/Bucuresti/Spital

Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa "Prof. Dr. Florin Bratila"

Șoseaua Panduri 22, București 050659, România

Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa "Prof. Dr. Florin Bratila"
Spital
4.2
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GC+57 București, România
+40 21 410 2419
acupuncturainmca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai
Mihai2 ani în urmă
Pro : medici cu competente
acupunctura,fitoterapie,apiterapie
Minus: lipsa unui sistem informatic cu evidenta pacientilor, gestionarea
zonei fisier receptie pacienti poate fi imbunatatita,lipsa prosoape
hartie igienica, pacientii trebuie sa vina cu prosopul lor de plaja
pentru a-l pune pe patul de terapie!
Elena Gheorghe
Elena Gheorghe2 ani în urmă
Sa ai increderea în sine, voința, fermitate, pasiune, ... sunt calități pe care un OM, un specialist, le folosește asa cum o face dr. Gvinda Mihaila. Am avut o experienta pozitiva, în ceea ce privește procedura, cât și tot ce înseamnă servicii ( recepție/ triaj, timp așteptare, respectarea orelor de programare) . De asemenea, asistenta doamnei doctor, Gabriela, o persoana dedicata, profi. Impreună fac o echipa ff bună. Mulțumesc, sincer, pentru tot.
Igor Cetverousov
Igor Cetverousov2 ani în urmă
Buna ziua, nu am sa va plictisesc cu prea multe detalii despre cum am ajuns in situatia de a nu mai putea dormi de durere,am sa va spun doar ca am epuizat variantele oferite de medicii alopati mai putin tratamentul cu calmante doza pentru elefant.In momentul in care nici Diclopunctepuncte nu si-a mai facut efectul am considerat ca e nevoie de ceva mai radical.Consultat net,vizitat medic de familie,obtinut trimitere si Doamne-ajuta!
M-a ajutat prin intermediul unei echipe minunate Dr.Cimpoesu Ioana si Dna Capisizu Geanina.Dupa a doua sedinta incepeam sa ma mir cum de nu ma mai doare dupa a cincea ,a sasea am inceput sa ma obisnuiesc cu starea de bine iar acum dupa finalizarea celor zece sedinte nu pot decat sa multumesc stiu eu cui,dar banuiesc stiti si Dumneavoastra.Chiar FUNCTIONEAZA !!!
Hai si doua mici detalii totusi : coloana paradita ,propunere refuzata cu generozitate pentru operatie in doua locuri plus accident cazatura de la cativa m pe umarul stâng rezolvate ambele cu succes prin acupunctura.
Cristian radulescu
Cristian radulescu2 ani în urmă
Nu am venit cu bilet de trimitere , am platit totul intreg din buzunar ! Nu se tine cont de ora programarii, sunt tinut la coada si nu se face diferentiere intre plata si cei veniti cu bilet de trimitere. A se cunoaste faptul ca medicilor le intra banii imediat de la cei care platesc fata de cei care vin cu bilete de trimitere. 0 respect pt asta ! Am observat ca Paturile si pernele nu sunt dezinfectate intre pacienti. Personalul medical foloseste / sta cu telefonul mobil personal in fata pacientului- o lipsa crasa de respect si profesionalism ! Nu ai sa vezi asa ceva in tarile civilizate !
Personalul medical si multi pacienti nu poarta masti.
Beizadeaua Baby
Beizadeaua Baby2 ani în urmă
Cea mai mare parte a personalului medical si a pacientilor NU poarta MASCA !!! Si este foarte aglomerat , mai ales in prima parte a zilei !
Managerul si sefii sunt complici ! NU fac nimic din moment ce asistentele si medicii care umbla pe coridor NU POARTA MASCA ! Ei care ar trebui sa protejeze PACIENTII ! Am Poze ca dovezi ! Rusine sa va fie !
Maria Pavel
Maria Pavel2 ani în urmă
După cele 10 ședințe de acupunctură m-am simțit foarte bine.Nu am stat mult la coada,s-au respectat programările.Nota 10.
Ana blue
Ana blue2 ani în urmă
Groaznic. Pe langa faptul ca nu se respecta programul, aglomeratie, cearta intre pacienti, un medic care ridica tonul si alte lucruri tipice pentru domeniul de stat; profesional nici nu am fost lasata sa spun ce ma supara, nu mi s-a cerut un istoric medical, mi s-a spus sa iau loc si sa nu mai stau cu mainile si picioarele incrucisate.
Am apelat la astfel de terapii de care eram incantata dar cand cel de langa tine stie mai bine de ce ai nevoie fara sa te cunoasca ma face sa cred ca tratam boli nu pacienti. Profund dezamagita si cum spuneau si altii nu exista un circuit si nimeni nu te ajuta cu informatii. Te plimbi din usa in usa ca sa te intorci la anterioara.
Madalina Maria Iancu
Madalina Maria Iancu2 ani în urmă
Medici foarte buni si bine pregatiti. Acupunctura e cea mai tare terapie. Chiar daca nimeresti la un medic cu care ti se pare ca nu rezonezi, terapia functioneaza. E singura terapie care nu are contraindicatii si efecte secundare si care rezolva aproape tot.
Locații recomandate