de stele este 2.
Cristina Citta
Cristina Citta2 ani în urmă
Mama mea a fost operata in acest spital si nu pot decat multumi doctorilor endocrinologi si chirurgi care au cooperat si au dat dovada de profesionalism. Mai sunt de lucrat la standardele anumitor saloane dar majoritatea de la chirurgie sunt moderne.
Mirela Calugareanu
Mirela Calugareanu2 ani în urmă
Personal medical cu inalta calificare ,profesionalism si foarte mare rabdare cu pacientii. Conunicare foarte buna cu familia ramasa acasa . RESPECT ! Multumesc domnului Doctor Radian pentru efortul depus de a=mi salva mama.
Carina Cretu
Carina Cretu2 ani în urmă
Horror. Evitati cu orice pret Dr Iulia Sabaru (ORL). Lipsa totala de profesionalism.

Locuiesc in Anglia dar am avut mai multa incredere in medicina din Romania. Am fost la consultatie in septembrie pentru a depista cauza unei anosmii, Dr Sabaru mi-a recomandat operatia de turbinoreductie si m-a asigurat ca va ramane in contact cu mine prin WhatsApp pentru a incerca un tratament si a stabili o eventuala programare.

In decembrie am facut programarea cu dumneaei pentru februarie. As fi avut un zbor pentru o zi de miercuri, dar Dr Sabaru m-a atentionat ca este la clinica marti, nu miercuri. Spun asta pentru ca ulterior si-a schimbat programul pentru miercuri fara sa ma instiinteze.

Comunicarea a fost foarte dificila si deseori ramaneam fara raspuns, trebuind sa insist cu mesaje - cu toate acestea, am apreciat faptul ca am putut ramane in contact desi nu mai eram in tara. Am insistat de multe ori pentru a confirma programarea, am vrut sa ma asigur ca nu zbor degeaba in Romania intr-o perioada foarte incarcata dpdv academic si profesional, plus costurile zborului si ale cazarii (nu sunt din Bucuresti).

Cand am ajuns la clinica pentru programare, mi s-a spus ca doamna doctor isi schimbase programul, iar pe deasupra programarea mea era inexistenta in sistemul lor. Am incercat sa o contactez pe doamna doctor dar mi-a ignorat apelul si mesajele, apoi a sunat la receptie sa reprogrameze. Nu a avut decenta sa discute cu mine, nu am primit nici macar o scuza. Am reprogramat pentru a doua zi, cand eu deja trebuia sa parasesc orasul.

Programarea a fost intarziata cu vreo 30min, apoi am intrat in cabinet cu emotii, nestiind ce atitudine urma sa aiba doamna doctor. Dar dumneaei s-a comportat de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Operatia a fost foarte dureroasa, aproape am lesinat - moment in care doamna doctor a iesit pe coridor si a inceput sa strige "Mi s-a imprastiat pacientul", desi mama astepta acolo, ingrijorata.

Finalul a fost cireasa de pe tort, cand am aflat ca si consultatia postoperaorie (foarte importanta) fusese anulata. Doamna doctor mi-a spus ca pot ramane in contact prin WhatsApp, moment in care mi-am pierdut orice speranta de a mai incerca sa ma inteleg cu dumneaei. Am aflat apoi la receptie ca operatia se scumpise intre timp cu vreo 300 lei, fara instiintare. Am insistat sa platesc pretul initial, moment in care doamna doctor si-a pierdut cumpatul, a inceput sa tipe prin receptie, sa spuna ca plateste dumneaei diferenta, ca sunt nerecunoscatoare ca m-a consultat prin WhatsApp fara sa-mi ceara compensatie.

Am fost la alt ORList pentru consultatia postoperatorie. Mi-a spus ca operatia a fost inutila pentru problema pe care o am de fapt, si ca voi necesita o alta operatie, pentru care doamna doctor probabil nu avusese resursele necesare. Asadar, doamna doctor Sabaru a preferat sa efectueze o operatie total inutila dar foarte dureroasa pentru o sursa de venit suplimentar.

Acum nici nu stiu daca ma vindec cum trebuie, dupa o luna inca sangerez si nasul imi este la fel de infundat si fara miros.

Cautati alt doctor.
Ionut Pasere (Johnny Cash)
Ionut Pasere (Johnny Cash)2 ani în urmă
Am ajuns aici pentru prima data si ca urmare a programarii pentru prima doza de vaccin.
De la intrare am fost placut surprins sa interactionez cu un personal pregatit profesional si procedural, cu suflet frumos si gata oricand sa ajute.
Bravo voua, oameni frumosi!
Locații recomandate