/Bucuresti/Spital

FUNDAŢIA MARIE STOPES INTERNAŢIONAL ROMANIA

Strada Bucur 3A, București 040292, România

FUNDAŢIA MARIE STOPES INTERNAŢIONAL ROMANIA
Spital
3.5
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C4+JQ București, România
+40 720 609 709
mariestopes.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paula Stefan
Paula Stefan2 ani în urmă
Dezastruoasa experienta ..care nu merita nici o stea! Mi am facut o programare cu greu ..din cauza recenziilor negative pe care le am vazut aici, dar totusi am ales sa merg deoarece dl dr. Augustin Marius avea recenzii bunicele pe internet..
Cand am ajuns, surprizaaa.. imi face ecografie una din doamnele care stateau la receptie si imi spune ca am doar 5 saptamani de sarcina si ca se vede doar sacul..i am zis ca este imposibil deoarece in urma cu 2 saptamani aveam 5 ..dovedite prin test hcg +eco.
Doamna mi a pus diagnostic:sarcina oprita din evolotie.. m a trimis la dl doctor, a confirmat si dansul… iar dupa imi spune ca legal nu se fac chiuretaje la sarcini oprite in clinici private,ca pot aparea complicatii si ei nu au deschis non stop, si daca sun la salvare si spun ce si unde am facut nu e ok, dar daca vreau pe propria raspundere imi poate face ,daca nu sa merg in spital de stat.. Am platit 150 pt eco si am ales sa merg la Filantropia, unde surpriza.. embrionul se vede in sac si chiar se aud batai…si sarcina are 6 saptamani si cateva zile.
Concluzie: nu stiu ce este mai rau, daca aparatura proasta sau personalul incompetent pe care il aveti! V am trimis mail si nici nu v-ati deranjat sa raspundeti sau din bun simt pt gafa facuta , sa va cereri scuze sau sa mi returnatii banii platiti pt o minciuna!!
Nu pot decat sa i multumesc lui Dumnezeu ca nu am facut chiuretajul acolo, ca cine stie daca mai ieseam vie. Plus ca ulterior am gasit recenzii pe forum-uri de la paciente care nu au fost curatate bine sau deloc in urma chiuretajului la clinica voastra!
Lucrurile nu raman asa, stati linistiti!
Mirela Chivu
Mirela Chivu2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere aceasta clinica!! Serviciile sunt de calitate, iar personalul prezintă interes fata de pacienti. Mi-au fost explicate riscurile procedurii asa cum cred ca este normal pentru orice procedura medicala, tot personalul medical s-a purtat ireprosabil de la receptie, asistenta, medicul care a efectuat ecografia, medicul ginecolog pana la medical anestezist.M-am simtit in siguranta alaturi de personalul medical cu experienta in problema cu care m-am confurntat. Recomand cu caldura!
Iuliana Toma
Iuliana Toma2 ani în urmă
Foarte mulțumită de aceasta clinica! Preturile sunt accesibile raportat la calitatea serviciilor! Medicii și asistentele sunt foarte bine pregătiți și atenți cu pacienții! Recomand cu mare drag!
Preda cristiana
Preda cristiana2 ani în urmă
Am avut nevoie de serviciile clinicii , am fost placut impresionata de amabilitatea si promptitudinea personalului.Implicit si de explicatiile date aferente problemelor cu care ma confrunt de ceva vreme.Am plecat ma increzatoare ca problemele mele se vor rezolva in curand...Recomand cu incredere serviciile oferite...
Marinela Ionita
Marinela Ionita2 ani în urmă
Am facut o intrerupere de sarcina cu aspiratie la Clinica Marie Stopes (in urma unui tratament foarte puternic sarcina era incompatibila cu viata). Nu am simtit absolut nimic in timpul interventiei desi de acest lucru imi era ingrozitor de frica sa nu simt, sa nu ma doara, sa nu raman cu traume, din fericire acest lucru nu s-a intamplat dimpotriva, nu am simtit nici un fel de durere sau disconfort. Am fost tratata cu multa intelegere si empatie, nu am simtit ca ma judeca nimeni, mi-au fost explicate riscurile,complicatiile si necesitatea revenirii la control. Clinica este foarte curata iar personalul medical este foarte bine pregatit. Un mare plus pentru ei ma gandesc sa revin si pentru consultatii si analize pe viitor.
Isabella Bodea
Isabella Bodea2 ani în urmă
Am apelat la clinica Marie Stopes pentru un chiuretaj prin aspiratie si contrar review-urilor destul de negative, am beneficiat de un tratament de 10 stele, nu de 5 cat are Google. Deoarece am avut o sarcina toxica, m-am simtit foarte rau inainte sa merg la clinica, zile intregi nu am reusit sa mananc mai nimic, asa ca am ajuns super slabita la chiuretaj. Toata echipa a fost minunata, doctorul Augustin mi-a explicat in detaliu riscurile, doamna doctor anestezist a avut grija sa nu am dureri, asistenta si infirmiera au venit in permanenta sa verifice daca sunt bine, daca mai am nevoie de ceva, din pacate starea mea fiind foarte slabita mi s-au pus vreo 4 perfuzii pentru a ma putea ridica, eu abia mergand si de acasa pana la clinica asa slabita eram. Din fericire datorita tratamentului primit am reusit sa plec bine de la clinica, noroc cu medicul care mi-a recomandat aceasta clinica, oamenii chiar au experienta si stiu ce fac.
Alex Robert
Alex Robert2 ani în urmă
Personal amabil, doamna doctor care s a ocupat de iubita mea a fost foarte draguta si implicata. Avortul medicamentos a avut loc cu succes, insa nu recomandam aceasta metoda... nu are sansa de reusita de 100% si lasa fix aceleasi sechele ca si celelalte tipuri de avort, poate chiar si mai rau! Prevenţie!!! Ca sa nu se ajunga pana aici..
Denisa Avram
Denisa Avram2 ani în urmă
O experienta placuta. Personalul clinicii are multa experienta si se implica in ceea ce fac. Preturile sunt corecte in raport cu serviciile oferite. Recomand cu multa caldura.
Locații recomandate