/Bucuresti/Spital

Institutul Naţional de Recuperare Medicină Fizică şi Balneoclimatologie

Strada Sfântul Dumitru 2, București 030167, România

Institutul Naţional de Recuperare Medicină Fizică şi Balneoclimatologie
Spital
4.4
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JX+CG București, România
+40 21 312 1450
inrmfb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Lecu
Claudia Lecu2 ani în urmă
Personal medical profesionist si foarte amabil ,dedicat nevoilor pacientului, spatiu placut si igienic . Am facut 2 sedinte cu Doamna Oana la electrostimulare si 2 la gimnastica ,si deja se observa o ameliorare. Le multumesc doamnelor anticipat si pentru urmatoarele sedinte
Sebastian Ioan
Sebastian Ioan2 ani în urmă
Am avut o experiență plăcută și foarte eficientă, sunt în adevăratul sens al cuvântului profesioniști. Bravo lor și sincer mulțumesc mult pentru ajutor.
Laurentiu Radu
Laurentiu Radu4 ani în urmă
Personalul profesionist,amabil. Aparatura fizioterapie ultramoderna. Sala kineto mica, dar este dotata ok, iar personalul profesionist . Saloanele au de obicei cate 5-6 paturi,televizoare. Exista si posibilitatea sa optati pt "rezerva cu plata''. Puteti beneficia de tratament si fara internare. Pt internare trebuie facuta programare cu cateva luni inainte.
Jurubita Mariana
Jurubita Mariana4 ani în urmă
Un institut de prima clasa în materie de recuperare și gimnastica medicala, cu personal competent și bine pregatit, amabil și atent la toate procedurile pe care ți le-a recomandat medicul. Am observat blândețea și dăruirea tuturor doamnelor asistente de la bun început și nelipsitul zâmbet, vorba calda, incat ora petrecuta în compania lor a devenit o placere. De la intrare și pana în sălile de recuperare sau grupurile sanitare găsești curățenia model.
Camelia Luigia Radu
Camelia Luigia Radu5 ani în urmă
Personalul medical este calificat, este foarte curat, toată lumea este drăguță și competentă ! Recomand cu încredere Eu m-am recuperat parțial, deși eram într-o stare rea ! Mulțumesc frumos doamna doctor Neacșu !
Stefan Buica
Stefan Buica6 ani în urmă
Multe multumiri doamnei Dr. Gherasim Luminita si domnului Nicu de la Kineto. Doi profesionisti de o rara calitate :).
Madalina B
Madalina B2 ani în urmă
Ce facem cu cei care au dezabilitati si nu se pot deplasa singuri pe jos pana a gasi un taxi?!?? Sunteti un foarte mare si cunoscut centru de recuperare dar nu faceti nimic in aceasta privinta!!! Dezamagitor sa stai cu un om care depinde de cadru de mers sa astepti un taxi care binenteles nu ajunge acolo din cauza atat a voastra cat si a primariei ca nu va dati interesul sa aveti macar acces de aducere si preluare oameni cu dizabilitati! Rusine!
Elena Predescu
Elena Predescu2 ani în urmă
Pacientii sunt tratati cu respect si tot personalul este amabil si binevoitor.
In urma cu 10 ani eram programata pentru interventie chirurgicala la coloana . Urmare procedurilor prescrise de catre dna doctor Dragosloveanu , nu m-am operat , merg pe piciorele mele cu toate ca la prima internare in 2010 eram in scaunul cu rotile.Multumesc mult si le doresc tuturor sanatate si numai bine.
Locații recomandate