/Bucuresti/Spital

Medicover

Strada Sergent Constantin Ghercu 1A, București 060201, România

Medicover
Spital
2.4
142 recenzii
12 comentarii
Indicații de orientare
C3V5+XM București, România
+40 21 310 1699
medicover.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Liliana L.168 zile în urmă
Bună ziua, as da mai puțin de o stea dacă ar fi posibil. Am abonament și în urma unei consultații în luna august am primit recomandare pentru o ecografie care este inclusa gratuit în acest abonament. Inca nu au reușit sa ma programeze. Din doua în doua săptămâni ma trec pe o lista de așteptare și încă nu am reușit sa beneficiez de aceasta ecografie. E o mare bataie de joc. Din moment ce incaseaza lunar banii pe abonament te trateaza la rubrica diverse, nu mai contezi. De asemeni se lauda și ca lucrează cu casa de asigurări și poți veni cu bilet de trimitere pentru investigații însă când suni nu au niciodată fonduri. Sa va fie rușine!
Emi301 zile în urmă
In general nu gasesti loc la medici si ajungi sa platesti, platesti daca e nevoie, ce sa faci. Call center ul e ok chiar isi dau interesul si majoritatea medicilor sunt buni, cei pe imagistica (daca ii prinzi) si generalisti. Liste de asteptare cat incape. La cardiologie insa e tragedie, Cardio Plus e de fapt Cardio Fâs, si despre asta e practic recenzia nu despre medicover in sine. cel putin medicul la care am fost, D-na/D-nșoara R. Danet din Medicover Bridge a prezentat un dezinteres total, stia una si buna, nu raspundea la intrebari sau raspundea pe langa. Ma intrebam eu de ce e singura disponibila pt programari. Mda, asta e, calitatea "deosebita" a actului medical in Romania, acum si la privat..
Cosmina Lorena1 an în urmă
Medicii sunt buni, dar dacă ești abonat la aceasta clinica, pregătește-te de multă lipsa de respect în ceea ce privește contractul, persoana ta și absolut orice detaliu ce are legătură cu aceasta clinica. Personal mai nepregătit ca în recepția Medicover Bridge, nu cred ca am întâlnit, iar lipsa lor de bun simț și etica profesionala, lasa enorm de dorit, callcenterul se străduiește sa te mai ajute, dar... nu sunt locuri. Iar daca nu ai programare, platesti, chiar daca ai abonament cu acces gratuit la consultanții si ai nevoie de control in timpul stabilit de medicul care te-a operat. In ceea ce priveste, medicii, recomand cu căldură, personal, îmi fac programările prin dnelor, dar și astfel ajunsă la consultație, te lovești de recepția care se străduiește pana la epuizare sa întri nervos la consultație. Cel puțin eu am abonament cu acces gratuit la orice consultație, medic de familie la ei și mai mereu plătesc când ajung la un consult. De ce... nici ei nu prea stiu, ultima data am trimis și un email, niciun răspuns! Medicover...
Dorin1 an în urmă
Personal calificat, servicii impecabile, recomand cu toata increderea. Conditiile sunt cu mult peste standardele vazute pana acum in Romania.
Alice Alecu
Alice Alecu2 ani în urmă
Nu au nicio idee despre istoricul pacientului, teste facute la ei (contra cost) care au confirmat alergia la ambrozie nu se regasesc in sistem...asa ca an de an ar trebui sa refac testele pt a primi reteta pt tratament. Sunt complet cretini, la fel si medicii de familie care au ramas...
Alexe Mincu
Alexe Mincu2 ani în urmă
De fiecare data cand fac o analiza la Medicover trebuie sa astept cel putin 3-4 zile pentru rezultat, niciodata nu le functioneaza aplicatia/site-ul. suni de 3-4 ori pe zi pentru a reseta o parola.
Iulia Diana
Iulia Diana2 ani în urmă
Am văzut ca aceasta clinica are atat de multe recenzii negative și sunt șocată. Merg la aceasta clinica de vreo 6 ani cu copilul la doamna doctor Eliza Cinteza la cardiologie pediatrica. Nu pot spune decât ca as da un 100 de stele dacă as putea. Doamna doctor e o minune pentru noi. Niciodată nu am avut vreo problema cu ei. Nici cu call-centre-ul, nici cu recepția. Toți mi s-au părut minunati, cu mult bun simt. Era un domn la ultima vizita la MEDICOVER care a intrat pornit pe toată lumea. L a deranjat încă de la întrare ca i s a luat temperatura corporala și ca trebuie sa dea declarație pe propria răspundere ca nu este bolnav. Își varsă nervii pe domnișoarele de acolo și tipa de ziceai ca face infarct. Nu am văzut atata calm și bun simt în viata mea cum am văzut la aceste fete. Chiar au încercat sa îl calmeze. Probabil și el avea vreo zi urata cum probabil or fi avut și fetele de la recepție în vre o zi în care au avut experienta persoanele care au scris recenzii proaste. Exact asa cum am văzut într o recenzie mai jos: suntem oameni nu roboti. Fiecare avem zile rele și zile bune. Oricum, cat am stat pe acolo am vb cu diferiți pacienți care mergeau la diferite cabinete, nimeni nu avea nimic urat de spus despre clinica. Dar, asa cum e romanul: când e ok o experienta, nu ar da vreo recenzie buna, când nu, scrie și ce i s a părut ca ar fi în neregula. Am văzut o recenzie cu o stea data doar pentru ca nu a găsit omul loc de parcare. Am ajuns sa trăim într o lume în care pretențiile devin aberante. Pentru locuri de parcare ar fi indicat sa se adreseze primăriilor. Ma rog, aceasta este părerea mea strict personala, bazata pe experienta proprie și a persoanelor cu care am stat de vorba în sălile de așteptare de a lungul timpului.
Dragos C
Dragos C2 ani în urmă
Experienta de astazi s-a incheiat cu o plangere de doua pagini care a ajuns si la compania angajatoare care a ales sa colaboreze cu Medicover. Felicitari doamnei manager Dumitrescu pentru "profesionalismul" si "asumarea" de care a dat dovada. Sunt in asentimentul majoritatii reviewerilor care au dat o stea.
Andreea A
Andreea A2 ani în urmă
Incompetenta de la cel mai mic nivel! Experiente ingrozitoare cu ei... Incepand cu call center-ul care: -au probleme cu castile, nu inteleg niciodata ce le spui; -iti creeaza alta fisa ffs cica pt ca nu te gasesc in sistem la... receptioniste antipatice si evident, doctori mediocrii! Sa nu mai spun ca sunt praf la tot ce inseamna digitalizare sau ca a trecut o luna si nu am primit rezultatul pt o banala analiza recoltata! Nu se pot compara sub nicio forma cu competitia! Regret enorm ca firma la care lucrez are parteneriat cu ei. Nu merita nicio stea! Asta o spun eu, care din fericire am nevoie doar de setul anual de analize si max 1/2 consultatii de control, nu vreau sa imi imaginez experientele altor pacienti. Va recomand sa verificati cum stau lucrurile in alte parti si sa va instruiti personalul pentru ca nu par foarte fericiti doing their job!
Andreea Chiță
Andreea Chiță2 ani în urmă
Merg de ceva timp la aceasta clinica. Niciodata nu am avut probleme cu receptia, domnii doctori sau cu cineva din acea clinica. Eu merg periodic la doamna doctor endocrinolog Alina Teodorescu. Este o doamna de nota 1000. Mi-a explicat mereu cauza simptomelor, tratamentul, imi explica pe intelesul meu orice intrebare as avea..si slava domnului, am la fiecare vizita😅 Mi se par foarte calmi toti..m-au inteles si cand am intarziat, nu mi s-a reprosat absolut nimic..cand nu am avut buletin la mine, nu s-au agitat, au cautat o solutie, pana si cand le-am spus ca am telefonul inchis si as vrea sa il incarc, daca se poate, pentru ca nu locuiesc in Bucuresti si nu prea stiam unde sa merg, nu au facut vreo fata sau vreo scena, pur si simplu m-au invitat sa iau loc langa o priza si sa il incarc cat am nevoie..
Cat am asteptat sa intru la doamna doctor (maxim 5 min, dupa care si-a cerut scuze ca am asteptat, insa intrase alt pacient pt ca intarziasem eu, deci oricum era vina mea.), am vazut alt domn doctor din clinica vorbind exceptional cu pacienta care astepta sa intre la el. Era asa entuziasmat, nu era plictisit, obosit, desi era ora 18:00, foarte pozitiva atitudinea.
Exista o mica problemuta la call center pentru ca ne intelegem greu, dar daca nu am inteles ceva, am rugat sa mi se repete intrebarea si-au cerut scuze pentru ca nu se intelege si au repetat mereu, ceea ce denota o atitudine foarte buna.
Eu sunt foarte multumita de clinica, atat cat merg eu si pe unde merg eu!♥️
Damian Show
Damian Show2 ani în urmă
Niște asistente inapte și recepția la fel. Aștepți 2ore și apoi sa auzi ca a plecat doctorul. Ca proasta de la recepție a uitat sa scoată fisa. Ia pe asistente nu le poți întreba ceva ca îți zice sa aștepti afara,🤬🤬🤬🤬🤬
Andreea muzica
Andreea muzica2 ani în urmă
Cele mai incapabile recepționere și asistente. Te pun sa aștepți la ușa o ora, dc între timp pleacă, ele tot te pun sa aștepți și după 2 ore când îți vin crizele îți spun că a plecat dc defapt.. Sunt neprofesionale și nu vin sa muncească, doar se hlizesc. Nu recomand!!!
Locații recomandate