/Bucuresti/Spital

Policlinica Spitalului Militar Central

Unnamed Road, București, România

Policlinica Spitalului Militar Central
Spital
3
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3RF+X3 București, România
+40 31 9458
scumc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Chetreanu
Diana Chetreanu2 ani în urmă
Sunt operata la coloana pe 10.12.2021... de este adoua oara cand vin la policlinica pentru a-mi prelungi CM dar e imposibil. Nesimtitele alea de asistente de la neurochirurgie imi cer cand adeverinta de la serviciu (desi pe card se vede ca sunt angajata, apoi am avut 21 zile de CM imediat dupa operatie, nu-mi puteam da demisia in aceasta perioada!!! ), dupa ce am adus aceasta hartie, mi-au refuzat completarea CM pe motiv ca acum nu am trimitere de la medicul de familie!! Precizez ca nu sunt din Bucuresti.
Raisa.alesiagmail.com Raisa.alesiagmail.com
Raisa.alesiagmail.com Raisa.alesiagmail.com2 ani în urmă
Sunt foarte dezamăgit de atitudinea unora di această instituție. Nu e normal să trimiți mailuri trei zile și să suni la nr scurt de la policlinică și să ți se închidă telefonul. Am zis că or fi ocupați dimineața, am sunat în mai multe momente ale zilei și nimic. Eu unul în calitate de militar activ propun ca acest spital să fie trecut ca spital civil pentru că nu mai este spitalul MApN de mult.
Geo mar
Geo mar3 ani în urmă
* Programarea la fisier nu se poate face telefonic. Am incercat la nr de tefon afisat 0319458 dar nu raspunde cineva. Am incercat de peste 20 ori, zile diferite, in timpul programului. Varianta programarii prin email nu am verificat-o.
*Flux pacienti deficitar. Am vazut ieri (07.04.2021) pe ploaie, pacienti cu un picior bolnav (orteza, bandajat, inutilizabil), cu carja, urcand treptele de la intrarea principala. Care nu sunt putine, sunt alunecoase. Probabil pentru a trece prin triaj. Inteleg, covidul trebuie tratat prioritar, dar cu ceilalti ce facem?
Gabriel Mioc
Gabriel Mioc2 ani în urmă
Sunt un militar în rezerva și în momentul îmbolnăvirii cu covit am solicitat sa ma ducă la Spitalul Militar, totul a decurs normal chiar dacă mai sunt scăpări dar sunt militari și își fac treaba bine.
După ce am terminat cu covitul, în care am fost internat la ROL2, la niște profesioniști, a fost nevoie după 30 zile de un control, recomandat de medicul specialist. Ei bine am făcut o programare, care printr-un miracol a răspuns cineva la acel telefon. Când am ajuns acolo la recepție chiar am văzut de ce nu răspunde nimeni, Pt ca le doare în f..., lipsa de interes, conducerea cred ca nu știe ce se întâmplă, sa nu mai zic și de doctori care sunt chiar militari, și ar trebui sa facă ce trebuie.
După ce am avut acest virus cumplit cu o forma severa, trebuia normal să-mi facă o internare de o zi sa fac investigațiile necesare la Plamani, ciuciu d-na Dr. Gabriela Descariu, nu a știut decât să-mi dea cu flit, ca degeaba am slujit tara asta cu misiuni diverse, ca ajung pe mana unei doamne, ca nu pot spune ca ar avea grad, să-și bata joc.
Am reușit sa fac o programare la Spitalul Marius Nasta unde am dat de o d-na Doctor, cu tot respectul, unde a deschis o fisa, unde am fost la biroul internări și am făcut toate investigațiile pentru a vedea starea pulmonara, ceea ce la Militar nu sa putut.
Investigațiile au fost.
Radiografie
EKG
Pletismografie
Cam tot ce ar însemna un control profesionist.
Aceasta a fost o experienta urata cu Spitalul Militar Central, Carol Davila, rusineeee.

Încercați sa puneți lucrurile la punct, să-și facă treaba și doctorii din policlinica nu sa se bucure ca au un grad și sunt doctori, ca au depus un jurământ.
Olivia Isabela Urluescu
Olivia Isabela Urluescu2 ani în urmă
Birocratia este la ea acasa in aceasta policlinica. Pentru un concediu medical se asteapta cel putin 3 ore in conditiile in care nu sunt multi pacienti iar daca se sesizeaza acest aspect li se spune pacientilor ca doamna care completeaza CM mai are si altele pe cap. Aceste actiuni se repeta in fiecare luna, cand este necesara innoirea CM ului, iar doamna asistenta este de fiecare data la fel de ocupata. Dezamagire totala din acest punct de vedere.
SimplyVee Vlad A.G.
SimplyVee Vlad A.G.2 ani în urmă
Recomand cu incredere sa îi evitați.
D. Johny
D. Johny2 ani în urmă
Raspunde cineva la acest numar? Scuzati ca va deranjez atunci, platesti o viata asigurari pentru sanatate si cand ai probleme nu te baga nimeni in seama. Statul Roman, felicitari, sa nu aveti nevoie de serviciile lui.
Mihail POPA
Mihail POPA2 ani în urmă
NU SE RASPUNDE LA TELEFONUL +40319458 !?!

PROBABIL INTENTIONAT, CEEA CE AR FI FOARTE GRAV !!!

AUTORITATILE COMPETENTE ALE STATULUI TREBUIE SA SE AUTOSESIZEZE IMEDIAT SI SA REZOLVE URGENT ACEASTA PROBLEMA IMPORTANTA !!!

DE CE NU SE RASPUNDE INTENTIONAT LA ACEST UNIC TELEFON ?!?

FOARTE IMPORTANT ACEST UNIC TELEFON =>+40319458 => PENTRU A FACE PROGRAMARE DEOARECE ALTFEL NU TI SE PERMITE ACCESUL CATRE POLICLINICA !?!

PENTRU A PUTEA FACE O PROGRAMARE IN POLICLINICA SPITALULUI MILITAR CENTRAL BUCURESTI, LEGAT DE TRATAMENT IN REGIM DE URGENTA, INJECTII PROCURATE PERSONAL, CU TOATE CA AM ASIGURARI MEDICALE SI PLATESC SUME MARI IMPORTANTE CATRE C.A.S.S.-O.P.S.N.A.J., DEOARECE ANTERIOR LA UPU SPITALUL MILITAR CENTRAL BUCURESTI AU SPUS CA NU LE AU !?!

CUM SE POATE ASA CEVA ?!?

CEI CARE AVETI DREPTURI DE DECIZII SI RASPUNDETI DE APROVIZIONARE MAI VA PUTETI PRIVI IN OGLINDA SI MAI PUTETI DORMI BINE NOAPTEA ?!?

SA VA FIE RUSINE DOMNILOR/DOAMNELOR DE CARE DEPINDE APROVIZIONAREA CU CE TREBUIE A ACESTUI SPITAL, IN SPECIAL LA UPU SMCB, UNDE AR TREBUI SA FIE DOTATI CU CE TREBUIE SI SA FIE ACOLO TOT CEEA CE ESTE NECESAR PENTRU INTERVENTII DE URGENTA SI TRATAREA PACIENTILOR MACAR CU MINIMUM NECESAR DE MOMENT !!!

NU CREDETI ?!?

VA ROG INSISTENT CA URGENT SA INDREPTATI TOATE NEREGULILE SI APROVIZIONAREA CU TOT NECESARUL MATERIALELOR MEDICALE SI A TUTUROR MEDICAMENTELOR, ETC. ... STITI MAI BINE CE ESTE NECESAR VOI CEI CU DREPT DE DECIZIE.

PERSONALUL DE LA UPU SMCB, MERITA 5 ☆ { CINCI STELE CU FELICITARI ! }, NU AU STAT O CLIPA, SI-SI DAU SILINTA SA REZOLVE PROFESIONIST TOATE CAZURILE DE URGENTA, INSA NU AU TOT CE LE TREBUIE !

ASADAR, FACETI CA SA SE POATA SI LA NOI IN ROMANIA ASIGURA SERVICII MEDICALE DE CALITATE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, IMEDIAT !

CE MAI ASTEPTATI ?!?

SI CEI CARE TREBUIE SA RASPUNDA LA TELEFON SA O FACA IMEDIAT, DAR CU PROFESIONALISM SI DEDICARE POZITIVA !!!
Locații recomandate