/Bucuresti/Spital

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”

Șoseaua Berceni 10, București 041914, România

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”
Spital
3.1
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94PG+XV București, România
+40 21 332 0411
spital-obregia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Anonimous
Anonimous2 ani în urmă
Dr Roșca cea mai jegoasa și neserioasa, lipsa de profesionalism, nu recomand, mai rău ieși de acolo, în loc sa te facă bine!!!
Pentru Isu
Pentru Isu2 ani în urmă
Se fumează în interior în Secția 15, la 10 cm de sacii de gunoaie. Cu permisiune evident. Rog sesizat ISU.
GreenZone GreenZone
GreenZone GreenZone2 ani în urmă
In 2 Decembrie 2021 ,seara,am ajuns la Camera de Garda a acestui spital,sectia Neurologie Pediatrica,cu fetita noastra de 11 ani,care se pare ca suferise un AVC ischemic(concluzie RMN).Nu am cuvinte destule sa le multumesc tuturor medicilor si asistentilor,atat din seara preluarii de urgenta a cazului cat si din zilele ce au urmat,niste oameni deosebiti,niste Oameni cu "O" mare,niste profesionisti impecabili,niste oameni care nu au uitat ca "un zambet face cat o mie de cuvinte" si care ne-au incurajat mereu.Mi-ar placea sa numesc numele celor pe care i-am cunoscut,dar sunt si altii pe care eu nu i-am cunoscut(fetita a fost internata cu insotitor-sotia) si care au fost de asemenea deosebit de implicati si de draguti ,cu totii ne-au facut sa ne simtim pe maini bune,maini de specialisti ,de profesionisti,de ingeri ,maini care azi 16 Decembrie 2021 ne dau voie sa revenim acasa cu fetita , clinic sanatoasa si cu dorinta de recuperare (mici sechele care se pot recupera integral) ,dar mai ales cu zambetul pe buze si animata de energia cu care ne obisnuise.(notez ca AVC-ul nu a fost urmarea unui traumatism)
Comisia de doctori de la Neurologie Pediatrica a depus toate eforturile pentru a ne incredinta copilul in siguranta ,iar pentru acest lucru nu au precupetit niciun efort in a investiga si para-investiga cazul,pana cand au ajuns la externare.
As mai vrea sa multumesc si d-lui doctor ce a efectuat angiografia, specialist in Radiologie si Imagistica Medicala,un fin sufletist deosebit de comunicativ,echipei acestuia,d-nei doctor anestezist,o finuta cu zambetul pe buze,....vreau sa le multumesc tuturor celor implicati in acest act medical,niste suflete mari,niste oameni cu care iti doresti sa te imprietenesti si sa-i aduci acasa si sa-i prezinti tuturor prietenilor ,sa te mandresti cu ei,sa te intalnesti cu ei cu ocazii frumoase,fericite......
Inchei dorindu-va multa sanatate si Sarbatori Fericite si La Multi Multi Ani...oameni frumosi!!!
Lori si Mihai
Lori si Mihai2 ani în urmă
Asteptam de mai bine de jumătate de ora, se trimit asistentele între ele sa ne întrebe de ce am venit şi să mai asteptam un pic. La consultatie medicii au fost complet neprofesionisti şi ostili. Am plecat cu frica ca va pati ceva acolo. În rest ne-au ignorat complet. Animale lipsite de orice fel de empatie
Theodor Mihai Popa
Theodor Mihai Popa2 ani în urmă
Ieri , 05 10 2021, am ajuns la camera de garda . Doctor de garda "doamna" David. Incredibil. Un om lipsit de har , de empatie, cred ca si făcea garda cu o mare scârbă.Un animal de om , care si a ascuns incompetența în a interpreta niște analize după o pleiadă de țipete și urlete. Cred ca i era locul mai degrabă sub lacăt decât la relații cu pacienții. Doamne ferește de asemenea oameni, plătiți din banii noștri!
Florentina Grigore
Florentina Grigore2 ani în urmă
Dna Grozavescu Raluca pune diagnostic in 5 minute fara sa evalueze copilul, doar pe baza unor teste standard facute de rezidente.
Copilul are intarziere in vorbire si dansa a recomandat certificat de handicap!!
Lipsa de empatie fata de parinti si profesionalism.
Foarte dezamagiti, am asteptat peste 4 luni consultatia dansei pt nimic.
Oana Parfene
Oana Parfene2 ani în urmă
Mulțumim echipei secției de Neurologie Pediatrică și felicitări managementului. Am fost tratați cu profesionalism, empatie și omenie în condiții foarte bune de un personal de top.
Un model pentru cum trebuie să fie o secție de spital în secolul XXI.
Roair friends
Roair friends2 ani în urmă
Am ajuns cu trimitere pentru un consult la camera de gardă. Nici nu m-am așezat bine pe scaun, că doamna doctor a și făcut semn însoțitorului meu să părăsească încăperea. Mi-a spus să mă ridic și să urmez un domn în halat. M-am dezbrăcat, cu mari insistențe am rămas cu chiloți. Pe hol, de față cu bărbați și femei. Jenant, sub orice limite morale. După am fost pus să fac test vivid. In așteptarea rezultatului, o femeie doar in halat, cu zona organelor genitale la vedere, a primit un sac cu haine. In pielea goală, de față cu alți angajați bărbați, și-a tras chiloți pe ea. Mi-a fost scârbă de acest sistem !!!! Sub limita oricărui minim de decență. Voi face plângere penală la ieșire.
Locații recomandate