/Bucuresti/Spital

Policlinica Regie

Bulevardul Regiei, București, România

Policlinica Regie
Spital
4
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3W5+M7 București, România
+40 21 316 2376
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Ochea
Daniela Ochea2 ani în urmă
Este inuman ca o persoana, fie ea tânără sau în vârstă, cu multiple afecțiuni, să aștepte cel puțin 3 ore peste ora la care a fost programată la cardio. In acest timp medicul și asistenta se ocupa simultan de cel puțin 2 pacienți (de exemplu: unul face EKG, altuia i se prescrie reteta). Dar ce mi se pare și mai înjositor este că, daca o doamnă (pacient) face un EKG, domnul (un alt pacient) trebuie sa mai aștepte in cabinetul doctorei, sa nu plece, pt că trebuie să treacă prin anticameră, unde e prima pacienta, cea cu EKG-ul, dezbrăcată!!! Chiar nu pot fi consultați pacienții decât la grămadă??!!!?
Cristian Mure
Cristian Mure2 ani în urmă
3 stele doar pentru faptul ca nu se respecta ora de programare
Ana-Maria Lincă
Ana-Maria Lincă2 ani în urmă
Este vreun medic de recuperare? Am facut o accidentare la sala. Si daca da, are contract cu casa de asigurari?
Arya Tube
Arya Tube2 ani în urmă
Dr.super draguta,intelegatoare,calma!I recomand cu incredere!🥰
Andreea Alexandrescu
Andreea Alexandrescu2 ani în urmă
Ofer 4 stele astfel. Doamna Doctor ginecolog este minunata, comunic cu dansa de câțiva ani și ii ofer 5 stele. În schimb la laboratorul de analize e alta poveste... De o stea... Te duci într o zi sa întrebi detalii despre ora recoltării ca nu sunt afișate pe internet, ți se spune pe un ton ridicat ca ai făcut sa scârțâie ușa și ca le deranjezi după care îți spun că te așteaptă următoarea zi la 7 dimineața. Bun și făcut, la 7 fără 5 minute eram acolo, dar se pare ca deja erau 18 persoane înaintea mea care așteptau și de la 5:30. Ma pun pe o lista făcută de cei ce aștepta la rand, nu de către angajatele spitalului. Lista se face ca nu primesc mai mult de 25 de persoane pe zi. . Și trec 2 ore și 15 minute pana se ajunge și la mine. Când intru una dintre angajate îmi poate răspunde la întrebări amabil deși se vede ca era obosita din cauza volumului mare de munca, în schimb colega acesteia tunsa scurt și fata ecuson bineînțeles căci as vrea sa i spun și numele dar na... Tipa la mine ca nu mi am scris numele pe probele de urina și tine sa ironizeze orice întreb pe motivul ca ea are multa treaba și ca se grăbește și ca eu sunt tânără și trebuie sa ma prind de metodele pe care dansa le folosește zilnic. Eu în necunostiinta se cauza fiind. Cred ca dansa nu a depășit perioada comunismului și mi pare rău că mai avem astfel de oameni în sistemul nostru medical.
Dacă eu care am ajuns la 7 fără 5 minute am ajuns pe locul 19 într o lista cu un maximum de 25 de persoane nu știu de la ce ora ar trebui sa ma duc data viitoare. Menționez ca am plătit analizele.
Ileana Mangiurea
Ileana Mangiurea4 ani în urmă
Dacă doriți o consultație O.R.L. vă recomand să mergeți la Dna doctoriță Hainaveche Liliana. O să fiți încântați de profesionalismul, răbdarea și atenția cu care veți fi tratați. Personal am fost deosebit de încântată si mulțumită. Diagnosticele puse și tratamentele recomandate de Dânsa au fost eficiente.
Leo Cristache
Leo Cristache6 ani în urmă
Doctorii poate ca sunt ok (cel puțin sunt amabili) dar dotările da aici sunt la nivelul anilor '80. Fiul meu a fost diagnosticat de trei ori cu fractura de antebraț si a stat cate 21 de zile cu aceeași mana in gips. A treia oara ( in decurs de un an), după un consult aici + gipsul de rigoare am decis sa fac ceva investigații suplimentare. Mi se părea ciudat ca un puști de 14 ani, bine dezvoltat, sa își rupă mana de trei ori in același loc. Am fost la o clinica privata, am repetat radiografiile si... Soc! Nu a avut niciodată nici o fractura! Este drept ca la aceasta policlinica radiografiile sunt imprimate pe un film 15x15 cm din care nu prea se înțelege mare lucru, dar de trei ori?
Daniel Nan
Daniel Nan2 ani în urmă
Se așteaptă 2 ore, cel puțin
Locații recomandate